Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ruhun Izdırap Çekmesi !!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ruhun Izdırap Çekmesi !!

Merhaba Arkadaşlar, ruhum ızdırap içinde...Forumdaki çok eski arkadaşlar beni bilir babamı çocuk bile denmeyecek yaşta kaybedişimi,ailevi sorunlarımı alkolik abimi ve yaptığı onca kötü davranışı aile hayatımızı cehenneme çevirişini bütün bunların sonrasında başlayan anksiyete hastalığımı ve boşanmamı bilirler..Halime yine de şükrediyorum ama 34 yaşına gelmiş olmama rağmen hayatımı düzene koyamamak, rahatsızlıgım yani anksiyetem yüzünden toplumda hep geri plana atılmak, belli bir yaşa gelmeme rağmen hala üç kuruşa sekreter olarak çalışmak ve son olay olarak boşanma olayı özetle bütün bunlardan dolayı ruhum ızdırap içinde..Yaşama tutunmaya çalışıyorum ama o kadar mutsusum ki

Eminim aranızda benim gibi hisseden yani ruhu ızdırap içinde olan çok arkadaşım vardır..

Buarada uzun aradan sonra yine tüm küçük emrahlığımı yaptım Saka bir yana sadece dertleşmek istedim..Dinleyenler ve destek amaçlı yorum yazanlara şimdiden teşekkürler..
    :10:

mrb .her şeye rağmen gülebildiğine göre pazularında hala güç var demektir.yola devam arkadaşım

Yorum

merhaba mavi iyi gördüm seni....

Yorum

gayet iyisin..
        sadece biraz teselliye ihtiyacın var o kadar.
        Hayat planladıklarımız değil bizim için planlananlar..gün doğmadan neler dogar..Belki bundan sonrası hiç beklemediğim kadar güzel olabilir..iste..

şu dünya hayatınızda kaderimize düşen neyse onu yaşıyoruz..bazıları elimizde değil..ailemizi secemeyiz. yolun sonunda boşanmak varsa olur engel olamayız. kader kısmet de.
        kabullen her haliyle hayatını,daha iyiye cevirebilmek için de çalış çabala..
        Olldugu kadar..olmadıgı kader..

Yorum

merhaba mavi,

anksiyete ve depresyonun karşısında en büyük silah espri yapmak ve hala bunu kullanman çok güzel

sıkıntılarını, acılarını ifade ediyor olman da duygularını ve bunları görme yeteneğini kaybetmediğini gösteriyor

beklentilerini yakalayamamış olmak ta hala hayattan bir beklentin olduğunun işaretçisi

sonuç olarak bundan sonra sıkıntım oldukça sana danışacağım haberin olsun

Yorum

hayatımın ızdırap içinde geçmesi beni de ansiyete ve depresyona esir etti mavi, benziyor bizim hayatımız birbirine. ben artık hep espri yapıyorum. ben bile atlattıktan sonra herkes atlatır. sekreterlik zevklidir kolaydır da, işini sevmeye çalış.

Yorum

Ruhun ızdırap çekmesi! Bu sanki tam benim içimi anlatan bir cümle gibi geldi bir an. Düşünsem bu cümleyi bulamazdım. Bu durumdayken çevrende hiç kimsenin bunun farkında olmaması, paylaşacak güvenecek biri olmaması ayrı bir ızdırap. Ailene bahsetsen üzülecekler diye düşünüp belli etmemeye çalışmak. O ızdırapla hayatta ayakta kalmaya çalışmak. Ahhhh ahhhh.
              <div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat g&uuml;l&uuml;yorum</div><br />

Yorum

Yorum yapan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim hepiniz ne kadar destekleyici ,güzel yorumlar yapmışsınız yüreğinize sağlık

Buarada çoğu arkadaşım hala gülebildiğine göre sen de iş var demiş ama siz güldüğüme bakmayın gerçekten ruhum çok ızdırap çekiyor..Bu anksiyete hastalığı beni mahvetti..Hayat çok zor geçiyor..Bazen insanlarla çok rahat iletişim kurabiliyorum ama bu durum çok nadir zamanlarda olabiliyor, Yani genelde insanlarla çok zor iletişim kurabiliyorum inanın çoğu insan bizim gibi en ufak farklı davranan insana deli gözüyle bakıyor..

Çok uzun yıllardır doktora gitmiyorum, çok yanlış farkındayım..iyi bir doktor bulup gitmem lazım ..Belki ruhum o zaman biraz huzur bulur..
                Last edited by mavi mavi; 04-03-2015, 09:21 PM.

Yorum

Mavi mavi abla nasılsın ben uzun zamandır forumdan uzağım. Beni belki hatırlarsın 3 yıldan fazla oluyor. Hikayeni biliyorum ve üzülüyorum senin için. Ama bence sen güçlü bir kadınsın. Bunu söylüyorum çünkü bana göre bir insan ne kadar çok acı çekerse o kadar güçlü olur. Yorulur ama güçlü olur. O yüzden sende güçlü bir kadınsın. Allahım sana ve hepimize yaardım etsin.
                  Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
                  Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
                  Aldatıyor,aldanıyoruz
                  Üç öğün de...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kılıç View Post
                    Mavi mavi abla nasılsın ben uzun zamandır forumdan uzağım. Beni belki hatırlarsın 3 yıldan fazla oluyor. Hikayeni biliyorum ve üzülüyorum senin için. Ama bence sen güçlü bir kadınsın. Bunu söylüyorum çünkü bana göre bir insan ne kadar çok acı çekerse o kadar güçlü olur. Yorulur ama güçlü olur. O yüzden sende güçlü bir kadınsın. Allahım sana ve hepimize yaardım etsin.
                    Merhaba ablacim mesajin icin cok tesekkur ederim iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin?..tam hatirlayamadim kusuruma bakma ama galiba uzun suredir girmiyordun senin moralin nasil hayat nasil gidiyor?

Yorum

dertler derya olmuş ben de bir sandal, devrilip batmışım.. dertler var belki ama şu yönden de bakmalıyız bence, ya daha kötüsü olsaydı? belki daha kötü olayların kefaretidir bu yaşananlar..en kötü şey umudun kaybolmasıdır, insanı ayakta tutan umuttur, mutluluk sonra gelir kendiliğinden..herkesin ruhunda ızdırap var maddiyata dayalı bu düzende..yalnız değilsin..

Yorum

Gayret etmeye devam et. Sen kotu bisey yapmamassin ki kendini bu kadar uzuyosun

Yorum

İşleniyor...
                        X