Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dayanamiyorum !!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dayanamiyorum !!

Merhaba arkadaslar...bu sabah is yerinde ise yeni baslayan biri sen niye yere bakarak yürüyorsun ve neden ses tonun hep telefonda konusur gibi dedi..yani ince ve tonlu olusunu kast etti..cok uzuldum cok agrima gitti..ben kendimi gercekten cok degistirmeye calistim ama ne kadar ugrassamda su ezik halim bir turlu tam gecmiyor arkadasa gereken cevabi Verdim ama insanlarin gozunde ezik hatta anormal haldeyim keske olsem de kurtulsam su hallerden dayanamiyirum artik
    :10:

Mavi mavi eleştiri velinimettir.Bu bakış açıyı yakalamaya çalış olur mu? ikincisi birine cevap yetiştirme asla bitmez ki, birde belki senin durumunu merak etmek veya seni düşündüğü için bunları söylemiş olabilir.Seni aşağılamak adına bir şey yapmamıştır kim bilir. Konuşma stilin bir çok konu senin çok iyi bir insan ve iyi şeyler hak ettiğini düşünüyoruz.Ezikliği atlamanın tek yolu kendini sevmeye çalış, geç aynanın karşısına kendini izle olur mu? kendinle barışırsan kendini seversen hayat çok başka olur olabilir.
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

insanların saygısını kazanmak önemsiz bir uğraştır.
      içimizdeki pırlantayı görmek önemli.

Yorum

merhaba mavi en iyisi evlen sen evinde otur çocuklarına bak siktiret işi gücü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
          Merhaba arkadaslar...bu sabah is yerinde ise yeni baslayan biri sen niye yere bakarak yürüyorsun ve neden ses tonun hep telefonda konusur gibi dedi..yani ince ve tonlu olusunu kast etti..cok uzuldum cok agrima gitti..ben kendimi gercekten cok degistirmeye calistim ama ne kadar ugrassamda su ezik halim bir turlu tam gecmiyor arkadasa gereken cevabi Verdim ama insanlarin gozunde ezik hatta anormal haldeyim keske olsem de kurtulsam su hallerden dayanamiyirum artik

Ne üzülmesi? Gereken cevap ne? Adam sana bir şey yapmamış sadece seni hasta zannetmiş ve soru sormuş bu gayet normal. Ee büyük ihtimalle artık sana hiçbir şey sormayacak ve sen onun aklına “Şu değişikle muhatap olmamak gerek!” şeklinde kodlanmış olacaksın. Çalıştığın yerdeki eski elemanlar sana alışıktır ve seni bir noktaya kadar çekiyorlardır ama yeni işe başlamış insanlardan aynı tutumu bekleyemezsin.

Yorum

İşleniyor...
          X