Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sevdiğim Kız Lütfen Yardım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sevdiğim Kız Lütfen Yardım

Arkadaşlar benim antalya babaannelerin yanında tanıştıgım bir kız var Ben 15 yaşındayım lise 1 e gidiyorum o da 7 ye geçmiş ama 1995 doğumlu onu seviyorum ama bana sürekli abi diyor deme diyorum yine diyor.Ondan çok hoşlanıyorum Şubat tatilinde babannemşin yanına gidicem onlar da orda oturuolar evleri orda bende ona açılıcam ama kız beni facebooktan ve msn den silmiş lütfen yardım Ona çok aşığım

cocukm kız seni silmişse seninle konusmak istemiyor demektir.
    boş yere acılıp hayal kırıklığına uğratma kendini...
    geçer merak etme

Yorum

evet, doğru demişsin deniz
      just a smile

Yorum

Yorum

hepimiz böyle şeyler yapıp karşımızdaki erkeği terslememek için iletişimi azaltmaya çalıştığımız için iyi biliriz
          just a smile

Yorum

slm

çocuğum daha senin yaş kaçki 15 yaşındayım diyorsun kızda daha ortaokula gidyor diyorsun daha yaşını çok küçük.Bence hiç acele etmeyin.Ben bile 20 yaşındayım benim bile kız arkadaşım yoktur..

Yorum

öyle deme artık anaokulunda başlıyor cocuklar cıkmaya...elit bir ülke olma yolunda hızla ilerliyoruz:P

Yorum

İnsan abi dediği kişiyi msnden siler mi de, kızı tavlamadan gelme, gerekirse araya babaanneni sok kızın babaannesiyle görüşsün.
                Her şey güzel olacak...

Yorum

Demek ki seninle fazla samimi olmak istemiyor. Sadece merhaba-merhaba olmasını istiyor. Ben fazla üsteleme derim, uygun bir zamanda neden böyle yaptığını sorarsın.

Yorum

Şubat tatili 15 gün babannemin yanına gitmeye çalışıcam ve onu görünce bi dk konusalım mı dicem hoşlandığımı solicem tavrımı ortaya koymam lazım dicem artık bu kesin zaten de içimdekini dışarı atmam gerek ondan hoşlandğımı soylicem kabul ederse devam etmezse bilmiyorum

Yorum

Benim ilk defa aşık olduğum kişiyle sahil kenarında balıkçı teknelerinin üzerine oturup bira içtiğim yaştasın, o günleri getirdin şimdi aklıma...

Yaşın daha çok genç. Karşına kimler çıkacak, kimler gidecek anlatsam anlayamazsın. Onun için seni istemeyen birinin peşinde koşup, ilerde seni çok sevecek olanlara şimdiden haksızlık yapma... Madem seninle görüşmek istemiyor, at gitsin.

Koca Antalya'da kız mı tükendi?

Yorum

Bunun canlı örneğini gördün mü yoksa tahminen mi yazıyorsun ?

Orjinal yazı sahibi: denizm
                        öyle deme artık anaokulunda başlıyor cocuklar cıkmaya...

Yorum

nedir bu erkeklerdeki hırs, azim ya. birisi de anlasın be kardeşim, iletişimi azaltmaya çalışan içli-dışlı olmamaya çalışan kızın çilesini. ilan-ı aşktan sonra zor bi durumda kalıp gerilmek istemiyo belki... isyan ettim bak gece gece
                          just a smile

Yorum

Orjinal yazı sahibi: impulsivite

gördüm...bir cok kez.küçücük cocukklar "askım hayatım bebişim"diyordu birbirine.bende ilk gördüğümde sok oldum tabi ama dikkat ederseniz sizde bu cıkma işinin ne kadar küçük yaşlara indiğini farkedersiniz.
                            biz herseyi erken yasarız genelde millet olarak...ya da erken yasamak zorunda bırakılıyoruz..

Yorum

Anaokulu çağındaki çocuklar Piaget'in kuramına göre "somut işlemler dönemine" yeni adım atmak üzere oluyorlar. Yani genç veya yetişkin insanlardaki "aşk" kavramı onlarda henüz yerleşmiş değil "aşkım, hayatım,bebişim" gibi kelimeler kullanmaları da büyüklerini model almalarıyla alakalı birşey. Ünlü pop şarkılarının sözlerini veya reklam diyaloglarını ezberlemeleri gibi birşey. Anaokulu çağındaki bir çocuk aşkın ne olduğunu anlayamaz.

Orjinal yazı sahibi: impulsivite

gördüm...bir cok kez.küçücük cocukklar "askım hayatım bebişim"diyordu birbirine.bende ilk gördüğümde sok oldum tabi ama dikkat ederseniz sizde bu cıkma işinin ne kadar küçük yaşlara indiğini farkedersiniz.
                              biz herseyi erken yasarız genelde millet olarak...ya da erken yasamak zorunda bırakılıyoruz..

Yorum

İşleniyor...
                              X