Duyuru

Collapse
No announcement yet.

!!!!!!!!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• !!!!!!!!!!

arkadaşlar herşey buraya kadarmış hakınızı helal edinnnnn bybyybybybyb

? ? ?

Yorum

Evet serkan bizimle kal dertlerini paylaş.Hiçbirşeyden kaçma hele yaşamaktan.Unutma ki burada senden daha kötü olanlar var.Bizimle dertlerini paylaş biz seni anlarız.
      Hayat bir gundur o gun bugundur.<br />

Yorum

Ben hala yaşıyorsam sen de yaşamalısın serkan08.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

pes etmek bu kadar kolaymı sanıyosun hayata inatla asılmaya çalış

Yorum

görüşürüz kardeş selamlar herkese ordaki

Yorum

NASIL BİLİRDİNİZ SERKANI:
              ADAM OLMAZ ONDAN.YAŞAMAYI BİLE BECEREMEDİ.GÖMÜN GİTSİN

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmethakan
                NASIL BİLİRDİNİZ SERKANI:
                ADAM OLMAZ ONDAN.YAŞAMAYI BİLE BECEREMEDİ.GÖMÜN GİTSİN
                Yaşamayı becersek geriye ne kalıyor
                Her şey güzel olacak...

Yorum

geriye ölmk kalır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bonnie
                    arkadaşlar biraz daha destek olucu şeyler yazsanız!! bu başlığı açan kişi gerçekten zor durumda. bizim yazacağımız her cümle onda bir etki yaratacak. biraz sorumluluk duygusu ile hareket edin ya da hiçbir şey yazmayın. ben yukarıda diyorum ki buraya yaz herkes anlar seni, siz neler yazmışsınız.

nedense insanlarda şöyle bir mantık var. intihar edecek kişiyi aşağılama davranışını gösteriyorlar. salak diyorlar, kaçıyorsun, beceriksizsin, güçsüzsün deniyor. ben 2 kere intihar girişiminde bulunmuş biri olarak açıkca söylüyorum, bu laflar bir boka yaramaz, karşı tarafı daha çok delirtir ve mutsuz yapar. ben bir kere zor bela arkadaşlarıma bu duygumu açtım, yardım istemek için ve benle dalga geçtiler aynen şu an son mesajda yazılanlar gibi. ve ben hayatım boyunca bir daha kimseden yardım isteyemedim. 1 yıl sonra da intihar girişiminde bulundum. belki insanlar beni aşağılamayıp anlayış gösterseler, dinleselerdi hiçbiri olmayacaktı. gerçekten çok sinirlendim şu son satırları okuyunca. bu nasıl bir düşüncesizliktir. psikolojinin p'sinden bile anlamıyorsunuz, bence bu siteden de defolun gidin! (masum senden bahsetmiyorum senden önceki 2 yazıya)
                    bendenmi bahsediyordun yoksa

Yorum

baslıgı acan vatandas offline arkadaslar bunu dusunun kendi aranızda neden tartısma yaratıyorsunuzz ben cok endişelendımmm

Yorum

ölüm bence korkaklık değil cesaret işi ama yazdıklarınız gerçekten ayıp olmuş ölüm cesaret işi derken intiharı tavsiye ettiğimden değil Tanrıya rest çekmekten ben oynamıyorum demekten arkadaş inş yanlış birşey yapmaz ben bile iyi oldum kaç kere intihar etmeme rağmen kaç aydır intihar düşüncelerim azaldı şükür

Yorum

tanrıya rest çekmek kim insan kim.insan nedirki tanrıya rest çeker.rest çekecekse ölmesin o zaman.onun içindirki intihar edenlerin ruh sağlığı bozuktur

Yorum

Re: !!!!!!!!!!

Orjinal yazı sahibi: serkan08
                            arkadaşlar herşey buraya kadarmış hakınızı helal edinnnnn bybyybybybyb
                            :roll: :roll: :roll:

Yorum

serkan bunu okuyacağına inanarak yazıyorum ve lütfen bunu yanıtla..çevrende sana yardım edecek hiçkimse yok mu??birilerinden yardım almalısın..iyi düşün mutlaka biri vardır..ailenle aran nasıl?kardeşin var mı ya da arkadaşın??şu an majör depresifsin..lütfen bunu ciddiye al artık..ve sorununu yaz enine boyuna..fikir alışverişi yapalım..belki senin göremediğin bir çıkış vardır ve biz bulabiliriz..yani seni yönlendirebiliriz...ve arkadaşlar intiharla ilgili yorum yapmayın..bu durumun kişilikle değil hastalıkla ilgisi var..bunu ayırt edemeyecek insanlar olduğunu düşünmüyorum bu forumda...ayrıca site yöneticileri böyle bir durumda nasıl bir yol izliyor merak ettim..yani bu arkadaşla iletişime geçebiliyorlar mı??sorularımızı yanıtlıyormuş ya burada ki doktorlar acaba bu sorun için birşey yapabiliyorlar mı??? :roll:

Yorum

İşleniyor...
                              X