kendimi ot gibi hissediyorum. hani şu uzaylılar insanların beynini ele geçirirde duygusuz donuk olurlarya aynen öyleyim robot gibiyim normal hayatta hiç konuşmam gülmem hayat bana sadece sorumluluklar silsilesi gibi geliyor. yaşamak için yaşıyorum yaşamdan hiç bir zevk almıyorum. Bu durum işimede yansıyor sanırım yanlış meslek seçmişim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ot
Collapse
X
-
ben ilkokulda bile çocuk olmadım :lol: kendimden hep yaşça büyük biri gibi davrandım . her haraketim dikkatliydi. çok çabuk kendimi tanıdım benden hep ne hanım kız agır baslı kız derlerdi hala da diyorlar ama ben toplumun bana yükledigi kimliği edinmek istemiyorum. Hanım agırbaslı olmak istemiyorum bende çılgın olmak istiyorum.
sıkıldım bu sınırlardan .
Yorum
-
ii bir egitim aldım iki üniversite bitirdim yükseklisans yaptım ama insanlarla iletişimim sıfır insanları sevmiyorum çünkü disiplinli degiller hiç onları anlamıyorum kimseyle anlaşamıyorum düşüncelerim insanlara çok uçuk geliyor.
mevcut düzene geleneklere hep karşı oldugum için insanlar beni dıslıyor
bence insanlar çok dar kalıplarda dısına çıkamıyorlar çıkanıda dışlıyorlar.
İnsanlar gelenekler içinde bogulup kalmıs farklı düşünmüyorlar anneleri babaları gibi düşünüyorlar. Mevcut düzeni sorgulamıyorlar. bu beni sinir ediyor .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kapalikutuOrjinal yazı sahibi: cagataydçılgın olmak istiyorsun, gerçekten de kapalı kutuymuşsun...
çılgınlık diyorsun mesela, ne gibi bir çılgınlık?
çılgınlık deyince aklına ne geliyor?
bu erkeklerin cılgınlık anlaşından degil emin olabilirsin.
yok yani öyle demek istemedim...
mesela demişsin ki, mevcut düzenden rahatsızım...
çılgınlık konusuna gelince, benim kaygı bozukluğum delirme korkusuyla geldi
olabildiğince az ''çılgın''lık olan bir hayat istiyorum
Yorum
-
Mevcut düzen bana çok sıradan düz geliyor belli kalıplara sıkışmıs bende kendimi bu kalıbın bir üyesi olarak gördüğüm için ve öyle yetiştiğim için karşıyım bilmem anlatabildim mi. Toplum olarak düşünmüyor sorgulamıyoruz senin için dogrular belirlenmiş. Dolasıyısla bu beni çok sıkıyor . Özgürlüğüm yok gibi zaten Türkiye de kadın olmak özgürlüğü sıfırlayan bir etmen
Yorum
-
anlıyorum seniOrjinal yazı sahibi: kapalikutuMevcut düzen bana çok sıradan düz geliyor belli kalıplara sıkışmıs bende kendimi bu kalıbın bir üyesi olarak gördüğüm için ve öyle yetiştiğim için karşıyım bilmem anlatabildim mi. Toplum olarak düşünmüyor sorgulamıyoruz senin için dogrular belirlenmiş. Dolasıyısla bu beni çok sıkıyor . Özgürlüğüm yok gibi zaten Türkiye de kadın olmak özgürlüğü sıfırlayan bir etmen
Türkiye dediğimiz yer her ne kadar çok güzel olsada bazı kalıpların daha biz doğmadan hazırlandığı yer...
ama dünya da böyle aslında
toplumsallaşma diye bir kavram vardır sosyolojide...
ingiliz, amerikan veya alman olsaydık oranın kalıplarına girecektik...
Yorum

Yorum