:arrow: Öncelikle Merhaba Aranıza Yeni Katıldım Ve Artık Dertlerimi paylaşacağım bi yer olduğuna inandığım içinde Gerçekten burayı seçtim Kendi problemimi sizlerle paylaşıp bi çıkış yoluna varmak istiyorum
Öncelikle hemcinslerimden hoşlanıyorum bu bi psikolojik problemmidir emin değilim ama eğer öyleyse bile bunun artık bi çözümü yok yada çok geç kalındı , üstüne üstlük evli olan biriyle ileri derecede baya aşırı sevgi besliyerek bi aşk yaşıyorum ,
Ama asıl problem evden çıkamıyorum çıkmak istemediğin için çıkmıyorum , insanların bana farklı bi gözle baktığını düşünüyorum aşırı olmasada saçlarım uzun ve ara ara e-feminen tavırlarım oluyor ama kasıtlı olarak yapmıyorum , çalışmıyorum , çalışmakta istemiyorum , okumuyorum , bütün günümü bilgisayar başında geçiriyorum , o kadar çok monoton günlerim oluyorki bu kendime zarar verir dereceye bile geliyor ama şu ana kadar öyle bişey yapmadım , çok monotonum asıl problemde hayatımdaki monotonluk acaba ne yapabilirim , ve aşk yaşadığım insanın evli olduğunu daha dün öğrendim ve 2 gündürde ağlıyorum, ama ona olan sevgimden herşeye göz yumuyorum ,
gerçekten çok yalnız hissediyorum kendimi , Umarım Yardımcı olursunuz teşekkür ederim , her görüş benim için o kadar önemliki lütfen ufakta olsa görüşlerinizi belirtin
Öncelikle hemcinslerimden hoşlanıyorum bu bi psikolojik problemmidir emin değilim ama eğer öyleyse bile bunun artık bi çözümü yok yada çok geç kalındı , üstüne üstlük evli olan biriyle ileri derecede baya aşırı sevgi besliyerek bi aşk yaşıyorum ,
Ama asıl problem evden çıkamıyorum çıkmak istemediğin için çıkmıyorum , insanların bana farklı bi gözle baktığını düşünüyorum aşırı olmasada saçlarım uzun ve ara ara e-feminen tavırlarım oluyor ama kasıtlı olarak yapmıyorum , çalışmıyorum , çalışmakta istemiyorum , okumuyorum , bütün günümü bilgisayar başında geçiriyorum , o kadar çok monoton günlerim oluyorki bu kendime zarar verir dereceye bile geliyor ama şu ana kadar öyle bişey yapmadım , çok monotonum asıl problemde hayatımdaki monotonluk acaba ne yapabilirim , ve aşk yaşadığım insanın evli olduğunu daha dün öğrendim ve 2 gündürde ağlıyorum, ama ona olan sevgimden herşeye göz yumuyorum ,
gerçekten çok yalnız hissediyorum kendimi , Umarım Yardımcı olursunuz teşekkür ederim , her görüş benim için o kadar önemliki lütfen ufakta olsa görüşlerinizi belirtin

Karsinizdaki insan evli, ancak siz size karsilik verip vermedigini yazmamissiniz. Uclu iliskiler kalp kirici olabilir... cogunlukla oyledir..... Detaylarini yazmadiginiz icin bu konuda yorum yapmak zor. Ancak, *ask* adi altinda bir insana saplanmaniz sadece size zarar verecektir. Evli oldugunu yeni ogrendiginize gore sizden sakladi bunu; yani yalan soyledi. Ikinci olarak, efemine davrandiginizi ve de cevrenizde rahat edemediginizi yazmissiniz. Bence rahatlayin, kendiniz olmaktan korkmayin. Her cevre efemine bir erkegi ayni degerlendirmeyebilir. Belki farkli arkadaslar edinmelisiniz. Bunun gayet normal karsilandigi ortamlar var, normal karsilanmadigi ortamlar da var. Herkesin her yerde ayni sekilde kabul gormesi zaten utopik bir dusunce; bu sadece cinsel kimlik degil, her turlu fikir, goruntu bazinda gecerli. Her insan, maalesef, her yerde ayni rahatlikla barinamiyor. Kimi insan daha mucadeleci oluyor ve kendini kabul ettiriyor (ettiremese bile mucadeleyi birakmiyor; bu yorucu olabilir), kimi insan ise kabul edilebilecegi bir yere gidiyor. Bu sadece sizin sacinizin uzunlugu, kulaginizdaki kupe, ya da hemcinslerinize olan yoneliminizle limitli degil. Oncelikle siz kendinizi oldugunuz gibi kabul edin. Cevreniz konusuna ise sonra cozum getirirsiniz. Icsel huzur olmadan, herkesin efemine oldugu bir yerde bile rahat edemeyebilirsiniz.
Kedi gibi olan birisi , E bana söylediğine görede Eşine yüz vermediği Çocuklarınlada Arasına Bi sınır Koyduğu Ya bilmiyorum Ne kadar Yanlış Ne kadar doğru Yapıyorum
Yorum