Duyuru

Collapse
No announcement yet.

açıklama gereği hissediyorum!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• açıklama gereği hissediyorum!!

tam olarak bilemiyorum ,forumda geçirdiğim zamanı.
    Öncelikle verdiğiniz değer ve destek için teşekkür ediyorum.sorunlardan kaçmaya çalışıyorum.
    Forum dışı desteğe ihtiyacım var bu günlerde.geçenlerde anlattım doktor beni artık adeta azletti.Şu anda doktorsuz devam ediyorum.
    bilindiği gibi bide fizyolojik problemle boğuşuyorum(boyun fıtığı) :!:
    nedenini tam olarak bilemiyorum ama git gide eskiyi özlemeye başladım.Onca kötü hatıra ,travmaya rağmen şu andan daha keyfli geliyor O zamanları hatırladıkça. :!:
    :arrow: belkide erkenden yaşlılık psikolojisi yaşamaya başladım
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

eskiyi deyince ;forumdada eskiden yaptığımız paylaşımları da özlüyorum.kimse yanlış anlamasın değişim kimsenin elinde değil elbette.ama böyle hissediyorum.burada geçirdiğim zamanlarda kimseye faydalı olamadığımı sanmıyorum.ama yeterince olmadığı belli.
    değişik bir saptamayla ;eğer istediğimi yapabilmiş olabilseydim,bunun banada biraz da olsa olumlu etki etmesi gerekirdi belkide :roll: :roll:
    herneyse bende daha dirayetli daha dayanıklı kişilere ihtiyacı var forumun.
    Yinede iyi hissettiğim zamanlarda ,gerekeni yapmaya çalışcam.
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

abi kendini üzme fazla..... böyle düşünüpte kendini yıpratıyorsun.... relax ol biraz....

Yorum

daha önceki paylaşımların daha yararlı olduğunu kardeşimden duymuştum...
        oda bu sitenin çok eski üyelerinden biridir....
        ara sıra ben siteye girdiğimde yanımda olduğu zamanlar şöyle bir siteye göz atar ve ne çok değişmiş olduğunu eski paylaşımların olmadığını söyler..

Yorum

aslen beni üzen bir stabilitenin olmayışı.değişim engellenemiyen bir olgu.Ama bunun olumsuz düzeyi ,olumludan yüksek oldukça sanırım eski, yeni biçok üyenin fayda yerine zarar gördüğünü tespit ettim.buda eskisinden çok foruma girmeyişlerinden belli oluyor.
          Dost acı söyler misali,bunları belirtmek istiyorum.

:arrow: elbette dert paylaşımı için ağırlıklı yer verilen biyer burası.ama kanımca bir yandanda olumlu gelişmelerden de haberdar olmalıyız ki umudumuzu kaybetmiyelim. :!:
          bana öyle geliyor ki dertlerini anlatıp ,kısa süre sora giden çok kişi var.belki bunlar düzeldiler ve bizimle paylaşsalardı bizlerede olumlu etki yapardı. :!:

Yorum

Her zevki tadacaksın ama tiryakisi olmayacaksın...Psikolojiyi fazla zorlamayacaksın...öylede böylede dışarıda akıp giden kocaman güzel bir hayat var..Geldiler...gördüler...gittiler olması gereken bu...!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gothica
              aslen beni üzen bir stabilitenin olmayışı.değişim engellenemiyen bir olgu.Ama bunun olumsuz düzeyi ,olumludan yüksek oldukça sanırım eski, yeni biçok üyenin fayda yerine zarar gördüğünü tespit ettim.buda eskisinden çok foruma girmeyişlerinden belli oluyor.
              Dost acı söyler misali,bunları belirtmek istiyorum.

:arrow: elbette dert paylaşımı için ağırlıklı yer verilen biyer burası.ama kanımca bir yandanda olumlu gelişmelerden de haberdar olmalıyız ki umudumuzu kaybetmiyelim. :!:
              bana öyle geliyor ki dertlerini anlatıp ,kısa süre sora giden çok kişi var.belki bunlar düzeldiler ve bizimle paylaşsalardı bizlerede olumlu etki yapardı. :!:

Elbette bu sitenin çok faydalı yönlerini görüpte iyi olan arkadaşlarımız olmuştur...

Fakat buradaki sorunları dinleyipte kendi sorunlarının bir kat daha artmasına neden olup üyeliğini sildirtenlerinde olduğunun kanısındayım...

Yorum

benim ayrılmak isteyenlere her zaman önerim ,vazgeçmemek ve ara vermekti.şimdi bunu kendim uygulamaya çalışıyorum.
                aslında benim gibi düşünen yada hisseden üyelerin artık forumda görünmeyişleri etkiliyor beni galiba.
                geçmişe dönüp baktığımda ;üye olduğum ve uzun vakit geçirdiğim ilk forum burası.biçok şey öğrendim burada.
                söylendiği gibi " her güzel şeyin sonu var" sözü malesef geçerliymiş.etken unsur ne olursa olsun,benim için eskisi gibi olmaz gibi görünüyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gothica

söylendiği gibi " her güzel şeyin sonu var" sözü malesef geçerliymiş.
                  :idea:

Yorum

İşleniyor...
                  X