Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsanlar sanki benimle dalga geçiyor,gülüyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İnsanlar sanki benimle dalga geçiyor,gülüyor

Son 1 aydır bu düşüncelerim iyice şiddetlendi.bunu özellikle yalnızken daha çok yaşıyorum. Yanımdan biri geçerken onun mırıldanmalarını duyuyorum,kendi kendine konuşmalarını. Bakıyorum bana karşı baktığı ya da konuştuğu yok. Düşünüyorum biri bana bişey dese yüzüme doğru söyler diye ama kendime alınıyorum ve günüm mahvoluyo. Ya da 3-4 lü grup halinde kadın veya kızlar birden kikirdiyolar falan. Dönüp bakıyorum bana mı yaptılar diye ama dönüp arkasına bile bakmıyolar. Az çok bilirim dalga geçenlerin hareketlerini. Dönüp dönüp bakarlar. Ya da dalga geçtikleri kişiye doğru bakarlar ama bilmiyorum bu durum çok canımı sıkıyo.
    daha şimdi bile yaşadım bu durumu. Ben yoldan yürüyorum kadın kaldırımdan. Mırıl mırıl bişey diyo ama ne dediğini anlasam ben de ona göre karşılığını mutlaka veririm ama böyle bi durumda ben bişey desem deli damgası yiyeceğimden eminim

Son zamanlarda bende benzerlerini yaşıyorum. Çok fazla umursamıyorum ama son zamanlarda sinirimi bozmaya başladı

Yorum

Bunun icin bir doktorla gorustun mu? Tani koymak bizim isimiz degil fakat farkli bir halini ben yasadim zaman zaman da yasiyorum. İlacimi aldigim surece iyiyim. Gunum mahvoluyor demissin, bence mutlaka bir doktorla gorusmelisin. Canin sikilmasin... Gecmis olsun. Dtcf06
      Last edited by Predestination; 04-05-2017, 03:24 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Dtcf06 View Post
        Son 1 aydır bu düşüncelerim iyice şiddetlendi.bunu özellikle yalnızken daha çok yaşıyorum. Yanımdan biri geçerken onun mırıldanmalarını duyuyorum,kendi kendine konuşmalarını. Bakıyorum bana karşı baktığı ya da konuştuğu yok. Düşünüyorum biri bana bişey dese yüzüme doğru söyler diye ama kendime alınıyorum ve günüm mahvoluyo. Ya da 3-4 lü grup halinde kadın veya kızlar birden kikirdiyolar falan. Dönüp bakıyorum bana mı yaptılar diye ama dönüp arkasına bile bakmıyolar. Az çok bilirim dalga geçenlerin hareketlerini. Dönüp dönüp bakarlar. Ya da dalga geçtikleri kişiye doğru bakarlar ama bilmiyorum bu durum çok canımı sıkıyo.
        daha şimdi bile yaşadım bu durumu. Ben yoldan yürüyorum kadın kaldırımdan. Mırıl mırıl bişey diyo ama ne dediğini anlasam ben de ona göre karşılığını mutlaka veririm ama böyle bi durumda ben bişey desem deli damgası yiyeceğimden eminim
        Bunların psikiyatrideki karşılığı REFERANS HEZEYANIDIR anlamını bilmiyorsanız internetten araştırın. Veya doktorunuza sorun...

Yorum

İşleniyor...
        X