mrb ben daha öncede sorunumu anlatmıştım.aldatıldığımdan bahsetmiştim.daha 1 hafta önce aynı şeyi bana tekrar yaşattı.ikimizin baktığı bir butiğimiz var.ben genelde saat 3 de gelirim.cünkü o saate kardeşlerim okuldan gelip çocuklarıma bakıyor.yine öle bir zamandı ve ben butiğe geldim.eşim beni görünce tedirgin oldu,ama arkasındaki aynadan bilgisayar ekranını görüyodum.msn kapattı ben bunu gördüm.ama o inkar etti.ben eve gittim oda peşimden geldi.ben sinir krizleri geçirdikçe o inkar etti.ama ben görüdğüme inandım.o inkar ettikçe ben onu allaha havale ettim.o evden cıkıp gitti ben satlerce ağladım.annemi aradım.o kadar önemli değil dedi.katlanmalısın dedi.6 yılda 7 kez şahit oldum bu ihanetlere.eşim hiç bir şey olmamış gibi davrandı.her zaman kuran ı kerimle el basıp yemin etti ama değişen birşey olmadı.şimdi kim anlar beni neler çektiğimi 23 yaşında iki çocuk annesi sahip çıkmayan bir aileye dışlayan kaynanaya aldatan eşe sahip çaresiz gurursuz bir insanım ben.aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz şimdi.geçenlerde bana kızıyor bana neden tavrlısın diye.bende ona ifade ettim.artık ona kadınlık yapamam.ona karşı kullanabileceim bir kadınlığım kaldı.oda dediki ben seni böle kabul edemem.ya bana uyarsın yada çeker gidersin.bende annemi aradım.anne bu akşam size gelme istiyorum.beni kovdu diye.annemde al çocuklarını git odana yat boşver dedi.bende çaresizde çantama bıçağımı alıp evden çıktım.nereyemi gidyordum ölmeye.ama eşim cama çıkıp avazı çıkana kadar bağırdı içeri geç diye.yine geldim o eve.yine döndüm ceheneme.karnım tokya barınacağım yerim varya deyip kabullenememmi gerek.söyleyinnn toprak bile kabul etmedi benine yaşamayı başarabildim ne ölmeyi.şimdi ben tavada kızaran bir serçeyim.uçmak istesem uçamam ölmek istesem ölemem.ne olur bana ALLAHTAN ÖLÜM DİLEYİN
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BU YIL BENİM YEŞİL BAĞIM KURUDU
Collapse
X
-
pardon 6 yıllık evliymişsiniz şimdi dikkat ettim..
evlilik hayatınızda bir monotonlukmu söz konusu?
acaba eşine eşinin istediği gibi mi davranıyorsun?
eşini çocuklardan dolayı ihmal etmiş olabilirmisin?
ve eğerki eşini ihmal etmen söz konusu ise eşin dışarıda bir arayış içine girmiş olabilir :!:
Yorum
-
ne olursa olsun evliyse yada bir insanla çıkıyorsa bile kimsenin kimseyi aldatması ister monotonluk isterse ilgisizlik olsun hakkı yok bunaOrjinal yazı sahibi: zerrin35pardon 6 yıllık evliymişsiniz şimdi dikkat ettim..
evlilik hayatınızda bir monotonlukmu söz konusu?
acaba eşine eşinin istediği gibi mi davranıyorsun?
eşini çocuklardan dolayı ihmal etmiş olabilirmisin?
