Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yalnızlık

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yalnızlık

Ah ah...

Ne olacak şu benim hayatım...

Arkadaşlar kusura bakmayın böyle gereksiz dertlerimle zamanınızı alıyorum.

Benim bir kızı sevmeye imkanım olmadı. Yani, ben bir kızı sevemem. Çünkü bir kızla bırakın konuşmayı bir anlık yakınında bulunmam veya yüzüne bakmam bile kaçmalarına neden oluyor.

Sebebi gayet basit. Çünkü ben şişman ve çirkin bir erkeğim. Yani Bütün kızların hayatlarındaki tercih edecekleri en son kişiyim.

Aramızda bir konuşma geçmediği halde yüzüme bir aşağılık biriymişim gibi yüzlerini buruşturarak bakmalarına alıştım artık... Senelerce yalnız başıma olduğuma alıştım artık... Belki abarttığımı düşünebilirisiniz ama inanın bana bir kızın gülümsediğini hatırlamıyorum.

Bu anlattıklarım kiminize komik gelebilir. Kiminizede çok saçma ve aptalca şeyler olarak gelebilir...

Neyse .... Kalın salıcakla...

acınası saçma değil bence hem ben şişmanlar mutludur diye bile biliyorum hep imrenmişimdir lost hügo mesela

Yorum

senide geldi forumun en istenmeyen adamı buldu değilmi

Yorum

arkadaşım hayatı düşündüğün gibi görme, diğer ihtimalleri de düşün
        çirkin olduğunu nerden biliyorsun? resmini koydun, oyladık, herkes saqna çirkin mi demiş?
        diyelim ki çirkinsin. kızların ilk önce tipe önem verdiğini nerden biliyorsun? diyelim birkaçı öyle çıktı, tüm kızların aynı olduğunu nerden biliyorsun?
        + durup dururken kızlar erkeklere gülümsemez. gülümsüyorsa ya o an çok mutludur, ya hafifmeşrep/ kaşardır tip tip baktıysan yüzünü buruşturmuş olabilir :P
        bence önce arkadaş gibi konuşmayı dene. kendini bu kadar küçük görüp geri çekme. bence profesyonel yardım almayı deneyebilirsin.
        + hayat kızlardan ibaret de değil

Yorum

tanıdığım bir çok insan var şişman vede bir çok kız arkadaşı olupta mutlular üstelik...
          sanırım sen kendin biraz abartıyorsundur gibi geldi bana...
          sen kendini öyle görmek istediğin için öyle görüyorsundur....

hem üstelik zayıflaman için yapabileceklerini denedinmi?
          bu senin görüntün için değil sağlığın açısından önemli bir konudur :!:

Yorum

bu arada aramıza hoş geldin...

güzel paylaşımlar dilerim

Yorum

hoşgeldin öncelikle. benim aklıma takılan hiç troid hormonlarına baktırdınmı. çünkü ben 10 kilo alınca gittiğim diyetisyen hormonlarıma baktırmıştı ve sonunda hipotroid olduğumu öğrendim. hipotroidde metabolizma yavaş çalışır ve kilo yapar. öncelikle bi endokrinolojiye başvur bence. kilo alımının altında başka sebebler varmı ( fiziksel olarak) onu öğrenmelisin. ben kilo alıyorum diye gitmiştim de..
              sağlıcakla kal...
              HAYAT UMUTTAN ONCE BİTMELİ..

Yorum

Güneş bir gün senin içinde doğar...

Reha MUHTAR'a bile doğuyorsa...

Yorum

İşleniyor...
                X