Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yolda insanların kendi kendine size konuşması

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yolda insanların kendi kendine size konuşması

bazen denk geliyorum yanından geçen adam gelene kadar bişey demiyo, yanından geçerken bişey mırıldanıyo. Bugün de denk geldi tam yanımdan geçiyo bişey mırıldanıyo adam. Bakarak falan söylese direk kendime alınacam ama yok. Adam önüne bakıyo. Bayağı dikkat ettim bugün adam giderken falan arkasından da baktım ama yok adam direk gidiyo
    Bu millet kendi kendine konuşarak mı gidiyo yoksa çaktırmadan yanından geçtiğine mi söyleniyo anlamadım. Sizden denk geliyo musunuz böyle adamlara. Hiç hoşuma gitmiyor bu durum kimseyle de kavga etmek istemiyorum

ben yolda kendi kendime konuşmuyorum ama aklıma gelen düşünceler nedeniyle gülebiliyorum ve bu durum çevre tarafından da farkedilebiliyor!
    çevreye kendine kendine gülerek dolanan adam görüntüsü çok vermişimdir!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: peacelover View Post
      ben yolda kendi kendime konuşmuyorum ama aklıma gelen düşünceler nedeniyle gülebiliyorum ve bu durum çevre tarafından da farkedilebiliyor!
      çevreye kendine kendine gülerek dolanan adam görüntüsü çok vermişimdir!

Öyle olsa benim için sıkıntı yok. Adam yanımdan geçerken bişeyler mırıldanıyo ve anlamıyorum ne dediğini küfür mü ediyo kendi sıkıntısı mı var derdi bilmiyorum

Yorum

eskiden yolda yoğun olarak kendi kendime içimden konuşurdum ara sıra çok kaptırırsam dudaklarım kıpırdardı, bana gülenler bile olurdu. evde sesli konuşuyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: milena7 View Post
          eskiden yolda yoğun olarak kendi kendime içimden konuşurdum ara sıra çok kaptırırsam dudaklarım kıpırdardı, bana gülenler bile olurdu. evde sesli konuşuyorum.
          Öyle bi durum gördüğüm zaten kişinin kendi içinde olduğunu anlayabiliyorum. Ama vatandaş yanımdan geçiyor yanımdan geçerken mırıldanıyor. Söylediği şeyi de anlayamıyorum anlasam o konuda mutlaka karşılığını veririm ama böyle bi durumda yapacak bişeyim olmuyo ve kendi kendime canımı sıkıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: milena7 View Post
            kafaya fazla düşünce gelmesi. hızlı düşünme. evde de yolda da yalnızken her zaman yaşadığım bir durum.

Yorum

o da bişeymi.. direk hakaret ederek yanımdan geçerlerdi.hatta balkonlardan laf yetiştirirlerdi .genelde manyak hasta gibi laflar.bi kaç defada alay edip gururumla oynayıp rezil ettiler.ağır bunalıma girdim. Yoldan gecen arabalar kornaya basarak taciz ederlerdi.Korkumdan karşılık veremezdim. Bi defasında o kadar kafaya taktım ki sağ tarafım komple uyuştu. Hemen soğuk suyla duş aldım. Şimdi bulunduğum yerde itelenmiş ve örselenmiş bir şekilde yaşamaya çalışıyorum. Çok zor bir durum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: birzamanlarben View Post
                o da bişeymi.. direk hakaret ederek yanımdan geçerlerdi.hatta balkonlardan laf yetiştirirlerdi .genelde manyak hasta gibi laflar.bi kaç defada alay edip gururumla oynayıp rezil ettiler.ağır bunalıma girdim. Yoldan gecen arabalar kornaya basarak taciz ederlerdi.Korkumdan karşılık veremezdim. Bi defasında o kadar kafaya taktım ki sağ tarafım komple uyuştu. Hemen soğuk suyla duş aldım. Şimdi bulunduğum yerde itelenmiş ve örselenmiş bir şekilde yaşamaya çalışıyorum. Çok zor bir durum.
                şaşırtıcı bir durum. nerede yaşıyorsun? benim başıma hiç gelmedi. genelde istanbulun merkezi kalabalık yerlerinde yaşadım. yani kim kime dum duma. kimse kimseyle ilgilenmiyor. kimse kimseyi tanımıyor.

Yorum

hatta şu kadarını söyleyeyim. istanbulda 27 yıl yaşadığım bir semtte komşu apartmanlarda yaşayanlarla tanışmak şöyle dursun göz aşinalığı bile olmadı. hiç birini tanımadım. sadece kendi yaşadığım apartmandaki bir kaç komşu ile arada bir karşılaştıkça selamlaşma oldu. fazlası yok.

