Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yaş ilerledikçe Psikolojik sorunların daha da ağır bir yük olması !!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yaş ilerledikçe Psikolojik sorunların daha da ağır bir yük olması !!

Merhaba Arkadaşlar, Sanki psikolojik sorunlar yaş ilerledikçe daha ağır bir yük oluyor..İnsanın yaşamını daha çok etkiliyor ve içinden çıkılması daha zor bir hal alıyor..Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?..

Mesala Aranızda 30 yaşından daha büyük olan ve sosyal yaşamını zorlayacak kadar psikolojik sıkıntı çeken var mı?
    :10:

Valla 30 yasindayim baya baya skinti cekiyorum.

Yorum

bende tersi. yaş ilerledikçe sıkınıtı azaldı.

Yorum

yaşla ilgisi yok, ne zaman ortaya çıkarsa o zaman zordur..En güzeli unutmak, unutacak aktiviteler yapmak, yalnız olmadığını düşünmektir..

Yorum

bende de aynı yas ilerledikçe yukum hafifledi 3o yasındaym

Yorum

yaş ilerledikçe ruhsal sorunlar hafifler. Psikoz nevroza dönebilir. nevroz daha katlanılabilir bir durumdur.çünkü nevrozlar toplum içinde hayatını sürdürebilmektedirler.

Yorum

Ben de nevzor asamasindayim ama nasip olacak bilmiyorum durumlar iyi değil. Hayati idare ediyorum ama çok zorlaniyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: öküzbaşlıantilop View Post
                Valla 30 yasindayim baya baya skinti cekiyorum.

Merhaba çok geçmiş olsun..Ne tür sıkıntıların var, hastalığın nedir?

Yorum

Arkadaşlar cevaplarınız için çok sağolun Ben de yaş ilerledikçe daha da kötüleşti çok uzun yıllardır doktora gitmiyorum belki de ondandır en kısa zamandda gidicem..
                  Ama gerçekten çok sıkıntı çekiyorum insanların mesela iş arkadaşlarımın bakışlarından bile belli deli olduğumu düşündükleri

Yorum

İşleniyor...
                  X