Merhabalar, benim problemim bayağı karmaşık. Kendimi bildim bileli kadın kıyafetleri giymeye, kadın olmaya, kadınlığa dair her şeye merakım var. En erken hatırladığım 5-6 yaşlarındayken gizli gizli kız kardeşimin pembe fırfırlı dantelli cicili bicili elbisesini giydiğim. Bu alışkanlığımı bırakmaya çalıştım. Ama her defasında giymek için daha şiddetli bir istek duyuyorum. Dışarıdan bakıldığında normal bir erkek görünümün deyim. Bu yönüme dair dışarıya hiç ipucu vermiyorum. Bu yönümü sadece sürekli alışveriş yaptığım 2-3 mağaza sahibi biliyor. Kadın iç çamaşırları, elbiseleri, giymek, kadınlara özgü eşyaları kullanmak( utanarak söylüyorum buna hijyenik ped kullanmakta dahil) beni mutlu ediyor. Yanlış anlamaya meydan vermemek için söyleyeyim giydiğim kıyafetler ve kullandığım eşyalar kendime ait, başka birisinin kıyafetlerini kullanmıyorum. Sadece küçükken annemin ve kız kardeşimin kıyafetlerini giydim. Kendime kıyafet almaya cesaret edebildiğimden beri başkasının kıyafetlerini pek giymedim. Yani başkasının giyilmiş kıyafetlerine yönelik bir fetişim yok. Cinsel kimlik yönüne gelirsek daha önce bir kaç kez cinsiyet değiştirmeyi düşündüm. Bu konuda bayağı bir araştırma yaptım. Bir süre doğum kontrol hapı kullandım. Ama göğüslerim belirginleşmeye başlayınca korkup bıraktım. Bu yola girmek ailemi çok üzeceğinden ve yakınlarımı, sevdiklerimi kaybetmeme yol açacağından devam etmedim. Artık cinsiyet değiştirme düşüncem yok. Ama ailem olmasa, yeterli maddi durumum olsa ve yabancı bir ülkede rahat yaşama şansım olsa erkeklik organımı kaybetmeden bir kadın vücuduna sahip olarak yaşamak isterdim. Cinsel yönelimim de karışık biraz. Cinsel olarak kadınları çekici buluyorum. Erkek bedeni bana çekici gelmiyor. İtici ve iğrenç buluyorum. Ama erkek cinsel organı tam tersine çok hoşuma gidiyor. Daha önce lise yıllarımda bir sınıf arkadaşımla benim baştan çıkarmam sonucu başlayıp 3-4 yıl kadar süren bir eşcinsel ilişkim oldu. Ondan sonra 1-2 beraberliğim oldu ama erkeklerden tiksinmem sonucu bu ilişkilere devam etmedim. ancak zaman zaman bu şekilde ilişki için dayanılmaz istek duyuyorum. Bir takım oyuncaklar vasıtasıyla bu hislerimi doyuruyorum. 2 yıldır birlikte olduğum bir kız arkadaşım var. Ancak o bu yönlerimi bilmiyor. Bir kaç kez bana kendi çamaşırlarını giydirdi ama bu onun için bir oyundu. Benim bundan ne kadar hoşlandığımı, ne kadar mutlu olduğumu fark etmedi. Bir kaç kez ona açılmaya çalıştım. Ama onu kaybetme korkusuyla açılamadım. Ne ondan vazgeçebilirim ne kadın kıyafetleri giymekten. Bu duygu benim ayrılmaz bir parçam. Bu arada mutlu bir çocukluk geçirdim. Hiç tacize uğramadım. Sizce benim cinsel kimliğim ne? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Cinsel Kimlik Karmaşası
Collapse
X
-
Durumuna bilgim dahilinde cevap vereyim. Bu gibi şeylere küçük yaştan başlamış olman, bu durumuna sayacağım seçeneklerden birinin ,birkaçının veya hepsinin neden olduğu bir durum olabilir.
1. Doğuştan psikolojik sorunların var.
2. Bedeninin kimyasında sorunlar var.
3. Pisişik olarak insi ve cinni şeytanlardan çok aşırı etkileniyorsun.
4. Bedenin bir şekilde bir çeşit maddeye maruz kalarak seni bu duruma sokmuş olabilir.
5. Bedeninin genetiğinde sorunlar var.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Do%C4%...l_y%C3%B6nelim
İslama göre eşcinsellik normal olmadığına göre bu konuda uzaman profesörlere ( eşcinselliğin yanlış olduğunu düşünen ) başvurarak tedavi olmayı düşünebilirsin veya kendi bildiğin yolda devam edersin seçim senin.Last edited by raindrop; 24-01-2016, 08:07 AM.
-
Eşcinsellik, biseksüellik vs. tartış tartış bitmeycek ve somut bir sonuca ulaşılamayacak konular. Çünkü soyut bir şey.
Cinsel tercihin hormonlarla alakası yok. Eğer öyle bir durum olsaydı, çoktan çaresi bulunurdu. Örneğin, diyabet hastalığı insülin hormonundan kaynaklanır. İnsülin takviyesi ile tedavisi kesindir yani kan şekeri dengelenir. Kişi sürekli olarak insülin takviyesi alarak, diyabet tedavisinden kesin sonuç alır.
Ancak, psikolojik sapmalarda durum farklıdır. Eşcinsellik vb. durumlar hastalık olarak değil de sapma olarak değerlendiriliyor. Tomografi, usg gibi görüntüleme tetkikleri kullanamıyoarlar, kan testi vb. testler yapamıyorlar, yani görmedikleri dokunamadıkları bir şey ile mücade ediyorlar eşcinsellik vb. durumlarla mücade edenler. O yüzden kesin bir sonuç alamıyorlar.
Biseksüelliği andırıyor biraz seninkisi. Ancak konu başlığındaki gibi, karmaşık. Bu konuda kendi kendini telkin etmekten başka çare kalmıyor sana. Hani sigara bağımlılığı gibi bir şey olarak düşün. Erkekliğe aykırı hayallerde ve davranışlarda bulunmamaya çalış...
Yorum
Yorum