arkadaşlar sizce aldatan aldanır mı yoks yaptığı yanına kar mı kalır ve aldatma alışkanlıkmıdır yani başka biri için sizi aldatan o kişiyide aldatır mı. ? cevaplarınızı bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aldatan aldanır mı
Collapse
X
-
Aldatma işi tamamen psikolojik güce dayanan bir olay.
Bir arkadaşım vardı. Kendisi bir bayandı. Erkek arkadaşı bunu sürekli aldatıyordu. Bu ise bu aldatılmalara defalarca şahit olduğu hâlde hâlâ erkek arkadaşından kopamıyor, ondan ayrılamıyordu. Ama kızcağız hiç bir şey yapmadığı hâlde biraz kızdırsa erkek arkadaşı derhal kıza bağırıp çağırıp kovuyordu ve "bir daha beni arama" diyordu. Kız, haklı olduğu hâlde yine özür dileyip ikna ederek barışabiliyordu çocukla. Tabi buna barışma denirse...
Şimdi bunun sebebi nedir? Erkek, kendine güvenen, güçlü ve sağlam karakterli; kız ise aciz, zayıf ve kendine güveni olmayan bir kişiydi. Dolayısıyla bu iki kişinin psikolojik harbinden galip çıkan daima erkek oluyordu. Eğer bir o erkek, kendinden daha güçlü bir kızla ilişki yaşarsa, o kovduğu kızın durumuna kendisinin düşeceği aşikârdır.
İşte aldatılma meselesi böyle oluyor... Kim daha güçlüyse, diğer taraf onun peşinden gidiyor sürekli...
Yorum
-
peki tugrul_sad anlattığın hikayeye göre güçlü olan aldatır öyle mi. bana tam tersi gibi geliyo
, anlattığın hikayeden yola çıkarak bahsetmiyorum bu durumu, sence aldatan erkek kendinde olan bi zayıflığı tatmin etmeye çalışmıo mu dersin. ben beni aldatan insana dönmedim ama özlüyorum işte ve nefret duyuyorum o kişiye, yaşadıklarımı yaşamasını istiyorum haksızmıyım
Yorum
-
bitmiyor mu? bitirmiyor musun? bitiremiyor musun?Orjinal yazı sahibi: farfarabeni aldattı ama ben o nu çok özlüyorum
nedir seni bu kadar bağlayan canım?
neden vazgeçmek,arkaya atmak bu kadar zor?
kendini üzme,akışına bırak hayatını
seni özledim..
sevgiyle kalBir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…
<Şems-i Tebrizi>
Yorum

Yorum