Duyuru

Collapse
No announcement yet.

samimiyet ariyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• samimiyet ariyorum

Ben insanlarin yaptiklarinda hep samimiyet ariyorum. Bana hep iyi niyetle ve samimi davranilmasini bekliyorum. Ki gunumuzde insanlarin cogu samimiyetsiz. Ben yakinimdaki insanin bu davranisida goruyorum fakat icimde buna karsi yogun uzuntu alinganlik hissediyorum. Bu duygu benim hayattan zevk almamida engelliyor. Fakat ben bu duyguya ve bana bunu yapanlara takiliyorum. Banane sizden diyip onlarin samimiyetsizligini yok sayamiyorum. Kendimi korumak guclu tutmak adina bisey yapamiyorum uzulup takiliyorum. Bu beni cok yoruyor. Neden boyleyim diye kendime kiziyorum. Ne eksik icimde neden boyle ne yapmam lazim...

büyük şehirlerde samimiyeti bulmaz daha da zor.apratmandakiler bile birbirini tanımıyor artık..

Yorum

Çok doğru

Yorum

biz daima kendi samimiyetimizi korumalıyız. samimiyetli insanlar bizi bulacaktır. herkesten samimiyet bekleme, artık herkes birbirne kuşkuyla bakıyor. ben içten davranmayı seviyorum, insanların ne yaptığıyla ilgilenmiyorum.

Yorum

Ustelik psikolojik problemlerinizin oldugunu hissettiklerinde hic sansiniz yok,kucumsemek icin soylemiyorum en basit tezgahtari bile size cephe aliyor bakislariyla dahi araya mesafe koyup soguk davraniyor.etrafimda var boyle bir kac tip.bende onlarla muhatab olmuyorum hatta bir tanesiyle biraz yakinlasiyim dedim ifadesi degisti adamin hitap tarzi benimle alay eder gibi hal almaya basladi ,baktim olacak gibi degil uzaklastim.Allah buyuk.kibir sevmedigi buyuk gunahlardan.kalp kirmanin hesabini O na verirler artik.
          En yakin akrabalari tarafindan hanesinden kovulmus biri olarak bende onlari ciddiye almiyorum artik.
          Last edited by birzamanlarben; 07-01-2016, 07:14 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreyfus View Post
            biz daima kendi samimiyetimizi korumalıyız. samimiyetli insanlar bizi bulacaktır. herkesten samimiyet bekleme, artık herkes birbirne kuşkuyla bakıyor. ben içten davranmayı seviyorum, insanların ne yaptığıyla ilgilenmiyorum.
            Bende samimi olmayi seviyorum ve insanlara samimi yaklasiyorum. Benim bu davranisima o an karsilik veriliyo ama sonra goruyorumki o anlikmis sonra yine mesafeli yapmacik durulunca kendime kiziyorum sen niye samimiyet gosteriyon diye buda beni hirslandiriyo. Hayatimdaki degisikliklerden dolayi cevrem cok bosaldi herkes telefonun ucunda birebir gorustugum insan az bundan dolayi bosluktami kaldim diyorum ama kendimi uzulmekten alamiyorum

Yorum

insanlara bel bağlama boşlukta kalmazsın böylece. ben kimseyi istemiyorum yanımda, çok rahat böylesi.

Yorum

İşleniyor...
              X