Yorum

rahatsızlığım nüksettiğinde ben de yanımdan geçen herkesin hakkımda hakaret ve aşağılayıcı şeyler söylediğini duyuyorum. fakat bu gerçek dışı. kendi aralarındaki konuşmalar aleyhime dönüyor kimse beni benim hakkımda konuşmadıklarına ikna edemiyor. normalken etrafla hiç ilgilenmiyorum duymuyorum bile.

Yorum

şaşırtıcı bir durum. nerede yaşıyorsun? benim başıma hiç gelmedi. genelde istanbulun merkezi kalabalık yerlerinde yaşadım. yani kim kime dum duma. kimse kimseyle ilgilenmiyor. kimse kimseyi tanımıyor.
                      Tam yerimi söylemeyeyim ama iç Anadolu'da bir ilçede yaşıyorum. Şu da bir gerçek kendimi korumasını bilemedim. İnsan diliyle kendini rezil eder. Susmasını bilemedim. Açık kapıyı görünce meskene tecavüz kaçınılmazdır.insanlar birbirinin açığını arıyor. Ufak yerlerde bu daha fazla. Daha önce İstanbul'da yaşadım.oradada tatsız olaylar yaşadım. Kapıcı durduk yerde aklı sıra şaka olsun diye arabayı üzerime sürdü. En yakınımdaki arkadaş bildiğim kişiden yemediğim hakaret kalmadı. Mesela alışverişe çıkıyorum esnaf benimle kafa buluyordu. Giyimim falan düzgün .kendimce anormal bir tavrım olmamasına rağmen. Yüzüme bakıp notumu veriyorlardı. DemekKi diyorum pek aklı başında bir tipim yok. Ondan böyle. Allah azap edeceği kulun aklını alır derler. Aklın başındaysa kurtuldun.yoksa benim gibi maskara olursun. ....Giyimin görünümün aykırı ise belki insanlar ona tepki veriyor bilmiyorum.o kadar rahatsız edici ise çevir adamı birşey mi söyledin arkadaş dersin.tabi kavga etmeden...Bence dert etme.insanlar genelde zayıf görünümlülerin üzerine üşüşmeyi severler.yalnız görünmek o yüzden iyi değil. Nede olsa sürüden ayrılan koyunu kurt kapar.

Yorum

Tam yerimi söylemeyeyim ama iç Anadolu'da bir ilçede yaşıyorum. Şu da bir gerçek kendimi korumasını bilemedim. İnsan diliyle kendini rezil eder. Susmasını bilemedim. Açık kapıyı görünce meskene tecavüz kaçınılmazdır.insanlar birbirinin açığını arıyor. Ufak yerlerde bu daha fazla. Daha önce İstanbul'da yaşadım.oradada tatsız olaylar yaşadım. Kapıcı durduk yerde aklı sıra şaka olsun diye arabayı üzerime sürdü. En yakınımdaki arkadaş bildiğim kişiden yemediğim hakaret kalmadı. Mesela alışverişe çıkıyorum esnaf benimle kafa buluyordu. Giyimim falan düzgün .kendimce anormal bir tavrım olmamasına rağmen. Yüzüme bakıp notumu veriyorlardı. DemekKi diyorum pek aklı başında bir tipim yok. Ondan böyle. Allah azap edeceği kulun aklını alır derler. Aklın başındaysa kurtuldun.yoksa benim gibi maskara olursun. ....Giyimin görünümün aykırı ise belki insanlar ona tepki veriyor bilmiyorum.o kadar rahatsız edici ise çevir adamı birşey mi söyledin arkadaş dersin.tabi kavga etmeden...Bence dert etme.insanlar genelde zayıf görünümlülerin üzerine üşüşmeyi severler.yalnız görünmek o yüzden iyi değil. Nede olsa sürüden ayrılan koyunu kurt kapar.
                        Ben de ankara da bir ilçedeyim. Buranın insanının saygı hoşgörü denilen bişeyden hiç haberleri yok. Saçma sapan bakışlar laf atmalar

Yorum

evet ankara hödük dolu.
                          olumsuz düşünen ve aşağılamaya çalışanların sürüngen aşamasında olduğunu bildiğim için hiç takmıyorum.siz de takmayın cevap vermeye bile değmez.

Yorum

ankara hödük oranı konusunda istanbul ile başa çıkamaz. hatta istanbulda seçkin bir üniversite mezunu yabancı dil bilen hödük sayısı hiç de az değil!

Yorum

ankara hödük oranı konusunda istanbul ile başa çıkamaz. hatta istanbulda seçkin bir üniversite mezunu yabancı dil bilen hödük sayısı hiç de az değil!
                              benim kocam da istanbul'dan gelmişti

ankara da deniz yok insanların bakıp rahatlayacağı bir alan gezecek görecek fazla yer olmadığı için insanlar birbiriyle yakından ilgileniyor. insanları seyretmek ankaralıların en büyük merakı.

Yorum

İşleniyor...
                              X