Duyuru

Collapse
No announcement yet.

size de oldumu?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• size de oldumu?

biraz saçma gibi ama aynanın karşısına geçip bu ses benden nasıl geliyor içim dışım aynı değil diye sorular sordum bu ben nasıl olabilirim falan filan sonra çıldırıcakmış hissini yaşadım. kuzenimede sordum aynısını oda yaşamış. neden acaba ben bu doktora söyledim başka şikayetlerle birlikte zyprexe die bir ilaç verdi. şizofren ilacıymış size oldumu hiç?zyperexeyı bir süre kullanmıştım

Re: size de oldumu?

Orjinal yazı sahibi: anti-depresan
    biraz saçma gibi ama aynanın karşısına geçip bu ses benden nasıl geliyor içim dışım aynı değil diye sorular sordum bu ben nasıl olabilirim falan filan sonra çıldırıcakmış hissini yaşadım. kuzenimede sordum aynısını oda yaşamış. neden acaba ben bu doktora söyledim başka şikayetlerle birlikte zyprexe die bir ilaç verdi. şizofren ilacıymış size oldumu hiç?zyperexeyı bir süre kullanmıştım
    kendine yabancılaşma sendromu

Yorum

Re: size de oldumu?

Orjinal yazı sahibi: fraghera
      Orjinal yazı sahibi: anti-depresan
      kendine yabancılaşma sendromu
      vay be var yani böyle birşey bakayım googledan

Yorum

'dan bakman gereken şey kişilik bozuklukları

Yorum

fazla önemli birşey değilmiş kuzenede söyledim içi rahat etti

Yorum

fazla takma kafana.ben kendime kızıp aynadan küfrettiğimi (işin iyi yanı rahatladım) bile bilirim.gayet normalsin bence.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: necmi42
              fazla takma kafana.ben kendime kızıp aynadan küfrettiğimi (işin iyi yanı rahatladım) bile bilirim.gayet normalsin bence.
              üzülerek katılmıyorum.

aynaya küfretmek kendine yabancılaşmanın başlangıç aşamalarından biridir ve çözülebilir bir olgudur.

Yorum

İşleniyor...
              X