Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mutsuzum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Mutsuzum

yaklaşık beş yıl oncesı bırıyle tanışmıştım hersey cok guzeldı cididiydık bana her defasıda sana asık oldum galıba dıyordu ve bır gun kardesımle tanıstırdım ve ne oldu dersıız o kısı kardesımle bır gun gızlıce evlendı hayatımda buyuk yıkıma ugradım ve kendımı zar zor toparladım derken bır gun karsıma bırı cıktı onunla ilk basta bır iş ilişkiis ıcınde ıdık bır gun bana hiç beklemedıgım bır anda bana sevgılıler gunu ıdı sen yanlız ben yanlız benımle yanlızlıgımı paylaşırmsın dedı beklemedıgım bır seydı cok sasırmış ve tedırgın idim sonra kabul ettım ve gorusmeye basladık cok mutluydum ve bana onbeş gun oncesı senı uzmek ıstemıyorum suan maddı zorluklar ıcındeyım ılerıye donuk ılışkı yasayamaya hazır degılım dedı uzuldum neyse herseye katlanır sabırla beklerım dedım ve gorusuyorduk bır hafta oncesı bır bayan arkadasımla bır kafede oturuken rastlantı yanıma geldı hep beraber oturduk o gunden sonra devamlı onu bana soruyordu bır gun bana oun adresını sordu bende napacaksın dedım ozel bır sey soracam dedı ve cok morlaım bozuldu yıne gozumde eskı anılarım canlandı sankı aynı tekrarları yasıyorum acaba bendemı bır sorun var dıyorum çok ama cok mutsuzum artık kımseye guvenım kalmadı buyuk bır karanlık içinde hıssedıyorum kendımı cıkmak ıstıyorum ama cıkamıyorum ne yapmam gerekıyorum bılemıyorum

yaprak dökümünün senaryosu olmasın o...
    Happiness is a way of travelling,not a destination

Yorum

of ya gerçekten çok güçlü bir insansınız acının böylesine dayandıysanız mutsuz olmanız tabiki doğal sizde bence bişey yok sadece çok yufka yürekli ve iyi kalpli olmanız size kaybettirmiş olabilir kardeşim

Yorum

Ne tesadüf değil mi.. Yakın zamanda benim de başıma benzer birşey geldi bir arkadaşım kanka gibi sevdiği birini ayarlıyordu çocuk çok sıcak baktı hatta konuştuk filan sonra nasıl bir güven ve sempati oluşturmuşsam arkadaşıma olan uzun süreli gizli,yasak aşkını anlatmaya başladı..
        Normalde arkadaşlığa daha çok önem veririm..Ama her defasında da kanka-dost kazanmak bi yere kadar ben de sewilmek istiorm we artık kimle tanışsam aynı şeyler olacak gibi geliyor...
        Neden???? Neden???

Yorum

kardeşiniz yerinde değilsiniz..eğer kabul ederse kız arkadaşınız yerinde de olmayacaksınız..bence o bayanlara bakıp kendinizle gurur duymalısınız..yanlış olan siz değilsiniz..üzülmeyin ve kalitenizi bozmayın..sabredin sadece..ve biriyle ilişki yaşamadan önce aylar sürsede ona güvenmenizi sağlamaya çalışmasını bekleyin..sizin için mücadele eden bir erkeği seçin ve diğerlerini önemsemeyin..çünkü cidden önemsizlerboşverin..eğlenmenize bakın tıpkı onlar gibi

Yorum

öncelıkle yukarıdakı yazan arkadasa cevap verıyorum yaprak dokumu senaryasu deme bana kardesıms en benım yasadıklarımı yasamadın ben cok kez olumu bıle dusundum kı ne senaryosundan bahsedıyorsun sen

Yorum

bilmiyorum olurmuyum mutlu ama sanmıyorum artık kımseye guvenım yok birde sonucda o kardesım ama uzun zamandır gorusmuyorum ve karsılasmaktan cok korkuyorum onlarla en buyuk korkum bu bırgun karsıma cıkarlarsa ne yaparım dıye bu durumu uzerımden atamıyorum

Yorum

Aileniz bu duruma ne tepki gösterdi peki ?
                D&uuml;ş&uuml;nme...<br />D&uuml;ş&uuml;nme, kim anlamış ki sen anlayasin b&ouml;yle...

Yorum

BetulUmut ne yazdıgınızı çözemedim

Yorum

Ailenizin tepkisini merak ettim.
                    Tepkisi derken sonuçta kızları..
                    Hala görüşüyorlar mı kardeşinizle ?
                    D&uuml;ş&uuml;nme...<br />D&uuml;ş&uuml;nme, kim anlamış ki sen anlayasin b&ouml;yle...

Yorum

Anenm görüşüyor sanırım babam kesinlikle görüşmüyor bende zaten karsılasmak ıstemıyorum ve en buyuk korkum bır gun onlarla yuz yuze gelmek

Yorum

Gerçekten zor bir durum.. bir tarafta kardeşiniz diğer tarafta sevdiğiniz insan ve en olmaması gereken şey...bunların sonucunda da hissettikleriniz çok normal..
                        Gelecekte umarım karşınıza sizi hak eden insanlar çıkar ve size tavsiyem en baştan o kişiye yaşadıklarınız ve duygularınız hakkında açık olursanız belki olması muhtemel olumsuzlukların önüne geçersiniz..
                        Unutmayın ki herkes aynı değil

Yorum

mutsuzluğun çözümü, mutluluk imlerini yeniden tanımlamakla mümkün olur.

Yorum

eskiden türk filmlerini abartı bulurdum ama bu forumu okuyunca az bile diyorum.

Yorum

İşleniyor...
                            X