Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sevdiğim bir kız vardı.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sevdiğim bir kız vardı.

Lisede sınıfta hanımefendiliğinden sesinin inceliğinden masumluğundan güleryüzlülüğünden hoşlandığım bir kız vardı. İç güzelliği yetmezmiş gibi bir de dış güzelliği vardı esmer ağzı yüzü kutu gibiydi.
    Hoşlanıyordum ama onun sevdiği vardı o da bizim sınıftaydı. Lİse biteli 5 yıl falan oldu onların evlendiğini duyalı 2 yıl hala aklıma geliyor. aRtık onla aynı evi paylaşıyor aynı masadan yemek yiyor belki de çocuğuı var.
    Her şey güzel olacak...

İnsanın çocuksu olduğu zamanlardaki çocukluk aşklarını unutması çok zordur. Fakat senin yerinde oslam buna üzülmek yerine, bu masumane aşkının artık mutlu olduğu için sevinmeyi denerdim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tugrul_Sad
      İnsanın çocuksu olduğu zamanlardaki çocukluk aşklarını unutması çok zordur. Fakat senin yerinde oslam buna üzülmek yerine, bu masumane aşkının artık mutlu olduğu için sevinmeyi denerdim.
      otobüs biletleri bir lira olsa emekli maaşları asgari ücretin 3 katı olsa hayat bayram olsa bir de gönül söz dinlese

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeroone
        otobüs biletleri bir lira olsa emekli maaşları asgari ücretin 3 katı olsa hayat bayram olsa bir de gönül söz dinlese
        Haklısınız, gönül söz dinlemiyor. Ve lakin marifet herkesin yapamadığını yapmak değil midir? O hâlde gönle söz geçirebilmek lâzımdır.

Yorum

İşleniyor...
        X