Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OLGUNLUK NEDİR ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Giray. View Post
    Bir laf vardır (: Normal kanun normal insanlar içindir diye.. Benim bu yazdıklarımda normal insanlar içindi Ayrıca hayata gülümsemek derken hayatı anlamış bir insan hayatında yaşadıklarına karşı olgun davranıp olanlara gülümser (:?

Neyse.. Tartışmayalım artık tartışmak yok kavga yok sataşma yok.. Ofss.. Tanrım beni baştan yarat..
    arkadaşım tartışmak yok diosun çatır çatır cevap veriosun.. basit bir matematik hesabıyla normal insan olmadığına göre senin yazdıklarını anlayacak kimse yok bu dünyada
    Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Olsun, sizin dediğiniz gibi olsun phatalogyst bey.. Tartışmak sözcüğünü lügatımdan çıkardım ben.

Yorum

Eski düşüncelerine ve davranıslarına gülebiliyorsan olgunlasmıssın demektir
        ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

niye yaşadığına ,nihai varoluş sebebine cevap verecek cahilliyete ulaştığın zman olgunsundur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kirlicorap View Post
            eski düşüncelerine ve davranıslarına gülebiliyorsan olgunlasmıssın demektir

aynen öyle kardeşim

Yorum

Olgunluk saf bir çocuk olmaktır.

Yorum

toplumun değer yargılarına uyuyorsan yerinde davranış sergiliyorsan yaşın kaç olursa olsun sana olgun derler kafa sorunlularda toplumun en olgun insanları " onlara göre " ... kendimden biliyorum çocukken biblo gibi nereye oturtulursam oradan kalkmazdım gelen geçen yanağımı sıkar maşallah çekerdi denileni yapardım söylenene uyardım, büyüdüm hala söz tutarım olgunuz ya hani ... ama gerçek beni bilmiyorlar çünkü buna elim mecbur .

KuzuZade
                Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

herhalde olgunluk, çok hayal kurmayı,çocukça keşifler yapmayı engelleyen,insanı makineleştiren birşeyde olabilir

Yorum

İşleniyor...
                  X