biraz saçma gibi ama aynanın karşısına geçip bu ses benden nasıl geliyor içim dışım aynı değil diye sorular sordum bu ben nasıl olabilirim falan filan sonra çıldırıcakmış hissini yaşadım. kuzenimede sordum aynısını oda yaşamış. neden acaba ben bu doktora söyledim başka şikayetlerle birlikte zyprexe die bir ilaç verdi. şizofren ilacıymış size oldumu hiç?zyperexeyı bir süre kullanmıştım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
size de oldumu?
Collapse
X
-
Re: size de oldumu?
kendine yabancılaşma sendromuOrjinal yazı sahibi: anti-depresanbiraz saçma gibi ama aynanın karşısına geçip bu ses benden nasıl geliyor içim dışım aynı değil diye sorular sordum bu ben nasıl olabilirim falan filan sonra çıldırıcakmış hissini yaşadım. kuzenimede sordum aynısını oda yaşamış. neden acaba ben bu doktora söyledim başka şikayetlerle birlikte zyprexe die bir ilaç verdi. şizofren ilacıymış size oldumu hiç?zyperexeyı bir süre kullanmıştım
-
Re: size de oldumu?
vay be var yani böyle birşey bakayım googledanOrjinal yazı sahibi: fragherakendine yabancılaşma sendromuOrjinal yazı sahibi: anti-depresanbiraz saçma gibi ama aynanın karşısına geçip bu ses benden nasıl geliyor içim dışım aynı değil diye sorular sordum bu ben nasıl olabilirim falan filan sonra çıldırıcakmış hissini yaşadım. kuzenimede sordum aynısını oda yaşamış. neden acaba ben bu doktora söyledim başka şikayetlerle birlikte zyprexe die bir ilaç verdi. şizofren ilacıymış size oldumu hiç?zyperexeyı bir süre kullanmıştım
Yorum

'dan bakman gereken şey kişilik bozuklukları
Yorum