slm arkadaşlar ben lise 3. sınıfa gidiyorum genellikle sessiz bir yapıya sahip olduğumdan dolayı arkadaşların bazıları benle dalga geçiyo örneğin yarın aşı var okulda kimbilir nasıl dalga geçecekler( ben korkmasam bile iğneyi sokmakla ilgili basit şakalar) sizce bun buna nasıl bir dur demeliyim laftan anlamazlar ama kabakuvvetde ben uygulamam
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ahhh
Collapse
X
-
Re: ahhh
"dalga gecmek" mevzuunu sadece gercekten gucsuz ezik yada hayatinin herhangi bi yerinde herhangi bi sekilde bi seylerde yetersiz olmus geri zekalilar isva eder, dalga cecenler ezik ve gucsuz insanlardir, tek yaptiklari kendi ezikliklerinin hirsini cikarmaya calismaktir ve hak ettikleri aklini basina getirecek biseylerdir.Orjinal yazı sahibi: sacemslm arkadaşlar ben lise 3. sınıfa gidiyorum genellikle sessiz bir yapıya sahip olduğumdan dolayı arkadaşların bazıları benle dalga geçiyo örneğin yarın aşı var okulda kimbilir nasıl dalga geçecekler( ben korkmasam bile iğneyi sokmakla ilgili basit şakalar) sizce bun buna nasıl bir dur demeliyim laftan anlamazlar ama kabakuvvetde ben uygulamam
eger biri seninle dalga gececek olursa, onu bogazindan sikica kazvra tek elinle, sonra geriye dogru 2 saniyeligine x ekseinde hiz al ve y ekseninde kurbanin alni ile agzi arasi herhangi bi yeri hedefleyere kafa at..
zaten senle ezikligini avutmak icin dalga gecen kisi ezikligini bi kere daha her zerresine kadar yasiyacak ve akilli olacaktir
-
kardesim " korkmak " soyut bir kavramdir unutma + olarak asaagilik insanlardan nekadar korkarsan okadar ezilirsin onlarin cirkinlikleri karsisinda.Orjinal yazı sahibi: sacemama malesef o kadar iyi kalpliyimki o hareketkleri başkasına yapamam zaten başıma ne eldiyse kalbim yüzünden
sana "terminatorluk yarat" demiyorum sadece hakkin olani savunmayi bil, ayaklarin eyere saglam bassin onun didinda yine iyi kalpli bi adam ol,
ama sana yada sevdigin seylere karsi haksiz hakaret ve istismar olursa agairligini sonuna kadar koy.
"korku aklin katillidir, korkumla yuzlesecegim ve icimden gecip gidecek, sadece ben kalacagim", onurunu asla gereksiz insanlar tarafindan ayak altina alinmasina izin verme.
Yorum
-
Re: ahhh
Onlar için dua et ve onları sev...Orjinal yazı sahibi: sacemslm arkadaşlar ben lise 3. sınıfa gidiyorum genellikle sessiz bir yapıya sahip olduğumdan dolayı arkadaşların bazıları benle dalga geçiyo örneğin yarın aşı var okulda kimbilir nasıl dalga geçecekler( ben korkmasam bile iğneyi sokmakla ilgili basit şakalar) sizce bun buna nasıl bir dur demeliyim laftan anlamazlar ama kabakuvvetde ben uygulamam
Senin duaların ve sevgin, onların beyinlerindeki dalgaları etkileyecek ve sana ilişmeyeceklerdir...
Herkese sağlıklı iyi günler dilerim...
Yorum
-
yan gelip yatip herseyi allaha havale etmek acizlere ozgudur, unutma prygamberimizde insanlarini korumak icin sayisiz savasa bizzat onculuk etmistir, eger senin zihniyetinle yaklassaydi " onnari allaha havale ediyorum" diyip kosesine cekilirdi...Orjinal yazı sahibi: sacemçok teşekkür ediyorum bende zaten onları allaha havale ediyorum ve dua ediyorum
daha fazla yazam luzumu gormuyoruz zira anlamiyorsun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sacembelki biraz sessiz kalıyorum ama başka yapabileceğim bişey bırakmıyolar
Dua etmek (edebilmek) sessiz kalmak demek değildir. Aksine, bir Müslümanın en büyük ve en güçlü silahı DUA'dır.
Peygamberimizin yaptığı savaşların yanı sıra, (Ya Rabbi, onları affet, ne yaptıklarını bilmiyorlar) şeklinde dua ettiği de bir gerçektir.
Her şeyi güdük beynimize göre değerlendirdiğimizde bir çok hatalar yapabiliriz. Peygamberimiz örneğinde olduğu gibi...
İbretli olması temennisiyle...
Yorum
-
siz bu sekilde allaha havale etmeye devam ettiginiz surece filistin irak daha cok bombalanir, islamiyet ezikligi degil yapilan hasksizliga karsi siddeti emreder, siz sadece kendi ezik dunyanizi islama uyarlamis ezikce dua edip herseyi allahdan bekliyorsunuz. filistin gibi irak gibi, turkiye neden basarili oldu peki istiklal savasinda zira sizin gibi ezik insanlar umursanmadi ve dua etmek yerine savasildi.Orjinal yazı sahibi: McBusinessOrjinal yazı sahibi: sacembelki biraz sessiz kalıyorum ama başka yapabileceğim bişey bırakmıyolar
Dua etmek (edebilmek) sessiz kalmak demek değildir. Aksine, bir Müslümanın en büyük ve en güçlü silahı DUA'dır.
Peygamberimizin yaptığı savaşların yanı sıra, (Ya Rabbi, onları affet, ne yaptıklarını bilmiyorlar) şeklinde dua ettiği de bir gerçektir.
Her şeyi güdük beynimize göre değerlendirdiğimizde bir çok hatalar yapabiliriz. Peygamberimiz örneğinde olduğu gibi...
İbretli olması temennisiyle...
Yorum
-
....Orjinal yazı sahibi: McBusinessDua etmek, başka bir şey yapmamak değildir.
Bir birey, elinden gelen bütün imkanları kullandıktan ve bütün tedbirleri aldıktan sonra DUA eder.
Yoksa iki elini bağlayıp durmaz, lütfen yanlış anlaşılmasın...
Önce eşeğimizi bağlayacak, sonra da tevekkül edeceğiz...
1. dua biseyi basardiktan sonra hayirli olmasini allhandan dileme ritualidir, islami ogrenmeden yorum yapma...
2. hicbisey yapmadan " allahjim sen yardim et su soyle olsun " demek gereksizliktir peygamberimizin belirrtigi gibi.
onurum eziliyorsa kendin savunursun, onurunu geri kazanincada sana guc verdigi icin allaha dua edersin, allaha senin onurunu kurtarmasi icin dua etmek sadece gereksizliktir peygamberimizin soyledigi gibi cunku.
mybusiness gereksiz yorumlarini daha fazla paylasma lutfen zira hicbisey bilmeden her konuya yorum yapiyorsun.
Yorum

Yorum