öncelikle tanışma bölümünde de belirttiğim gibi 13 yaşındayım.ama yaşadıklarım yüzünden hiçbir zaman çocuk kalmak istemiyorum.hoş çocukta sayılmam.sonuçta ergenliğe gireli 3 yıl oluyor.bu yıl yeni bir okula geldim.yeni derken eski okuluma yeniden döndüm.1.sınıfı okuyup bitirdiğim yer.ama okula geldiğimde pek sıcak karşılanmadım.zaten 2.gün sınıftan birkaç kişiyle tartıştım.sonra dışarı çıkarak ağladım.ama o anki konuşmalar üzmemişti beni.daha önce yaşadıklarım,ailemin yaşadıkları da beni derinden etkiliyordu.bu çok zor bir durum.çünkü benim verdiğim birçok savaş var.kişiliğimi arayış çabalarım,ailemin daha doğrusu babamın iş arkadaşının ona karşı yaptığı aptalca şeyler umursamamaya çalışsakta yine de içten içe etkileniyoruz.benim birdenbire arkadaşsız kalışım,birdenbire kendimi yine eve kapatışım ve bu süreçte yine "ben kimim?"sorusunun cevabını arayış çabalarım beni hepten boğuyor.sınıfta bir çocuğu sevdim denizer diye.ama o benim arkadaşımla sırf bir iddia için çıkmıştı.o arkadaşıma karşı ettiği çıkma teklifi,benim ağlamadan,tepkisizce ve sakin görünmeye çalıştığım halimi hala unutmuyorum.(zaten o an nasıl sakin birisi olarak kaldım bilmiyorum) ardından arkadaşımın tutup berrin seni seviyor diyerek beni hepten yerin dibine sokması...hiç unutmuyorum.ondan sonra buğra çıktı karşıma.o gün denizer konusunda bana o kadar destek çıktı ki.benimde ne kadar hoşuma gitmişti.çünkü ilk defa beni böyle özel hissettiren birisi çıkmıştı karşıma.zaten sosyal sınıfında önümde oturuyordu.arkasını dönüp benimle konuşuyordu,beni güldürüyordu falan.o kadar hoşuma gidiyordu ki.en sınunda buğradan hoşlandığımı anlamıştım.ama başta kendime itiraz ediyordum.çünkü o beni gerçekten bir dost gözüyle görüyordu.hatta 2-3 gün beni o denli üzmüştü ki odamda oturup ağlamıştım.bunuda sırf ondan soğuyayım diye yapmış.ama hiç soğumadım.ondan sonra yine konuşmaya gülüşmeye başladık.ama o da bir kızı seviyomuş herhalde(ama nedense arkadaşım yalan söylüyo diyo) sonunda 3 gün boyunca oturup düşünme fırsatına sahip oldum.düşündüm ve onu sevmediğimi anladım.ertesi gün okula gittim zaten o da oyuncak yarışmasından dolayı ankamall'e gitmişti.onu görünce başımı falan çevirdim.zaten o da benimle konuşma çabasına girmedi.bir yandan sınıfımdaki elif'in hep beni tehdit etmesi,bir yandan matematik öğretmenimle ettiğim kavga ve ondan özür dilemeye çalışıp beni görmek istememesi,bir yandan zevklerim yüzünden yargılanışım ve bu konu hakkında aileme sesimi dahi çıkaramamam,diğer yandan matematiğimin bu dönem iki düşmesi ve de geçen dönemle bu dönemin notlarını hesaplayınca bir çıkıp bütünlemeye kalacak olmam(gerçi arkadaşım geçen dönem karneme kaç düştüğünü ve de bu dönem kaç düştüğünü hesaplayınca bütünlemeye kaldığımı söyledi) ve de orada matematikçinin bana bağırıp çağırmasını susarak ve de sesimi çıkartmayarak dinleyecek olmam ve orada beni kim savunacak çok merak ediyor olmam (muhtemel ingilizce,sosyal ve rehberlik öğretmeni beni savunuşa geçer) ve bütün bunların içinde boğulup kalmam.babamın baskısı ve babamın tepkisinden korkuşum.bunları kimseye anlatamadım ama anlatmazsamda artık dayanamayacağımı anladığım için anlattım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
....
