Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yalnızlık

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yalnızlık

Merhaba arkadaşlar, ben kendimi hep yalnız hissediyorum artık dayanılmaz boyutlara ulaştı. Kimsem yok çevremde bir dostum veya bir gönüldaşım çok üzülüyorum, kütüphaneye gidiyoruz orada bölümümden tanıdıklarım var hep beni de çağırırlardı yemeğe, çaya felan bende katılırdım. Bugün ise çağırmadılar ben onlara hiç bir şey yapmadım ki niye böyle yaptılar çok zoruma gitti. Grupla gidiliyor sonuçta Çok üzgünüm

Üzülme be arkadaşım, belki unutmuşlardır, dalgınlıklarına gelmiştir.

Yorum

aga istanbulda isen bir kişi eksiğimiz var ağva ya

Yorum

hepmi yalnız takılıyorsun yoksa sadece bugünmü yalnız bıraktılar çağırmadılar seni?

Yorum

Genelde yalnızım ancak kütüphanede hep onlarla beraberim. Grup olarak takılınıyor, ama bu gün beni çağırmadılar. Ya gitsem de ben sessiz biriyim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anti-depresan
            hepmi yalnız takılıyorsun yoksa sadece bugünmü yalnız bıraktılar çağırmadılar seni?
            kiminle konuşuyorsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeroone
              kiminle konuşuyorsun
              bilgeye sordum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeroone
                kiminle konuşuyorsun
                Genelde samimi olduğum kişi, yardımcı doçent hocamız yani.

Yorum

Bugün de hocamız da sallamadı beni normalde çok ilgilenirdi. Hatta hepsini aldı tatlı yemeye götürdü beni çağırmadı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BİLGE
                    Bugün de hocamız da sallamadı beni normalde çok ilgilenirdi. Hatta hepsini aldı tatlı yemeye götürdü beni çağırmadı
                    bende olsam bende senin hissettiğini hissederim hocaylada fazla vakit geçmez yaşıtlarınla daha iyi bende 1 sene yalnız kalmıştım sınıfta sonra devamsızlıktan kaldım nefret ettim herkezden şansıma kaldığım sınıfta iyi arkadaşım oldu artık gülmekten karnımıza ağrılar giriyordu sırf gülmek için gidiodum okula onun sayesinde okula bağlandım

Yorum

Lütfen gidip sebebini sorun lütfen. İçinizde kalmasın. Çünkü siz içinize atıp kendi kendinizi yerken sessizleşecek ve daha ço yalnızlaşacaksınız. Naçizane benim görüşüm bu.
                      çatlak

Yorum

neden davet beklediniz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BİLGE
                          Genelde yalnızım ancak kütüphanede hep onlarla beraberim. Grup olarak takılınıyor, ama bu gün beni çağırmadılar. Ya gitsem de ben sessiz biriyim.
                          üzülme arkadaşım aslında biraz kendini ifade etsen daha iyi olmaz mı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kukumal
                            Lütfen gidip sebebini sorun lütfen. İçinizde kalmasın. Çünkü siz içinize atıp kendi kendinizi yerken sessizleşecek ve daha ço yalnızlaşacaksınız. Naçizane benim görüşüm bu.
                            Haklısınız ama gidip ne söyleyeceğim, o onların tercihiydi. Çağırmak gibi bir zorunlulukları yok. Sadece üzüldüm. Evet genelde içime atarım her şeyi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zangara
                              neden davet beklediniz?
                              Çünkü kütüphanede hep onlarla beraberiz. Yani hep çağırıyorlardı o gün çağırmadılar.

Yorum

İşleniyor...
                              X