hiç olmadığı kadar insanlardan nefret etmeye başladım.bu bir hastalık mı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insanlardan nefret etmek
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Predestination View Postbirzamanlarben Bence hastalik degil. Etrafimiz bencil,kibirli,merhametsiz insanlarla dolu...
- 1 like
Yorum
-
ben de insanlardan çok kazık yedim.ben de çok sevmem insanoğlunu.aslına bakarsan bütün insanlarda kötülük vardır.örneğin hemen çoğu et yer.düşün hayvanı kes bağırsaklarını deş pişir ve ye.bu bir kötülüktür.şimdi benimle kimse bunun tartışmasına girmesin.ama insanda iyilik de vardır.yani insanlarda hem iyilik hem kötülük vardır.ama kiminde iyilik kiminde kötülük ağır basar. başkalarının acılarından haz alırlar ve kendilerini güvende hissederler.bencildirler çıkarcıdırlar ikiyüzlüdürler güven olmaz.yani insan kötü bir canlıdır aslında.savaşlar çıkarır et yer kötü durumdaki insanlara bakıp haline şükreder.fakat önemli olan insanoğlunu tüm bu kusurlarına rağmen hoşgörmeye çalışıp onu düzeltmektir.biz örnek insan olmalıyız.başkası sokak kedisini dövüyorsa sen dövmeyeceksin.başkası düşene tekme vuruyorsa sen vurmayacaksın.insanlardan nefret etmen normaldir.çünkü çok iyi bir canlı değildir.ama her şeye rağmen sevilecek insanlar vardır.Last edited by Ronsard; 27-01-2018, 12:48 AM.Canlıların en akıllısı olarak insanı seçmişler. Ne yazık ki, pislik makinesinden başka bir şey değildir. (Maeterlinck)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: birzamanlarben View Posthiç olmadığı kadar insanlardan nefret etmeye başladım.bu bir hastalık mı ?
Ben eskiden insanları severdim çok hümanisttim sonradan insanların genelinin ne halt olduğunu gördükçe ben de senin gibi hissetmeye başladımŞimdi sadece karakteri düzgün adaletli vicdanlı insanları seviyorum..
Buarada ilginç bir durum da var Hayvan severlerin geneli insanları pek sevmiyor hatta nefret ediyor çok hayvan sever kişide bunu gördüm..:10:
Yorum
Yorum