Merhaba Arkadaşlar, ruhum ızdırap içinde...Forumdaki çok eski arkadaşlar beni bilir babamı çocuk bile denmeyecek yaşta kaybedişimi,ailevi sorunlarımı alkolik abimi ve yaptığı onca kötü davranışı aile hayatımızı cehenneme çevirişini bütün bunların sonrasında başlayan anksiyete hastalığımı ve boşanmamı bilirler..Halime yine de şükrediyorum ama 34 yaşına gelmiş olmama rağmen hayatımı düzene koyamamak, rahatsızlıgım yani anksiyetem yüzünden toplumda hep geri plana atılmak, belli bir yaşa gelmeme rağmen hala üç kuruşa sekreter olarak çalışmak ve son olay olarak boşanma olayı özetle bütün bunlardan dolayı ruhum ızdırap içinde..Yaşama tutunmaya çalışıyorum ama o kadar mutsusum ki 
Eminim aranızda benim gibi hisseden yani ruhu ızdırap içinde olan çok arkadaşım vardır..
Buarada uzun aradan sonra yine tüm küçük emrahlığımı yaptım
Saka bir yana sadece dertleşmek istedim..Dinleyenler ve destek amaçlı yorum yazanlara şimdiden teşekkürler..

Eminim aranızda benim gibi hisseden yani ruhu ızdırap içinde olan çok arkadaşım vardır..
Buarada uzun aradan sonra yine tüm küçük emrahlığımı yaptım
Saka bir yana sadece dertleşmek istedim..Dinleyenler ve destek amaçlı yorum yazanlara şimdiden teşekkürler..

Yorum