Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aldatma

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• aldatma

platonik aşkımı 2 kez aldattım, kendimden nefret ediyorum.. . sizce kendime nasıl bir ceza verebilirim kendimi affedemiyorum.
    Last edited by papitia; 27-12-2015, 05:14 PM.

hayır ben birisini sevince başka birine dönüp bakmazdım bile nasıl böyle bişi yaşattım kendime.

Yorum

sen yine platonik olarak aldatmışındır!
      fantazi filan kurmuşsundur!

Yorum

cinsellik fizyolojik bir olay maddesel. duygusal olarak ona bağlıyım. ama bu bile iğrenç bir mantık bence. aldatanlar güruhuna nasıl katılırım.

Yorum

ne kızıyosun senin de başına gelebilir. tabi aşık olabilecek yürek varsa.

Yorum

kendini böyle sınırlandırmasan...her ana olumlu bakmak gerek.

Yorum

insanca duyguların açığa vurulması, yaşanması doğal olandır. doğal olmayan bu duygulardan kaçmak yasaklar zincirinde boğulmaktır.

Yorum

Kendine ceza vermene gerek kalmadan hayat gereken cezayi veriyor zaten.o yuzden hayat mahkemesinin sonucunu bekle derim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: osman41
                  bence hayatta ilahi adalet diye birşey yok, benim hayatım tecelli etmedi hiç
                  bunu söylediğine göre henüz çok gençsin.

Yorum

geçde olsa tecelli ettiğine inanırım.veya şöyle söyleyeyim öyle acaip şeyler yaşadımki ilahi adaletten şüphem kalmadı.

Yorum

dünya çok büyük adaletsizliklere sahne oluyor. savaşlarda minicik çocuklar ölüyor.

Yorum

Peygamberler olmüş efendimiz s.a.v e işkenceler yapılmış.Her halimize şükür etmemiz lazım beterin beteri var.Yarına kalır ama yanına kalmaz kimsenin.

Yorum

Herkes hata yapar, asla yapmam dediğin ve kınadığın şeyleri yaşamadan ölmüyosun onu öğrendim Vicdanı yeterince büyük bir ceza zaten insana, başka birşey yapmana gerek yok bence.

Yorum

İşleniyor...
                          X