Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kolay bir ölüm istiyorum..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: andblue View Post
    bi zsenin yanındayız, kendini yalnız hissetme. hep böyle sürmeyecek.
    Teşekkür ederim bu yalnızlık hissi çok kötü umut ediyorum düzelir bu durum ama düzelmiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: robert View Post
      Merhaba arkadaşlar ben bir çok kez yaklaşık 4 kere ygs sınavına girdim.2 kezde kpss sınavına girdim ama verimli çalışamadığımdan dolayı(hiç) çalışamadığımdan dolayı hiç bir yere yerleşemedim artık kimsenin yüzüne bakamıyorum bana okulu ne yaptın işi ne yaptın diye soruyolar bir çok arkadaşım beni faceden sildi engelledi ben kötü bir insan değildimki hep kız arkadaşım olmasını istedim iyi yerlerde kendimi görmek istedim.Hep dışarda çiftlere imrendim keşke dedim Kızılayda bir cafede pub gibi bir yerde oturup konuşmayı istedim ama olmadı..Ne yaptıysam olmadı artık bu yükü kaldıramıyorum..Çünkü askeri hastaneden muaf edildim rahatsız edildim artık her kapı yüzüme kapandı ne yapacağımıda bilmiyorum lise mezunu olarak kaldım..Benim için sınavlara girip girip çıkıyor diyolar lütfen bana yol gösterin artık kimsenin yüzüne bakamıyorum berbere gidemiyorum ne iş yapıyorsun ne işle meşgulsun diye soruyolar okulu hallettin mi bitirdin mi deyip soruyolar nolur beni kurtarın artık bu hayattan bunaldım beni dışlıyolar devamlı..

Öncelikle seni facebookundan silen ,seni silmeyi bırak zor anında yanında olmayan bu arkadaşları boşver, hiç üzülme iyi ki silmişler diye düşün çünkü arkadaş yada dost dediğin böyle yapmaz..Hiç takma o vefasızları yani iyi ki silmişler..

Anladığım kadarıyla yaşın çok genç çünkü konuşmalarından öyle hissettim..O sbeepe önünde daha çok şanslar olacak hem okumak hem iş için o sebeple bu kadar üzülme bu kadar yıpratma kendini sana da yazık değil mi..Önünde upuzun bir hayat var herşey olur..Belli bir yaşa gelip bir baltaya sap oalamamış insanları düşün onlar ne yapsın...

Ayrıca insanların seni eleştirmesine yada suçlamalı konuşmasına asla izin verme..Bizim türk toplumunda genel olarak şöyle bir huy vardır..İnsanlar kendilerine bakmadan başkalarını eleştirir,suçlar..Bu hadsizliktir..Çünkü insan karşısındakini suçlamadan önce kendine bakmalı..

Yani sen sana sürekli laf söyleyen o insanları boşver gitsin
      :10:

Yorum

Kelimesi kelimesine tekrarlayamasamda Leonardo da Vinci derki nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz ; iyi bir hayat iyi bir ölümü ,kötü hayat kötü ölümü getirir. Bu beni korkutan bir ifadedir.buna göre kendimize sormalıyız: nasıl yaşadık ki arzu ettiğimiz bir ölümü beklemeyi hakediyoruz.kimsenin moralini bozmak istemem ama bu benim kafama taktığım bir muammadir,kendi adıma bir endişemdir
        Demek istediğim hiç bir şey arzu ettiğimiz gibi sonuçlanmayabilir.

Yorum

İşleniyor...
        X