Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cok zor durumdayım arkadaslar saskınım ,yorgunum.........

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

çok can sıkıcı bir durum ,belliki karşındaki hasta ve takıntılı !napsan seni çıkmaza sürükler .ama yinede yalnız dolaşma ailen nerde olduğunu kiminle olduğunu bilsin.en önemlisi bu insana hakaret etme ,ama güzellikle bu işin olmayacağını söyle.erkekler bizi naz yapıyor yada kapris sanırlar.o yüzden net olmalısın!

Yorum

Re: cok zor durumdayım arkadaslar saskınım ,yorgunum........

Orjinal yazı sahibi: sya
      arkadaslar bu aralar sanki hersey tersine gidiyor hayatımda zaten aile hayatımız berbat, derslerim berbat, ask işleri her zaman beeerbat ne yapacagımı sasdım kaldım zihnimi bir türlü toplayamıyorum

7 yıldır pesimde olan bi çocuk var benden 3-4 yas büyük ama ben sevmiyorum onu hiç istemiyorum ama kurtulamadım gitti baska sehirde okulu bitirdi işe girdi bugün yine bi israr görmelisiniz ciddi düsünüyorum ben senle lütfen bir sans diyor, acıkcası ondan cok korkuyorum( subay mı tegmen mi ne) bir kere bana dedi ki sen aklıma gelince silaha sarılıyorum kötü birsey yapmakyan korkuyorum sadece senin hayalin durduruyor beni dedi ruh hastasımıdır nedir anlamadım gitti bir kere bile umut vermedim cıkma karsıma ben istemiyorum dedim ama yok anlamıyorum ne yapmalıyım sizce

ayrıca bu bu hafta vize haftam hepsi berbat ne yapsam calısmak gelmiyor içimden yarın 2 tane sınavım var oturtum size içimi döküyorum ne yapayım cok zor durumdayım :cry:

lütfen bana bişeyler söyleyinnnn
      ne pişman olcan ya Allahın sapkınıyla çıkmadım die...
      şimdi silahla bişey yapmakla tehdit ediyor kabul edersen eskaza evlenirsen ne olacak...
      saçma sapan bişeyde silah...hiç pişman olacağını sanmıom...nasıl olsa askermiş devletten korkar bence de abartırsa savcılığa vermekle tehdit et...sevmediğin biriyle birlikte olmaktansa ölüm daha iyidir iğrenç ya..
      hastalıklı sevgilerden iğreniyorum...kendine yada başkasına zarar vermekle tehdit edenlerden...psikopatça arabesk aşklarda iğrenç bence...
      tc ni deil bütün şecereni öğrenmiş olsun ne farkeder?sevdiğin biriyle olma ihtimalini sana kaybettiriyosa bütün kötülükleri hakediyo bence...
      Happiness is a way of travelling,not a destination

Yorum

hakılsın ne diyebilirimki..
        <div>mutluluk;y&uuml;rekli olana yakısır...</div><br />

Yorum

İşleniyor...
        X