Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum, yeteeeeeeerrrr diye.....
    neden kimseye kendimi dogru anlatamiyorum...
    bugun resmen yine cildirdim........
    neden insanlar bana hep uyuzlukl yapiyorlar, neden hep killik yapiyorlar, en yakin arkdaslasrimda patronum da herkes
    guleryuzlu bir insanim, herseye guluyorum cunku guleryuzlu olmayip ciddi oldugumda insanlar bana uyuz oluyorlar,dusman kazaniyorum...ama guleryuzlu yumusak olunca da hickimse beni dinlemiyor cildiracagim ya.....

En iyisi ortayı bulmak ve ona göre davranmak. O şekilde daha iyi oluyor. Ne güler yüzlü olucam ne somurtkan.
    Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

insanları ne yaparsan yap memnun edemezsin..bence onları boşver ve içinden geldiği gibi davran..birilerine göre kendini şekillendirmek zorunda değilsin..birileri sana göre kendini şekillendiriyor mu??hayır..eee ne gerek var kasmaya...sadece ailen için kendinden ödün ver gerisini salla derim..çünkü inan bana hepsi boş ve kimseye değmez

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hale46
        insanları ne yaparsan yap memnun edemezsin..bence onları boşver ve içinden geldiği gibi davran..birilerine göre kendini şekillendirmek zorunda değilsin..birileri sana göre kendini şekillendiriyor mu??hayır..eee ne gerek var kasmaya...sadece ailen için kendinden ödün ver gerisini salla derim..çünkü inan bana hepsi boş ve kimseye değmez
        Katılıyorum...
        Kişiler ne yaparlarsa kendilerine yaparlar...

Gülümsemek, yine de sizi sevimli ve güleryüzlü bir insan yapacağından, somurtkan olmaktan daha iyidir. Orta yol, her zaman en iyisidir.

Saygılarılma...

Yorum

İnsanlar her zaman bizim istediğimiz gibi davranamaz. Böyle bir kural da yok zaten.

O yüzden anlık durumlara değil genele bakacaksın.

Yorum

belkide sadece sana oyle geliyordur, insanlarin davranisları genis bi duzlemde tutarlidir, yani sana anormal gelen birsey baska insanlar icin yasam tarzi olabilir.
            Bu yuzden davranislarini sana karsi yapilmis hareketler olarak algilama.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hale46
              Olur mu hale46 ne demek hepsi boş kimseye değmez. Arkadaşlık paylaşım sevgi bu kavramlar boşuna mı çıkmış sevde_ ablanın da dediği gibi ortayı bulacaksın ne sebo gibi hep insanları düşüneceksin ne de sen gibi salla gitsin diyeceksin bence.
              Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
              X