Duyuru

Collapse
No announcement yet.

zindan..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • zindan..

    demin yanlış yere yazmışım...
    ben borderline ve depresyon ile yaşıyorum. ama hayatımı sürdüremiyorum. her sevdiğim insan beni terk edip gidiyor. ben artık kimseye zarar vermek istemiyorum. bu hastalığa sahip insanlara öyle şeyler yazıyorlar ki internette; kaç kurtul, yaklaşma filan. insanlar benden kaçıyor. arkadaşlarımı kaybediyorum. ailemle aram kötü. testler o kadar pahalı ki yaptıramıyorum. her hafta 170 - 180 tl doktora bayılamıyorum sırf terapi için imkanım yok. o kadar yalnızım ki gün boyu ağzımı açıp konuşacak kimsem yok. olanı da korkutup kaçırıyorum. ucube gibi hissediyorum kendimi. mutlu bir günüm kalmadı. kedim bile yanıma gelmiyor. deli gibi hissediyorum. keşke sokaktaki taş, bahçedeki ağaç olsaydım. mutlu insanların hayatlarına bakıp kıskanıyorum. konuşmak istediğim tek kişi benimle konuşmak bile istemiyor. lanetlenmiş hissediyorum. eğitimimi bile tamamlayamıyorum. istikrar gösteremiyorum. mutlu olamıyorum yaşıyamıyorum artık.


  • #2
    ne gibi zararlar veriyorsun insanlara?

    Yorum


    • #3
      üzüyorum bilmiyorum üzüyorum kırıyorum benden nefret ettiklerini söylüyorlar hayatlarını mahvettiğimi söylüyorlar bencillik yaptığımı ama o kadar zor ki anlatamam sevdiğim insanların gitmesi beni terk etmesi... canım acıyor artık dayanmıyorum.

      Yorum


      • #4
        neden mahvediyorsun insanların hayatını. o anda farkında mısın yaptığının üzücü olduğunun.

        Yorum


        • #5
          hayırr değilim hastalığımın farkına varmam uzun sürdü şimdi herkes benden nefret ediyo

          Yorum


          • #6
            herşeye yeniden başlayabilirsin. madem artık farkındasın insanları üzmemeye bak. yeni ilişkilerinde dikkatli olabilirsin bu senin elinde. neden egona yani şeytana yenik düşesin ki. sen içindeki şeytandan güçlü ol bi de böyle dene.

            Yorum


            • #7
              bence sen buraya dalga geçmeye gelmişsin

              Yorum


              • #8
                anlatamıyorum sanırım hem sınırda (borderline) kişilik bozukluğum hemde depresyonum var yani isteyerek yaptığım bişey değil kimseyle dalga geçme amacım da yok sadece yol gösteren arıyorum artık bıktım sevdiğim her insan kaçıyor sevgilim arkadaşlarım birer birer beni terk ediyor.

                Yorum


                • #9
                  ama sen insanalar ben bordrline ım o yüzden yapıyorum diye savunamazsın kendini. rahatsızlığını kontrol altına almayı öğrenmeden olmaz. bunun yolu da zarar vermeye başladığını farkedip çark etmendir. mesela arkadaşın sana sırlarını verdi. sen de gittin başkasına anlatmaya başladın. anlatmaya başlayacağın an da bu çok yanlış yapma diyemiyor musun kendine fren yok mu?
                  karşımıza çıkan çevremizdeki insanlar bizie birşeyler öğretmek için vardır. yani hiçbir karşılaşma ya da ilişiki tesadüf değildir. zayıf bir noktanı farketmen için A kişiyle kurgu tarafından karşılaştırılmışsınızdır. bir kez bir hata yapınca 2.sini yapmamyı öğreniriz. yoksa ders yeniden başlar. sürekli tekrarlayan hatalar yapıyorsak öğrenmemişiz demektir ve hata yapmamayı öğrene kadar olay çeşitli farklı görünümlerde farklı ilişkilerde yeniden vuku bulur.
                  akıllı bir insan aynı hataları tekrar etmez ve ben borerline olduğum için bu oluyor diye sızlanmaz.
                  sana tavsiyem. ilaçlarını bırakma sürekli düzenli kullan. zarar vermemeye dair kendine söz ver. çünkü asıl zararı gören sensiin.

                  Yorum


                  • #10
                    burdan da medet umma çünkü mal mal okurlar cevap bile yazmazlar..

                    Yorum


                    • #11
                      şu an yaptığım şeyler için değil geçmiş için diyorum şu an frenliyorum ama işte çevremdekiler anlamıyor

                      Yorum


                      • #12
                        normal insanlar anlasa akıl hastaneleri olmazdı.

                        Yorum


                        • #13
                          noyira

                          Selam ilaçlı tedevi görüyormusun ? Maneviyatla aran nasıl ?

                          Yorum

                          İşleniyor...
                          X