Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ne zarari olabilir ki?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ne zarari olabilir ki?

direk konuya girecegim..

ilk tansitigimizda benimden hoslandigi icin bana yaklasan ayni isyerinden bir erkek arkdsimla zamanla cok yakin, samimi iki arkdas olduk.zamanla onu cok arkdas olarak cok sevmeye basladim, dost olarak gordugum biri..semihle olan samimiyetimizden mutlu da olsam, bu kadar samimi olmak bir yandan rahatsiz ediyor.cok sik haberlesiyoruz,mesajlasiyoruz ve bulusuyoruz ama benim bakisim sadece arkadasca ama semihin bana karsi ilgisi var, ve ben ona bu kadar yakin olurken dogru mu yapiyorum bilmiyorum..yakin kiz arkdasimla tanistirdim ve o bana bu cocuk sana asik sebo, ve her ona davranisin onun canini acitacak dedi..bense semihle konustugumda bana gayet mantikli cevaplar veriyor, ilgisi olmadigini soylemiyor ama rahatsiz edici oldugunu da soylemiyor..ne yapiyorsa kendisini ve beni uzmeyecek sekilde davrandigini soyluyor..
    ve ben onunla bu sekilde gecinmekten de gayet mutluyum,zaten zevk alarak yapabildigimiz kac sey var ki burda..o da benimle beraber zaman gecirmekten mutlu bunun neresi insanin canini acitabilir ki?
    ben gonul rahatligiyla semihle olan arkdasligima istedigim gibi devam edebilirm dimi?
    kendimi kotu hissetmem gerekn bir sey yok dimi? ne zarari olabilir ki?

Merhaba sebocum..seninle uzun zamandır konuşamadık..özlemişim.. :P

Bence kötü bir yan yok kesinlikle..yani çok rahat semihle yakın arkadaşlığına devam edebilirsin.Tamam belki sana aşık olabilir..bu da bir ihtimal..ki bende bu şekilde düşünüyorum nedense.Ama sorduğun zaman çok mantıklı cevaplar verdiğini söylemişsin..eğer Onun için bir sorun yoksa ve hatta seninle arkadaş olmak Onu çok mutlu ediyorsa, tabiki arkadaşlığına devam edebilirsin..

İlerde bir ilan-ı aşk yapabilir.. ama Onu da zamanı gelince düşünürsün.Hem belki zaman içinde Semih ten etkilenebilirsin.Aslında her zaman için bizim sevmemiz önemli değildir..bence sevmekten çok sevilmek önemlidir bu nedenle bizi koşulsuz şartsız seven insanlara bir fırsat vermeliyiz..nerden çıktı şimdi bunlar.. :roll: bilmiyorum..

Herneyse ben olsam Semih le arkadaşlığıma devam ederdim.Sonuçta kendi ülkemde değilim ve yalnızım, yeni arkadaşlar bulacak ve içlerinden en iyisini seçecek lüksümde yok..hem Semih mutlu..hemde ben..neden arkadaşlığımız devam etmesinki..

Yorum

kesinlikle doğru yoldasın sebo.... buna emin ol..... hem sen ondan uzaklaşıp önüne set koydukca o daha bir kötü olur ve daha saplantılı hale getirir duygularını.....

bu şekilde yapıyor olman onda sorun oluşturmaz gibime geliyor..... baksana dikkatli davranıyor sana.... ve senin rahatsız olabileceğin şeyleri yapmamaya çalışıyor.... ve sende rahatsız olmuyorsun..... bence devam et bu şekilde derim..... sorun yok ortada..... hem birileri bizden hoşlanabilir..... bunu normal karşılamak gerekir....

hani umut veririm sonra hayır derim iyice yıkılım misali düşüncelerle geri adım atılır..... yapılan şeyin iyi olduğu zannedilir.... ama durum öyle değildir.....

saygılarımla therapy25

Yorum

bir bayan ile bir erkeğin dost olarak,arkadaş olarak başbaşa gezmesini tozmasını,mesajlaşmasını ben halen anlamış değilim zaten bunlar yapılıyorsa bir ilişki vardır gibi.....

bence sende ondan hoşlanıyorsun. ben kendi adıma söyleyeyim ilgi duymadığım hiçbir kızla başbaşa ne kalırım ne onunla bir yere giderim arkadaş grubu olur ancak öyle....

benimde kız arkadaşlarım var hemde çok samimiyim analarının babalarının bilmediklerini ben bilirim ama kesinlikle hiçbiri ile sürekli biyerlere gidip oturma veya başbaşa vakit geçirdiğimi hatırlamıyorum buna imkanda vermem zaten. genelde 3 kişi oluruz en az.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gülben...
          Merhaba sebocum..seninle uzun zamandır konuşamadık..özlemişim.. :P

Bence kötü bir yan yok kesinlikle..yani çok rahat semihle yakın arkadaşlığına devam edebilirsin.Tamam belki sana aşık olabilir..bu da bir ihtimal..ki bende bu şekilde düşünüyorum nedense.Ama sorduğun zaman çok mantıklı cevaplar verdiğini söylemişsin..eğer Onun için bir sorun yoksa ve hatta seninle arkadaş olmak Onu çok mutlu ediyorsa, tabiki arkadaşlığına devam edebilirsin..

