Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lanet Olsun İnsanlarıyız

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lanet Olsun İnsanlarıyız

Yalan, yalan,yalan be. Sözün bittiği yerdeyiz, yalanların ortaya çıktığı yerdeyiz, maskelerin düştüğü, çocukken sevdiğimiz bu dünyanın kabuğunu kırdığımız ve tüm kötülükleriyle karşılaştığımız gündeyiz, büyümekteyiz. Yüreklerimize bıçaklar saplandığı, canımızın alev aldığı, ve titrediğimiz yerdeyiz. gözyaşlarımızı, çığlık atmak için açtığımız ağızlarımıza damlatığımız yerdeyiz. her şeyi unutmak için bira şişelerine sarıldığımız, berduş olana dek, vücudumuzu uyuşturana dek, alkol yuduğumladığımız yerdeyiz. hiçbir yerdeyiz!

sonsuz sevgimizi yüremize gömdüğümüz, yalnızlıktan geberdiğimiz yerde.. insanların nehir gibi çağladığı caddelerde, tek elimiz cebimizde, diğeri de ağzımıza sıkıştırdığımız sigaranın filtresinde düşünerek yürüdüğümüz yerdeyiz. göğsüne yaslanacağımız biri dahi olmayan yerde. okşanan saçlara hasret bir yerde.. bombok bir yerdeyiz!

günün çoğunu, çalışarak tükettiğimiz yerde. doğumumuzdan ölümüze dek, kırık kalbimizle, para kazanmaya gayret ettiğimiz yerde. oysa bir o kadar da artık karnımızı doyurmanın hiçbir anlam ifade etmediği yerde. bir daha asla gelemeyecek yıllarımızı marketlerde, restoranlarda, mağazalarda çürüterek harcadığımız yerde. sevginin, aşkın, tüm duyguların paralaştığı yerde, her insanın köleleştiği, zincirlendiği yerde. palyançonun maskesinin arkasında, gözyaşının aktığı yerde!

tüm karanlıklar biziz, tüm kuytu sokaklar biziz, ruhları darmadağın olan biziz, ne sevgi gösterileniz, ne de önemsenen. merak edilen değiliz. ellerinin sıcaklığı özlenen değiliz. biz ölüleriz, yaşayan ölüler. biz yaşarken gömüleniz. mahvolan, mahvedileniz. terk edileniz. sessiziz. durumumuzu anlatacak bile halimiz kalmamış, şiir dahi yazamıyoruz artık, kendimizi bir zamanlar okumaya ve yazmaya vermiş, artık onlardan dahi sıkılmış, sevgiyi en çok hakedenler ama mahrum edilenleriz. bazılarımızın boyunlarına ilmik geçirip tavanlarda yeter artık edasıyla sallandığı yerdeyiz. ama tabii ki, tüm beden ve kalbinden sadece masumiyet akan insanlarız. incinen insanlarız. hassas insanlarız. lanet olsun insanlarıyız.

büyümeyelim. zaten akıl hastaları büyümez, büyüyemezler, en iyi tarafları da budur.

çok güzel yazmışsın. duygularıma ve düşüncelerime tercüman oldun, kardeş. sağolasın...

Yorum

kalemine sağlık...belki de bizim fark edemediğimiz bişeyler vardır.

Yorum

ya guevara, çocukken sevebildiğimiz demişsin, ne güzel biliyor musun bunu söyleyebilmen... çocukluğum en takdir ettiğim dönemimdir. fakat çocukken de anlayamıyordum olup bitenleri, şaşkınlıkla kocaman açılmış gözlerimle bakan hallerim çoktu. ve yumruğumu sıkıp aldığım karalarım, istikrarlılığımla hatırlıyorum kendimi. olmaz diyorum, bu kadarı da fazla.

Yorum

Biz neden yaşıyoruz ki........

Yorum

neden yaşadığımızı öğrenmek için.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: macabre View Post
              neden yaşadığımızı öğrenmek için.
              sen keyif alıyor musun şu hayattan?

Yorum

bende bıktım bu hayattan insanlardan helede kadınlardan nefret eder oldum sevgiye insanlara düşman oldum . yıllardır yalnızım tek bir dostum bile yok batsın bu hayat ...

Yorum

Hiçbirşey anlamadım Zaten okuyamıyorum böyle yazıları

Yorum

tıpkı benim burda ne işim var deyip isyana bağladığım zamanlarda içimden dökülenlere benziyor bunlar

Yorum

İşleniyor...
                    X