Duyuru

Collapse
No announcement yet.

16 senelik hayatım:)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 16 senelik hayatım:)

4.sınıfa gidene kadar normal bir çocuktum iyi kötü bir ailem vardı babam annem kardeşim HALALARIM ve tabii olmazsa olmaz babaannem...halalarım bizden ayrı yaşarlardı ama babaannem hep içiçe yaşardı bizle...babam içinde hem bizden hem annemden daha değerliydi kendisi...annemle babama hiç yalnız kalmaları fırsatını vermezdi babama annemi kötülerdi hep annemin yanlışlarını babamın burnuna burnuna sokardı...vee dolayısıyla bunlardan sıkılan babam annemi aldatır ve başka bir kadınla bir iliskiye başlar ve annemle boşanma yoluna girişirler annemin annesi ve babası uzakta yaşadığı için sorup görüşeceği derdini anlatacağı kimse yoktur yanında babaannem bir yere gezmeye gitse surat asar kızardı...

boşanma aşamasında yeni bir eve taşındık ve ev kendimizindi boşanma davası için babam anneme bir kağıt imzalatır ve annem ilkokul mezunu olduğu için imzaladığının ne olduğunu anlamaz bir kaç gün sonra öğrenirki o imzaladığı kağıt evin tapusunu babama verdiğine dair bir kağıtmış

kısacası babam anneme oyun oynar...evi almak ister ve annem çok iyi bir avukata yalvararak evi tek gün içinde belediyede koşuşturarak almaya çalışır ve babam avukatın sayesinde vermek zorunda kalır...ve ben bunları sadece anlamayarak izlerdim çünkü daha 10 yaşında bir çocuk ne yapabilir ne anlarki

ve annem ve babam boşanır ben tasınma nedeniyle okul değiştiririm hem aile sorunu hem okul sorunu birbirine girer ve ben kendimi o çocuk yaşta yemeğe vermişim meğer...birkaçö ayda 10 kilo aldığımı biliyorum...

ve sonunda şişman kendine güvensiz içine kapanık hiç arkadaşı olmayan dersleri zayıf bir kız çocuğu çıkar...

ve inanamayacağız şey annemle babam boşanmıştır ve babaannem hala annemle yalıyordur....

bir düşünün onun yüzünden yuvaları yıkıldı ama o hala bizle kalıyor halamlara gidemez eniştelerim istemezler babam daha evlenmemişti onda kalmaz bizde kalıyordu ve yapıcağını yapıyordu dedikodular annem hakkında herkesin yanında konuşmalar filan...

ve ben 9. sınıfa geçtim babam o kadınla evlendi ben yine çok kötü oldum kardeşimde öyle... ve birde üstüne ilk aşk...bir çocuğu sevdim hemde çok ve bu benim için bir ilkti...1 hafta çıktık o ayrıldı ve ben tam bir sene onu sevdim yaşamadığım kalmadı ondanda...ilkimdi ve beni çok üzmüştü bu zamana kadar hiç yakın arkadaşım olmamıştı ama lisede çok yakın arkadaşlarım oldu

ve babamın eşinden çocuğu oldu çok üzüldüm kadın hamileyken çok ağladım hep olumsuz düşündüm..annemi düşündüm çok üzüldüm...

ama doğdu ve bana bir zararı olmadı tatlı şirin geldi daha çok ama kardeşim çocuğu kıskanmaya başladı...onunla konuştum...

ve ben bu kadar sıkıntıdan sonra 10 kilo verdim spor yaptım hala yapıyorum bir 10 kilo daha tamam diyicem ve sporla sıkılaşmaya çalışıcam kararlıyım...ve size birşey söyliyim 9.sınıftan itibaren o pısırık kız gitti yerine konuşkan güler yüzlü hakkını savunabilen süper bir kız geldi çok yakın arkadaşlarım oldu halada varlarhayat bana 16 senede bunları yaşattı işte...

her insanın bir hikayesi vardır benimkide bu anlatmak paylaşmak istedim ve şimdi geriye dönüp baktığımda babaannemin eline ne geçti diyorum çünkü annem babam evlenince onu evde istemediğini söyledi ve amcam babaanneme ev tuttu böylece bizim başımız ağrımadı ha o dedikodularına devam etti ama biz annemle birçok şeyi konuşarak onun dedikodularını nasıl kulak ardı etmeyi öğrendik...

iyiki annem ve kardeşim var Allah onları benden almasın yanımdan eksik etmesin
    <br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!

helal olsun sana ufaklık hep böyle ol hep böyle güçlü

Yorum

Kutluyorum seni pes etmeyip aksine direnmişsin.
      Hep güçlü daha güçlü ol.Ailenle hep mutlu ol yavrum
      Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
      Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

yolun açık olsun,bahtın açık olsun.

siz bir arada olduktan sonra sizi hiç bir şey yıkamaz.

kararlı ve mantıklı oluşunda ayrıca çok hoşuma gitti.
        bu da geçer....

Yorum

senin dim dik ayakta olman,yüzünün gülmesi aileyi toplar.bu olumlu davranışınla annen ve kardeşine yaşam sevinci veriyorsun.yürekten tebrik ederim.

Yorum

kötü niyet

yaa insanların böyle kötü niyetli olması bir yuvayı yıkması hasetligini fitneligini yapması ne igrenn tiksindirici

KARDEŞLERİNİN ETİNİ YİYORLAR ASLINDA GIYBET BUNA BENZER YA

FANİ DÜNYA AHİRETTE VERECEĞİ HESABI DÜŞÜNSÜN

SENİ KUTLARIM CANIM

Yorum

senin durumunda olan insanlara örnek olsun senin bu yaptıkların...
              bir insanın daha ufaklı yaşlarda acılarla boğuşup o acıların üstesinden gelmesine sadece helal olsun denir...tebrik ederim canım

Yorum

İşleniyor...
              X