Duyuru

Collapse
No announcement yet.

buluşmak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• buluşmak

benimle buluşmak isteyen varsa söylesin

sebeb sen kimsin
    ....

Yorum

Arkadaş mı arıyorsun ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: raindrop View Post
        Arkadaş mı arıyorsun ?
        evet.......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hitokiri View Post

evet.......
          Saldırgan mısın ? Sinirlendiğinde ortalığı dağıtırmısın ? Bir de mesela biriyle konuştun. Ondan herhangi bir şey için şüphelenip ( o an içinde olması sorun değil zamanlada olabilir ) onu düşman sayar mısın ?

Yorum

Nerde yaşıyorsunuz hitokiri malum biz pisikoz hastaları insanlardan kaciyoruzÂ*

Yorum

Evet malum memlekette 5000 türlü insan var sanki. Sosyallik dediğimiz aslında kalıplaşmış sapkın hayatın ta kendisi de olabiliyor.

Yorum

Saldırgan mısın ? Sinirlendiğinde ortalığı dağıtırmısın ? Bir de mesela biriyle konuştun. Ondan herhangi bir şey için şüphelenip ( o an içinde olması sorun değil zamanlada olabilir ) onu düşman sayar mısın ?
                evet........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hitokiri View Post

evet........
                  Şimdi şöyle söyleyeyim. Yani burdan sizinle aynı yerde bulunan biri ile buluşsanız dahi hastalığınızın meydana getirdiği sorunlardan dolayı pek hoş olmayan durumlar meydana gelebilir. Ki ben şu anda sizin kadar değlim ama günden güne iyice yalnızlaştım. Yani bundan 5 yıl önce etrafımda daha çok adam vardı. Şimdi yok denecek kadar az. Nedenini sorsan ya milletin işi gücü var seninle mi uğraşacak. Ya da seninle konuşulmuyor sorun sensin.

Bu bağlamda. Öcelikle ilacımızı aksatmamalıyız ve doktora vakti geldiğinde gitmeliyiz. İkinci olarak bizi sinirli ve stress yapan yiyeceklerden uzak durmalıyız. Mesela çay, kahve, kola gibi kafeinli içecekler ve sigara bende sinir yapıyordu, bıraktım. Ve özellikle risperdal bende bunları bırakmama ekten oldu. Müzik dinliyorsanız, yüksek seste müzik dinlemeyin ne olursa olsun kısık seste dinleyin. Birde dinlediğiniz genellikle. Hafif piano, gitar, fülüt, veya doğa sesleri dinleyin. Bunları youtube de bulmak mümkün. Özellikle aşk şarkıları dinlediğinizde veya arabesk tarzı hüzünlü şarkıları dinlediğinizde bunlar yaranıza tuz basar. Tavsiyemdir, film, dizi seyretmeyin, kötü gündem haberleri izlemeyin, okumayın. İnternette adam gibi belgesel ( ki ben bulmakta çok zorlanıyorum ), sanat ve bilimle ilgili şeyler bulursanız izleyin ama sesi duyabileceğiniz ölcüde kısık olsun.

İnanın iyleştiğiniz zaman sizi beyenmeyen insanları bu sefer siz beyenmeyeceksiniz.

Yorum

Film izlemek güzeldir bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Murat1234 View Post
                      Film izlemek güzeldir bence
                      1. Kafayı çok dağıtır.
                      2. %99 u yannış örnek olur.

Yorum

Kafayı dağıtması iyi bence

Yorum

1. Kafayı çok dağıtır.
                          2. %99 u yannış örnek olur.
                          neden yanlış olsun. bencede film izle günde 1-2 tane iyi gelir.
                          ....

Yorum

İşleniyor...
                          X