ve eğerki eşini ihmal etmen söz konusu ise eşin dışarıda bir arayış içine girmiş olabilir :!:
Yorum
-
Re: BU YIL BENİM YEŞİL BAĞIM KURUDU
o kadar zor durumdasın ki Allahım sana güç versinOrjinal yazı sahibi: gelinmrb ben daha öncede sorunumu anlatmıştım.aldatıldığımdan bahsetmiştim.daha 1 hafta önce aynı şeyi bana tekrar yaşattı.ikimizin baktığı bir butiğimiz var.ben genelde saat 3 de gelirim.cünkü o saate kardeşlerim okuldan gelip çocuklarıma bakıyor.yine öle bir zamandı ve ben butiğe geldim.eşim beni görünce tedirgin oldu,ama arkasındaki aynadan bilgisayar ekranını görüyodum.msn kapattı ben bunu gördüm.ama o inkar etti.ben eve gittim oda peşimden geldi.ben sinir krizleri geçirdikçe o inkar etti.ama ben görüdğüme inandım.o inkar ettikçe ben onu allaha havale ettim.o evden cıkıp gitti ben satlerce ağladım.annemi aradım.o kadar önemli değil dedi.katlanmalısın dedi.6 yılda 7 kez şahit oldum bu ihanetlere.eşim hiç bir şey olmamış gibi davrandı.her zaman kuran ı kerimle el basıp yemin etti ama değişen birşey olmadı.şimdi kim anlar beni neler çektiğimi 23 yaşında iki çocuk annesi sahip çıkmayan bir aileye dışlayan kaynanaya aldatan eşe sahip çaresiz gurursuz bir insanım ben.aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz şimdi.geçenlerde bana kızıyor bana neden tavrlısın diye.bende ona ifade ettim.artık ona kadınlık yapamam.ona karşı kullanabileceim bir kadınlığım kaldı.oda dediki ben seni böle kabul edemem.ya bana uyarsın yada çeker gidersin.bende annemi aradım.anne bu akşam size gelme istiyorum.beni kovdu diye.annemde al çocuklarını git odana yat boşver dedi.bende çaresizde çantama bıçağımı alıp evden çıktım.nereyemi gidyordum ölmeye.ama eşim cama çıkıp avazı çıkana kadar bağırdı içeri geç diye.yine geldim o eve.yine döndüm ceheneme.karnım tokya barınacağım yerim varya deyip kabullenememmi gerek.söyleyinnn toprak bile kabul etmedi benine yaşamayı başarabildim ne ölmeyi.şimdi ben tavada kızaran bir serçeyim.uçmak istesem uçamam ölmek istesem ölemem.ne olur bana ALLAHTAN ÖLÜM DİLEYİN
çok kızıyorum ya nasıl bir aile evladına sahip çıkmaz ailenin sana yaptığını sen çocuklarına yapmayacaksın onların sana ihtiyacı var ne olur duygularını bir kenara bırakıp mantıklı birşekilde düşün
Yorum
-
onunla paylaştığınız şeylerin artması gerek.erkekler çocuk gibidir derler ya.aynen öyle.ilgiyi ve alakayı kesinlikle kesmemek gerek.
bende benzer sorunlar yaşadım zamanında.aşırı bir ilgisizlik vardı.benim için varlığının yokluğunun bir farkı yok demişti.bu ne kadar acı verici birşey.
ama ben kendimi bulmaya başlayınca o bana doğru gelmeye başladı.çocuklarına tabiki bakacaksın ilgi göstereceksin.ama eşinede aynı ölçüde özen göstermelisin.
ailenin tutumu bir yönden iyi bir yönden kötü.eğer onlara güvenirsen,sorunların çözümsüz kalacak.kaçmış olacaksız.
çizdiğin aile tablosu kötü.ama biz senin gözünden bakabiliyoruz.aynayı birde kendine tut.ben o aynayı tuttum ve şimdi mutluyum.
sana kötüsün yalnışsın demiyorum.hepimizin eksik tarafları var ve bazen farketmiyoruz bile.
umarım düzelir.eğer seviyorsan biraz daha dişini sık.bu da geçer....
Yorum
-
çocuk yaşta evlenmek sorunun bu sadece.
seninle aynı yaşlarda evlenmişiz.kader bizi burada bir araya getirmiş.
seni çok iyi anlıyorum.üzüntünü,acılarını,beklentilerini de.
belkide sen de benim gibi hep kendini suçlayarak ama bitmez bir çabayla mutluluk umuduyla,yaşıyorsun.yetemediğini düşündüğün oldumu hiç.
ben yıllarca bu duyguyla yaşadım.
çözümü olmayan bir sorun yok hayatta ölümden başka.sen değişirsen dünyada değişir.üstündeki çaresizlikten kurtulmaya çalış.bu da geçer....
Yorum

Yorum