merhaba arkadaşlar bugün yine kendimi kötü hissediyorum.kendimi ifade edememek ve bir birey olarak görmemenin ezikliğini yaşıyorum. kendimi tamamen insanların yönlendirmesine bırakıyorum yeter ki beni kabul etsinler...beni istedikleri şekilde kullanabilirler...çok ciddi bir kabul görme ihtiyacı hissediyorum...böyle yaşamak bana işkence gibi ama başka seçeneğimde yok. istediklerini yapamayınca dışlanma eleştirilme korkusu yüzünden benden bekleneni harfiyen yapmaya çalışıyorum. hayat çok sıkıcı gerçekten içimi dökebileceğim kimse yok...anlattığım herşeyi eleştiriyolar ve kişiliğimde kusur buluyolar...eleştirilme ve kişiliğime saldırı korkusuyla kimseye hiçbirşeyimi anlatamıyorum...haklı olduğum konularda bile haksızlığı kabul ediyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hayat çok sıkıcı:(
Collapse
X
-
öncelikle kendini sevmekle ve senin farklı olduğunla başla.aslında bu çocukluğundan başlıyor ben ailem tarafından ne kadar ezilip dövülsem de baş kaldırdım ve kendime ait fikirlerimi söylemekten çekinmedim.eleştiride başka bir fikirdir ama benim doğrum bu dedim.haksız olduğumda kabul ettim.fikirlerimi bağnazca savunmadım.ama insanların etkisinde kalmadan buyum dedim.inatçısın dediler.sonuçta benim kendime olan özgüvenim gelişti.
-
Re: hayat çok sıkıcı
çok üzücü bir durum buna izin verme artık hem seçeneğim yok diyorsun :?: :?: neden olmasın sebep ne olmamasınaOrjinal yazı sahibi: yaren25merhaba arkadaşlar bugün yine kendimi kötü hissediyorum.kendimi ifade edememek ve bir birey olarak görmemenin ezikliğini yaşıyorum. kendimi tamamen insanların yönlendirmesine bırakıyorum yeter ki beni kabul etsinler...beni istedikleri şekilde kullanabilirler...çok ciddi bir kabul görme ihtiyacı hissediyorum...böyle yaşamak bana işkence gibi ama başka seçeneğimde yok. istediklerini yapamayınca dışlanma eleştirilme korkusu yüzünden benden bekleneni harfiyen yapmaya çalışıyorum. hayat çok sıkıcı gerçekten içimi dökebileceğim kimse yok...anlattığım herşeyi eleştiriyolar ve kişiliğimde kusur buluyolar...eleştirilme ve kişiliğime saldırı korkusuyla kimseye hiçbirşeyimi anlatamıyorum...haklı olduğum konularda bile haksızlığı kabul ediyorum...
Yorum

Yorum