Duyuru

Collapse
No announcement yet.

...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ...

....

eğer gerçekten bir kadınla bir erkek arasında birşeyler bitmişse bunu diriltmeye çalışmamak gerek... aldatmak bence sevginin aşkın saygının bittiği yerdir bundan daha ötesi ne var ben onu düşünürken onun bir başkasını düşünmesi insanı yer bitirir aldatan içinse sevmediği birinin yanında kalmak kendini tutsak hissetmektir bence ayrıldıktan sonra boşluğa düşmeyeceğini maddi sıkıntıları aşacağını düşünüyor kendini güçlü hissediyor çocuklarına ve kendine daha huzurlu bir hayat vereceğine inanıyorsa ayrılmalı...

Yorum

Önce bağırıp çağırsa bile yediği naneyi bildiğini açıkca söylemen gerekiyor. Anneme söylerim falan dersen ciddiye almayabilir ama elinde sağlam belgelerle mahkeme sürecine geçildiğinde sağlam bir nafaka kazanabilirsiniz.

O yüzden esprili yolla bunları ima et, daha etkili olur.

Artık senin nafakanla da gidip yeni ciciler alırım kendime gibi şeyler söyleyebilirsin.

Ama annenin boşanacak durumu varsa tabii. (iş, aile vs..)

Yorum

gerçekten zor bir durum.ama dünyanın sonu değil.ben de böyle bir şeyi yaşadım.çok kötü bir duygu.bir de ben ergenlikteydim.ve benim babam değil annem aldatıyordu.çok kötüydü benim için.genel olarak evde babamla pek yakın değilizdir annemle çok yakındık iyi kötü kavga sevgi hepsi olurdu.babamla resmiydik.ve ben babama kızardım bir çok konuda .o yüzden yakın durmazdım.ama bu olayı hissettiğimde annemden nefret ettim ama babama da söyleyemedim.çünkü babamla yakınlaşmak istemiyordum.bu çelişki beni çok kötü etkiledi.annem de benim bu olayı hissettiğimi anlamıştı sanki ve bana kötü davranmaya başlamıştı.kardeşim hiç çakmamıştı.ve o dönemler annemle kardeşim hep benim karşımda oluyorlardı.tartışıyorduk annem beklemediğim anda bana tepki gösterip bağırabiliyordu.ama sonraları annemin babamı aldattığı o genç erkek hapse girince sorun kendliğinden kayboldu.neden hapse girdi derseniz borçları yüzünden çok sevinmiştim.benim hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri aldatmak.ben çevremdeki olayları gördükçe evlenmek istemiyorum.ben evleneceğim kişiye güvenmek isterim ama bi taraftan da insan kendini korumak için herşeye hazırlıklı oluyor bu belki savunma mekanizması.
        <div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat g&uuml;l&uuml;yorum</div><br />

Yorum

evet cok zor bir durum..benim yazımda da yazdıgım gibi benim babam da iki evliydi tabiki 2. evliliğini yapmadan once bu insanla flört dönemi yani annemi aldatma dönemi yasamıs...yazacağım sey hakkında ne olur yanlıs anlasılmak istemem fakat yazmak zorundayım cunku biz insanlardaki en buyuk kabahatlerinden biride; İNSANLAR BİR HATA YAPINCA O İNSANIN SADECE HATA YAPTIĞI KONUSULMAKTADIR VE SADECE KARSI TARAF ACISINDAN OLAYLARA BAKILIP DEGERLENDİRME YAPILIR...BENCE BU TAMAMİYLE YANLISTIR BENCE; BİRAZDA YAPILAN HATANIN KÖKÜNE İNMEK GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM YANİ NEDEN YAPILDIĞINA...VE BU ŞEKİLDE ÖNYARGILI DAVRANMAMIŞ OLUR OLAYLARIN TEMELİNE DE İNEREK DAHA SAGLIKLI BİR ÇÖZÜM BULABİLİRİZ...YANİ KISACASI
          " BU KİŞİ HATA YAPTI " YERİNE " NEDEN HATA YAPTIĞI ARASTIRILMALIDIR .... SADECE BENİM DÜŞÜNCEM ARKADAŞLAR...TEŞEKKÜRLER...
          Hayatı yaşa, Yaşamayı sev, Sevmeyi bil

Yorum

İşleniyor...
          X