Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BAŞLIK AÇAMAMA PROBLEMİ..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• BAŞLIK AÇAMAMA PROBLEMİ..

aramızda başlık açmaktan çekinen kişiler olabilirmi? mesela ben çok başlık açmıyorum ruhi durumlarımı açılan başlıklar sayesin de sizlere ulaştırıyorum,bunu söylebilmek için başlık açtım demekki bende başlık açabiliyormuşum!!!

seni büyük bir ilgiyle takip ediyoruz şizofren hastası olmana rağmen güzel konulara değiniyorsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anti-depresan
      seni büyük bir ilgiyle takip ediyoruz şizofren hastası olmana rağmen güzel konulara değiniyorsun
      sağol teşekkür ederimde,ediyoruz derken??

Yorum

yazılarını takip ediyorum sen yürürken takip etmiyorum yani öyle bir paranoyaya düşme hoş sohbetin yüzünden

Yorum

sana kim söyledi benim şizofren olduğumu nerden uyduruyorsun yok öle bişi...dedikodu yapmayın.

Yorum

ben öle diye biliyordum yanlış anlamışım kusura bakma dedikodu değil yanılmışım

Yorum

ben öle diye biliyordum yanlış anlamışım kusura bakma dedikodu değil yanılmışım

tamam..

Yorum

ben sana şizofrensin demedin zaten sen kendin demişsin arkadaşım
                GTO:
                bende 15 yaşımdan beri içerim annem babam ayrıldığı zaman alıştım bu melete sadece askerde komando olduğum için hiç içmedim içemedim daha doğrusu ama askerden sonra alkolün üstüne cigara,hap,hersey içtim zaten sonra şizofren oldum

Yorum

ben sana şizofrensin demedin zaten sen kendin demişsin arkadaşım
                  GTO:
                  bende 15 yaşımdan beri içerim annem babam ayrıldığı zaman alıştım bu melete sadece askerde komando olduğum için hiç içmedim içemedim daha doğrusu ama askerden sonra alkolün üstüne cigara,hap,hersey içtim zaten sonra şizofren oldum

olabilir...nerden buluosun bunları gizli adamsın sen...

Yorum

senin laflarına bayılıyorum gizli adam evet

Yorum

Bende çok sık başlık açmam..sadece açılan başlıklarda kendimi anlatır, içimi dökerim..bu bana yeter..

Yorum

bak teker teker çıkyor başlık açamayan kişi ve kurumlar... :lol:

Yorum

hiç bi başlıktan çekinmedim ,sıkıntım olduğunda zaten açıorum

Yorum

hiç bi başlıktan çekinmedim ,sıkıntım olduğunda zaten açıorum

Yorum

İşleniyor...
                            X