Duyuru

Collapse
No announcement yet.

POZİTİF DÜŞÜNCE

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• POZİTİF DÜŞÜNCE

e tamam pozitif düşünelim her şey iyi olsun da bu bi tek bize mi ters tepiyor. ben evrene sevgi mesajları gönderirken o bana neden küfür ediyor hadi birileri bunu açıklasın.

ben meditasyon yapıyorum ve olumlu düşünüyorum. hayat bir rüya gibi güzel.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonsun View Post
      ben meditasyon yapıyorum ve olumlu düşünüyorum. hayat bir rüya gibi güzel.
      İŞE YARIYORSA NE GÜZEL ,ASLINA BAKARSANIZ BEN BUNLARA ÇOK INANMIYORUM.

Yorum

neye inanıyorsun?

Yorum

yani ben çok dini yönleri kuvvetli biri de değilim. pozitif düşüneyim her şey güzel olacak vs gibi. bi kere pozitif düşündüğümde hep negatif sonuçlar oluyor .

Yorum

En güzel meditasyon şekli namazdır. Hem bu şekilde bir taşla iki kuş vurmuş oluruz.Hem psikolojimizi düzeltmiş hemde ahireti kazanmış oluruz bu şekilde.

Tabiki herşeye saygım var ama bende meditasyon vs..gibi şeylere inanmıyorum.

Bu arada hayatınızda güzel şeylerin olmasını istiyorsanız evrene pozitif mesajlar göndermenize gerek yok..dua edin yeter.

Rabbime çok şükürler gerçekleşmemiş hiçbir dileğim ..duam yok. Yeterki sabretmeyi , gönülden ve iyi niyetle istemeyi bilelim diye düşünüyorum.

Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
            Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
            Değirmende un olsun diye ezdiler,
            Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
            EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

İNANÇ İŞİN İÇİNE GİRİNCE İŞTE YAKLAŞIMLAR FARKLILAŞIYOR .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: guzoz View Post
                e tamam pozitif düşünelim her şey iyi olsun da bu bi tek bize mi ters tepiyor. ben evrene sevgi mesajları gönderirken o bana neden küfür ediyor hadi birileri bunu açıklasın.
                Sokak tabelasına iltifat eden biri sokak tabelasından güzel bir söz duyabilir mi?
                İşte senin yaptığın da o hesap. Sen ne kadar mutlu görünmeye çalışsan da etrafındaki dünya ile sorunlarını çözmediğin sürece sıkıntı duymaya devam edersin.

Yorum

İşleniyor...
                X