Duyuru

Collapse
No announcement yet.

unutulmuyor,dahada büyüyor...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• unutulmuyor,dahada büyüyor...

bilenler bilir,yaklaşın 4-5 ay önce okuduğum yerde bir kasiyere aşık olmuştum.
    sitede bunu paylaşmıştım ve sitedeklerin yardımıyla bir-iki ay sonunda kıza konuşmak istediğimi söylemişti.yanlış anlaşılmasın zaten muhabbeti kurmuştukta,özel anlamda konuşmak istediğimi belirtmiştim.oda kabul etmemişti.
    zaten benden 2 yaş büyüktü.o reddettikten sonra tatil için memleketime gittim.geri döndüğümde işten çıkmıştı.
    ondan sonra yolda bir kere gördüm ve ayak üstü muhabbet ettik.
    fakat hala unutamıyorum.aksine gözümde büyüdükçe büyüyor.
    sanki ondan bir tane daha yokmuş,ondan güzeli yokmuş ve o olmazsa kimse olmazmış gibi geliyor.
    &quot;Gah cikarim gokyuzune,seyrederim alemi;<br />Gah inerim yeryuzune,sereder alem BENİ!&quot;<br />

Başka bir başlıkta bir kıza yıllar sonra tekrar gitsem reddeder mi gibi bir şey sormamış mıydınız siz ?
    Bunlar ayrı ayrı kişiler mi ?
    D&uuml;ş&uuml;nme...<br />D&uuml;ş&uuml;nme, kim anlamış ki sen anlayasin b&ouml;yle...

Yorum

işte bu kişi o kişi.
      durumum o kadar vahim yani.
      yıllar sonra karşısına çıkıp 2 yaş küçük ama gururlu bi genç vardı dicem bu gidişle... :roll:
      onun adıda betüldü :cry:
      &quot;Gah cikarim gokyuzune,seyrederim alemi;<br />Gah inerim yeryuzune,sereder alem BENİ!&quot;<br />

Yorum

Ama yukarıya 4-5 ay önce yazmışsınız ?
        D&uuml;ş&uuml;nme...<br />D&uuml;ş&uuml;nme, kim anlamış ki sen anlayasin b&ouml;yle...

Yorum

kıza 4-5 ay önce aşık oldum,2-3 ay önce teklif ettim.hala unutamadım,mezun olup askerlik yapınca tekrar bulup,tekrar şansımı denemeyi düşünüyorum.yani nereden baksan 3-4 sene var daha :S

Yorum

tutkucu ne dicegimi bilemedim _ inşallah hakkında hayırlı olan ne ise o olur

Yorum

Seninki daha doğmamış çocuğa don biçmek gibi bir şey be turkucu
              Bakalım sen askerden geldikten sonra hala o kızı sevecek misin ?
              Şimdi belki çok büyütüyorsun gözünde...
              3-4 sene öncesini düşünme sen boşver

Yorum

hayır dualarınıza teşekkür ederim ama başkası olsa bende derdim unutursun diye.
                kendimi biliyorum,birini gözümde böyle yüceltmeye başladımmı saplantı halini alıp uzun uzun süre unutamıyorum.derdim bu.offf offffff

Yorum

Ya sen takip ediyor musun bu forumu? Burada sewvgilim benden 5 yaş küçük diye dertlenen insanlar var.. Ya senin kasiyer de dertleniyorsa???
                  Aman neyse seni iyice heyecanlandırmiyim..zaten göremiyorsun da kızı artık. Ama bu yaş meselesi de saçmaydı bence.

Yorum

ya benim yaşı maşı taktığım yokta,
                    şöyle düşünmek istiyorum;
                    ya kolay kız değilim,bir kaç hafta daha peşimde sürün diye böyle yaptı,
                    yada yaşıma taktığı için.
                    kısacası başka türlü düşünürsem,zaten bu konularda az olan özgüvenim iyice zedelenecek.

Yorum

Eh kolay kız değilim diye yaptıysa aptallığına doymasın ne diyim!
                      Üzülme be türkücü.
                      (söylemesi kolay tabi)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahgene
                        Eh kolay kız değilim diye yaptıysa aptallığına doymasın ne diyim!
                        Üzülme be türkücü.
                        (söylemesi kolay tabi)
                        ya üzülmüyorum.
                        ama unutamıyorumda,acayip bişey.
                        belkide birine bağlanma ihtiyacım var ve gerçekten de tam bağlanmalık biriydi.ve ben böyle düşündükçede gözümde büyüyor.

Yorum

sadece zamana ihtiyacın var öle bir unutuluyorki unutulmaz sandığın acılar

Yorum

türkücü
                            acizane fikrimi belirtmek istiyorum umarım kırılmazsın
                            senin bahsettiğin aşkının sevginin hala seni etkilemesinin
                            tek bir sebebi var bence
                            sen içinde barındırdığın aşka sevgiye hayran olmuşsun
                            ondan bu denli büyük ve vazgeçilmez..............
                            <div align="center"><br />&nbsp;</div>

Yorum

İşleniyor...
                            X