Orjinal yazı sahibi: cengo77
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu böyle bir hayat hayal etmemiştim!
Collapse
X
-
Evet zaten yazdığım gibi eşcinsel olmayı umursamıyorum. Arkadaşım olmamasını umursamıyorum. Tek umursadığım onsuzluk. Kendim gibi insanlarla arkadaş olmaya çalıştım. Özellikle duygusal yönden pasif bir gaysem aktif birisiyle arkadaş olmayı denememek gerekir. Hepsi farklı emeller peşinde. Bunu sanal ortamdan kimseyle bulusmadan kesfettim o yüzden kendim gibi bireylerden uzak duruyorum. Kaldı ki ben eşcinsel olmaktan hoşlanmıyorum. Erkek olarak doğdum ve erkeklerden hoşlanıyorum. Eşcinsel insan erkek olmayıda erkeklerden hoslanmayıda kabullenmis insandır. Ancak ben erkeklerden hoslanmayı kabullendim ancak erkek olmak istemiyorum. Burada bir parantez açıyım. Erkek olmayı sevmiyorum ama bu şekilde doğdugum icin bu sekilde davranırım. Hic bir kadınsı davranısım veya kadın kıyafetleri giymek gibi bir düsüncem olmadı. Olmazda. Kadın olmayı isterdim ama ancak bu sekilde dogmus olsaydım bunu kabullenebilirdim. Cinsiyet degistirme ameliyatı gibi bir sey düsünmedim. Bu mesajın altına baska arkadasa cevap yazıcam düsüncelirimi az cok daha net kestirebilirsin.Orjinal yazı sahibi: macabre View Posteşcinsellik doğal da karşılıksız aşk kötü aı çekmene üzüldüm. eşcinsellerden oluşan bir çevre edinirsen rahatlatıcı olur.
Yorum
-
Eşcinsel olmama rağmen ben bile eşcinsellerin çoğunluğunun sapkın olduğunu düşünüyorum. Ne kadar inkar ederse etsinler. Kabullenmek istemedikleri bir gerçek var. Eşcinsel ilişkiler yürümüyor. Kaç tane 1 yılı aşmış eşcinsel ilişki duydun, kaç tane 1 yılı aşmış kadın erkek ilişkisi gördün. Birinci söylediğim binde bir ikinci söylediğim çokça karşılaşılan bir durum. Eşcinsel ilişki serbest olsaydı bile ilişkilerin yüzde 90ı bosanmayla sonuclanırdı. Olay bu hali alınca tüm eşcinseller aşka inanmamayı tercih ediyorlar. Pes ediyorlar. Sonra kendini cinsel yaşantıya bataklığın kollarına teslim ediyorlar. Sonucunda escinseller sapkın oluyor. Hemcinslerinden hoslandıkları icin degil. Bir cogunlugu sadece cinsellik pesinde kostugu icin. Ben bu tür insanlarla arkadaşlık kurmak istemiyorum. Ve bataga batmaya hic niyetim yok.Orjinal yazı sahibi: cengo77ben de eşcinselim ama ateistim.
freud'a göre herkes doğuştan biseksüeldir. çocukluk deneyimleri cinsel tercihi belirler.
ben lisede biraz sorun yaşadım ve eşcinselliğimi gizlemeye çalıştım fakat çok elit bir üniversiteyi kazandıktan sonra rahatladım ve eşcinselliği gizlemeye gerek kalmadı.
sevgililerim oldu ve istanbulun elit çevrelerinde olduğum için çevremde pek eşcinsel düşmanı yoktu.
fakat sex ve aşktan fayda gelmediğini deneyimleyince sevgilisiz yaşam tercih ettim.
ve şimdi cinsel tercihim masturbasyon!
Yorum

Yorum