Collapse
X
-
yok canım neden kızayımOrjinal yazı sahibi: therapy25şimdi ufaklık seninle bu konuları teker teker ele alalım...
seni en çok hangi konu rahatsız ediyor.... bir konu şeç ve onda yoğunlaşalım 
ufaklık dediğime kızma takılma sadece :P
şimdi en çok takıldığım konu matematiğimin bu dönem iki düşmesi ve de geçen dönemle bu dönemin notlarını hesaplayınca 1 çıkması+matematikçiyle aramı düzeltmem konusunda(kadın yüzüme dahi bakmıyo)
Yorum
-
peki ne yaptında ona senin yüzüne bakmıyorOrjinal yazı sahibi: -Lp-yok canım neden kızayımOrjinal yazı sahibi: therapy25şimdi ufaklık seninle bu konuları teker teker ele alalım...
şimdi en çok takıldığım konu matematiğimin bu dönem iki düşmesi ve de geçen dönemle bu dönemin notlarını hesaplayınca 1 çıkması+matematikçiyle aramı düzeltmem konusunda(kadın yüzüme dahi bakmıyo)
Yorum
-
aslında hoşlantı tarzında yaşadım platonikliğimi.derslerime etki etmedi.çünkü onları hiç derste düşünme fırsatım dahi olmuyorOrjinal yazı sahibi: omenDaha 13 yaşındasın ne bu türk dizi filmlerindekine benzer aşk trafiği. Kardeş dikkatini derslerine ver herşeyin bir zamanı vardır elbette. Yani bu dönemde elbette hoşlanmalar filan olacaktır olabilir ama ne bileyim. Derslerine yoğunlaş yani bence. Daha çocuksun
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: therapy25peki ne yaptında ona senin yüzüne bakmıyorOrjinal yazı sahibi: -Lp-yok canım neden kızayımOrjinal yazı sahibi: therapy25şimdi ufaklık seninle bu konuları teker teker ele alalım...
hiç sorma be abi.herşey matematik etütünün olduğu gün oldu.ben 7/A'dakiler yanında pek rahat değilim.bunuda hocaya dillendiremedim.çünkü hocadan çekiniyorum.zaten ondan önceki hafta cuma günü 7/A'nın salak erkekleri bana su balonu attılar.ondan sonra zaten 19 mayıstı falan kaynadı.sonra perşembe günü ben arkadaşlara söyledim dedim ki "ben etütten ayrılıyorum"falan dedim.sonra orada salak gibi tuttum.yarın parasınıda getiririm dedim(ruh hallerim ve laflarım anlıktır diyorum kimse bana inanmıyo)sonra matematikçi çağırdı.zaten kapıdan adımımı atar atmaz bağırmaya başladı.ne dedi onu dahi hatırlamıyorum.sonra zaten cuma günü matematikçiyle konuşmaya çalıştım konuşmadı.artık nasıl konuşucam bilmiyorum.zaten pazartesi hep bana laf sokmaya çalıştı.işte"yok siz fazla yüz bulmaya başladınız.haddinizi aştınızda "şudur budur.saydıda saydı.zaten hamile.habire hep bize "ben sizi sevmek zorunda değilim.sizde beni sevmek zorunda değilsiniz.ama bana saygı duymak zorundasınız"deyip duruyo
Yorum
-
hmm... matematikten ilk dönem notun kaç peki.... :roll:Orjinal yazı sahibi: -Lp-
hiç sorma be abi.herşey matematik etütünün olduğu gün oldu.ben 7/A'dakiler yanında pek rahat değilim.bunuda hocaya dillendiremedim.çünkü hocadan çekiniyorum.zaten ondan önceki hafta cuma günü 7/A'nın salak erkekleri bana su balonu attılar.ondan sonra zaten 19 mayıstı falan kaynadı.sonra perşembe günü ben arkadaşlara söyledim dedim ki "ben etütten ayrılıyorum"falan dedim.sonra orada salak gibi tuttum.yarın parasınıda getiririm dedim(ruh hallerim ve laflarım anlıktır diyorum kimse bana inanmıyo)sonra matematikçi çağırdı.zaten kapıdan adımımı atar atmaz bağırmaya başladı.ne dedi onu dahi hatırlamıyorum.sonra zaten cuma günü matematikçiyle konuşmaya çalıştım konuşmadı.artık nasıl konuşucam bilmiyorum.zaten pazartesi hep bana laf sokmaya çalıştı.işte"yok siz fazla yüz bulmaya başladınız.*** aştınızda "şudur budur.saydıda saydı.zaten hamile.habire hep bize "ben sizi sevmek zorunda değilim.sizde beni sevmek zorunda değilsiniz.ama bana saygı duymak zorundasınız"deyip duruyo
Yorum

Yorum