Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SOLİAN kullanan var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• SOLİAN kullanan var mı?

merhabalar..1 aydır solian kullanıyorum..organik olmayan psikotik bozuklukmuş teşhisim solian kullanan başka arkadaş var mı merak ettim..yan etki yaşıyormusunuz? yada herhangi bir sorun? yararı var mı? biraz kişisel olucak ama hangi belirtilerime iyi geliceğini bile merak ediyorum :lol: teşekkürler şimdiden..

Re: SOLİAN kullanan var mı?

Orjinal yazı sahibi: ceydaa
    merhabalar..1 aydır solian kullanıyorum..organik olmayan psikotik bozuklukmuş teşhisim solian kullanan başka arkadaş var mı merak ettim..yan etki yaşıyormusunuz? yada herhangi bir sorun? yararı var mı? biraz kişisel olucak ama hangi belirtilerime iyi geliceğini bile merak ediyorum :lol: teşekkürler şimdiden..

Merhaba Ceyda Öncelike Foruma Hoşgeldiniz

Solian Sizinde Belirttiğiniz gibi psikotik bozukluklarda ve pozitif ve negatif şizofrenik psikozlarda kullanılan güçlü bir ilaçtır

Yan etkilere geldiğimizde Uykusuzluk, anksiyete, ajitasyon, somnolans,konstipasyon, bulantı,kusma ve ağız kuruluğu gibi Yan etkilere sahip

Yararlarına geldiğimizde ; delüzyon , halüsinasyon , ve düşünce bozukluklarını giderme ve şizofrenik hastalıklara yararı vardır

Artıdan Foruma dikkatlice göz atarsan ;

http://www.psikoloji.gen.tr/modules....topic&p=459276

Linklinde Solian ile İlgili daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin

Yorum

Re: SOLİAN kullanan var mı?

Orjinal yazı sahibi: atakan5454
      Orjinal yazı sahibi: ceydaa

Merhaba Ceyda Öncelike Foruma Hoşgeldiniz

Solian Sizinde Belirttiğiniz gibi psikotik bozukluklarda ve pozitif ve negatif şizofrenik psikozlarda kullanılan güçlü bir ilaçtır

Yan etkilere geldiğimizde Uykusuzluk, anksiyete, ajitasyon, somnolans,konstipasyon, bulantı,kusma ve ağız kuruluğu gibi Yan etkilere sahip

Yararlarına geldiğimizde ; delüzyon , halüsinasyon , ve düşünce bozukluklarını giderme ve şizofrenik hastalıklara yararı vardır

Artıdan Foruma dikkatlice göz atarsan ;

http://www.psikoloji.gen.tr/modules....topic&p=459276

ve

http://psikolojiportalı.gen.tr/modul...topic&p=211477

Linklerinde Solian ile İlgili daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin
      teşekkür ederimmm..

Yorum

ben kullanıyorum solian 4 aydır günde 800 mg memnunum ama yanında 200 mg lustral, 100 mg leponex kullanıyorum.
        rahatsız düşüncelerimin nerdeyse hepsinden kurtuldum diyebilirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nemesiskm
          ben kullanıyorum solian 4 aydır günde 800 mg memnunum ama yanında 200 mg lustral, 100 mg leponex kullanıyorum.
          rahatsız düşüncelerimin nerdeyse hepsinden kurtuldum diyebilirim.
          yan etkisini yaşadın mı hiç? mesela depresyona soktuğu doğrumu?bu arada çok sevindim senin adına,rahatsız düşüncelerinden kurtulduğun için..

Yorum

sağol yok zannetmiyorum sokmaz depresyona.ben amatemde yatıyordum lustralle birlikte başlamışlardı soliana o yüzden tam anlayamadım.doktorun sadece solianı verdiyse sokmaz bence depresyona rahat ol

Yorum

günde 400 mg solian,sabah 200 akşam 200 şimdilik olumsuz bişey görmedim..sadece hergün tam alamıyorum ilacı.bazen huzursuzluk yapıo çok fazla,ve uyukluyorum resmen,mesela bu sabah almadım,dün gecede almamıştım :roll: amaan arada böyle kaçamaklar olur heralde

Yorum

düzgün kullanırsan uyuklama yapmaz hatta uyuyamazsın bile..bence düzenli kullan aksatma yoksa bütün ilacın etkisi gidebilir..ama seni iyi gibi geldin gözüme kullan devam et sonra doktor bir şekiller yapar..

Yorum

çok teşekkür ederim acayipppp moral olduuu :lol: :lol:

Yorum

İşleniyor...
                  X