zaman geçtikçe beni endişelendiriyorlar.
zamanında Babannem için çabalıyan Babam şimdi aynı şeyi yapmaya çalışmama kızıyor.ileri yaşın dezavantajı olan etkileri azaltmak için yardım almaktan kaçıyorlar.
aslında kardeşimle benim yanlarında olmasının avantajını kullanmak istemiyorlar.
ikna çabaralımın ters tepmesi çok üzüyor beni.
sorunlarını iyi tahlil edebiliyorum ama belkide onlara iyi anlatamıyorum.
basit bir konuşma hemen gerginliğe dönüşüyor.
sesler yükseliyor,konuşmaktan kaçıyorlar.
kendimi sorumlu hissediyorum,haklılığımda hep ispatlanıyor.
geç olmadan doğruları uygulamalarını istiyorum,zaten sağlık konusunda çok kaçamak davranıyorlar.
isteksizlikleri adeta benide etki altına alıyor.sanki çaresi olmayan hastalık için ölümü bekler gibi.
zamanında Babannem için çabalıyan Babam şimdi aynı şeyi yapmaya çalışmama kızıyor.ileri yaşın dezavantajı olan etkileri azaltmak için yardım almaktan kaçıyorlar.
aslında kardeşimle benim yanlarında olmasının avantajını kullanmak istemiyorlar.
ikna çabaralımın ters tepmesi çok üzüyor beni.
sorunlarını iyi tahlil edebiliyorum ama belkide onlara iyi anlatamıyorum.
basit bir konuşma hemen gerginliğe dönüşüyor.
sesler yükseliyor,konuşmaktan kaçıyorlar.
kendimi sorumlu hissediyorum,haklılığımda hep ispatlanıyor.
geç olmadan doğruları uygulamalarını istiyorum,zaten sağlık konusunda çok kaçamak davranıyorlar.
isteksizlikleri adeta benide etki altına alıyor.sanki çaresi olmayan hastalık için ölümü bekler gibi.

Söylüyorum ama bir yanım biliyor kabul etmeyeceklerini, ve benim bu öngörümü dikkate almıyorlar. Sonra canları yana yana dediğim yere geliyorlar. Yani yaşanacak kayıpları ve olumsuz sonuçları engelleyemiyorum, o kişi benim gördüğümü görmüyor ve kendi duygusal seçimini yapıyor. Oysa ben işin içinde olmadığım için olayı temiz görebiliyorum. Ama işte illa yaşanıyor, sonuçta babasız çocuklar, para ve yıl kayıpları, emek kaybı vs. Bana seyretmek düşüyor. Başta bu beni çok yıpratıyordu, göz göre göre verilen kayıplar çünkü benim açımdan. Ama sonra bi mekanizma geliştirdim, idare ediyorum işte.
Yorum