İlerde bir ilan-ı aşk yapabilir.. ama Onu da zamanı gelince düşünürsün.Hem belki zaman içinde Semih ten etkilenebilirsin.Aslında her zaman için bizim sevmemiz önemli değildir..bence sevmekten çok sevilmek önemlidir bu nedenle bizi koşulsuz şartsız seven insanlara bir fırsat vermeliyiz..nerden çıktı şimdi bunlar.. :roll: bilmiyorum..

ben hic bi zaman semihle cikmam, onunla sadece dost olabiliriz, o da benimle iliski yasamaktan cekinir ne kadar beni sevse de..ne olursa olsun iki tarafinda birbirini ayni sekilde sevmesi gerek gulben..ben kendime soz verdim kendi sevdigim biriyle beraber olacagim diye.inan bu insani daha cok mutlu ediyor .ve bence sen de seni sevenle birlikte olmayi tercih etmekten ziyade kendi sevdigin insanla beraber olmayi dusun.biliyorum ki sen de en az benim kadar hassassin, sevdigin birinin olumsuzluklari seni cok da uzmez.

Herneyse ben olsam Semih le arkadaşlığıma devam ederdim.Sonuçta kendi ülkemde değilim ve yalnızım, yeni arkadaşlar bulacak ve içlerinden en iyisini seçecek lüksümde yok..hem Semih mutlu..hemde ben..neden arkadaşlığımız devam etmesinki..

evet burda yalniziz hepimiz, ve arkadsaliklar daha samimi oluyor, daha aile gibi oluyorsun, hele ki iyi niyetliyse yedigin ictigin ayri gitmiyor, karsiliksiz bir cok iyilikler yapabiliyor..sahsen burdaki arkdasliklarim turkiyedekinden daha samimi..
          Orjinal yazı sahibi: therapy25
          kesinlikle doğru yoldasın sebo.... buna emin ol..... hem sen ondan uzaklaşıp önüne set koydukca o daha bir kötü olur ve daha saplantılı hale getirir duygularını.....

bu şekilde yapıyor olman onda sorun oluşturmaz gibime geliyor..... baksana dikkatli davranıyor sana.... ve senin rahatsız olabileceğin şeyleri yapmamaya çalışıyor.... ve sende rahatsız olmuyorsun..... bence devam et bu şekilde derim..... sorun yok ortada..... hem birileri bizden hoşlanabilir..... bunu normal karşılamak gerekir....

hani umut veririm sonra hayır derim iyice yıkılım misali düşüncelerle geri adım atılır..... yapılan şeyin iyi olduğu zannedilir.... ama durum öyle değildir.....

saygılarımla therapy25
          ben basindan beri dusuncelerimi soyledim, her firsatta da bir sekilde dile getiriyorum, ve o da bu durumdan rahatsiz olmadigini, onu olumsuz etkileyen bir sey olmadigini soyluyor.hayatina olumsuz bir etki yaratmiyorum..ne isini ne okulunu ne de baska seyini olumsuz etkilemiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilksen
            Sevgili sebo..
            Sadece empati yaparak düşündüm.. Senin yerinde olsaydım, arkadaşlığıma mesafe koyardım..
            Nitekim bir ilişkide bir taraf seviyor, diğeri Sadece onun varlığından mutlu olduğu için onun yanında bulunuyorsa ilerleyen günlerde seven tarafın acı çekmesi, üzülmesi kaçınılmazdır..Sen iyi bir arkadaşı, keyifli sohbet, zaman ortamını ve hatta belki onun ilgisini seviyorsun , o ise sana aşık..
            Yarın karşına senin seveceğin birisi çıktığında Semih in kendini çok iyi hissetmeyeceği kesindir..O şimdi sadece yanında olmanın mutluluğuyla yetinmeye çalışıyor, bir süre sonra senin ona olan sevginin tarzı,Onun canını yakmaya başlayacak.. Bu can acısıyla tavırları değişecek ve birbirinizi hırpalamaya başlayacaksınız..
            Arkadaşlığınızı tamamen bitirmeniz bence gereksiz ama mesafeli olmanız gerektiğini düşünüyorum..
            evet haklisin her soyledigin kelimede, ve semih cok deger verdigim,aci cekmesini istemedigim ve bunu hakeden de biri degil..

peki ama ilksen ya ben? ben hep baskalarinin uzulme ihtimali uzerine azcik mutlu oldugum seylerden vaz mi gecmeliyim? hic bencillik yapmaya hakkim yok mu? ki burda yaptigim yanlis bir sey de yok, kendimi biraz mutlu etmeye calismaktan baska..
            onunla arkdasligimiz bitecek diye bile aslinda o kadar korkuyorum ki, ama kac kisi var beni onun gibi dinleyen, en zor animda yanima gelecek..uzuntulerime elbet cozum olmuyor ama en azindan azcik da olsa mutlu oluyorum..zaten sonra hata yaptigimi dusunup yine uzuluyorum..
            onu uzmemek adina baska bir cozum uretmeye calisiyorum, koru korune ona zarar vermiyorum, ben de uzulmemek istiyorum sadece..umarim onu uzmeyeyim diye kendimi yine uzmem..

Yorum

Bende buna benzer bir arkadaşlık yaşadım yapamadım.Şimdi onunla hiç konuşmuyoruz hatta düşmanız
              -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

Yorum

İşleniyor...
              X