Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Of hala aşığım!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Of hala aşığım!

Ben hala ona aşığım ya ooof of!
    Biliyorum ki bir şey olacağı falan yok..
    Aslında korkuyorum da.. ben bir aşkı tüketmeden bitiremem gibi geliyor..Yani bir şeyler yaşayınca mecburen tükenir. Yaşamadan nasıl tüketicem nasıl unutucam onu? Yoksa artık ölene kadar bu dert beni yiyip bitirecek mi? Aslında yaşlanıyorum az zamanım kaldı ama ya 80 yaşına kadar yaşarsam?..35 sene bu aşktan kahrolucam yani...
    8O
    Paylaşma ihtiyacı oluştu kusura bakmayın..
    geçer geçer.....

Aşık olmak iyidir, hayata anlam kazandırır...

Yorum

bence onun kötü yanlarını düşünerek onu unutmmaya çalışabilirsin..yoksa daha fazla acı çektirir.. sanırım ben senden çok küçüğüm ama sadece bu aklıma geliyor..çünkü ben de bu yöntemi uygulayacağım,yoksa zarar görürüm sen de dene bence tatlım

Yorum

yaralıdır hayal düşün, içmeden sarhoş olmuşsun. bedeninin canı canan..

Yorum

ask çok iyi oldugu kadar çokta zor bir yok gibidir koldıramassın yürürken o yuku düşünmeden yürürsen kolay geçer zaman sen son bir kere dene olmassa hayat devam ediyor unutma ama anı olarak hatırla ve gül

Yorum

Aslinda her yasta asik oluyor insan... O yuzden bir 35 sene ki uzun omur bana gore gercekten asik olacaginiz kisi zaten sizi bulacaktir. O yuzden tuketmek gibi bir derdiniz olmasin bu siz toprak olana dek surecek olan bir kisirdongudur ta ki o insan sizi bulana dek..

Unutmayin asik oldugunuz sandiginiz kisi haricinde baska bir insan ciktiginda karsiniza o gecen zamana yazikmis diyorsunuz ; ben demistim..Yani bir insan eskisini aratmadigi surece o insan tek olmali hayatinizda...Bilmem anlatabildim mi?
            SEN HERŞEYE DEĞERSİN!!!

Yorum

Unutmak isteyen ne kadar aşık olursa olsun unutur
              öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...

Yorum

Evet sonra alev söndü bitti gitti.. Üstünden seneler geçti,, ve o öldü. Çok içim acıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahgene View Post
                  Ben hala ona aşığım ya ooof of!
                  Biliyorum ki bir şey olacağı falan yok..
                  Aslında korkuyorum da.. ben bir aşkı tüketmeden bitiremem gibi geliyor..Yani bir şeyler yaşayınca mecburen tükenir. Yaşamadan nasıl tüketicem nasıl unutucam onu? Yoksa artık ölene kadar bu dert beni yiyip bitirecek mi? Aslında yaşlanıyorum az zamanım kaldı ama ya 80 yaşına kadar yaşarsam?..35 sene bu aşktan kahrolucam yani...
                  8O
                  Paylaşma ihtiyacı oluştu kusura bakmayın..
                  geçer geçer.....
                  Abi sen cidden 35 yaşında mısın ?? Ergen mi dedim yanlış anlama..! Tek taraflı yaşadığın aşk tüketir insanı.. Bu benim beynimin bana oynadığı oyun diye düşün ve fişi çek. Tabi ki aklına gelecek ama bu işin imkansızlığını idrak edersen bir süre sonra eskisi kadar koymaz. Zamanı etkin kullan , onun hakkında konuşup duyguları taze tutma..
                  ........

Yorum

İşleniyor...
                  X