Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Babamla yıldızımız hiç barışmadı... :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Babamla yıldızımız hiç barışmadı... :(

30 yaşındayım kendimi bildim bileli babamla yıldızımız hiç barışmadı her zaman diğer kız kardeşlerimi el üstünde tuttu beni bir gün bile adam yerine koymadı hep kızlarım dedi hiç oğlum demedi. hiçbir lafımı ciddiye almadı hep kendi bildiklerini yaptı her zaman benim karşımda durdu hiç yanımda olmadı. hiçbir zaman baba oğul olamadık hep el gibi olduk bir gün bile gelip bana oğlum bu işi nasıl yapacaz demedi içten içe babama kinleniyorum.. nereye varacak bu işin sonu çekip gitmek istiyorum ama nereye gidim ??

Bazı babalar baba olmayı,bazı annelerde anne olmayı hak etmiyor.Babalık çocuğu dünyaya getirmek değil onu köpeklerde yapıyor..Önemli olan dünyaya getirdikten sonra babalık vazifelerini yerine getirmek.Eğer bir baba bunları yapmıyorsa o kişi benim gözüm baba olamamıştır...Kendi babamı silmiş biri olarak söylüyorum bunları..

Yorum

Baba olursan anlarsın demişlerdi..... anladım.
      Birgün gelecek ve kimsenin yapamadığını baban için yapacaksın. O zaman babana sor "Neden" diye yanılmıyorsam cevabı şu olacak "Birgün beni toprak altına koyduğunda ayakta kal diye" Fakat sen evladına çok daha iyi bir baba olacaksın. Emin ol.

Yorum

Merhaba duhan_, bazen sanıyoruz ki anne babamız bizden büyükler diye her şeyi biliyorlar ve doğru yapıyorlar. Aslında onlarda bizim gibi tecrübeyle öğreniyorlar. evet, babanın sana yaptığı çok üzücü çünkü hepimiz çocukluktan yaşlılığa kadar sevgiyle büyümeyi yaşamayı hakediyoruz. ama onlar da bir zamanlar çocuktu ve belki o da babasından senin ondan beklediğin sevgiyi bekliyordu. Belki de hiçbir yerden o sevgi ihtiyacını karşılayamadı. Bazen aileler zannediyor ki yemek vermek, okula göndermek yeterli. Halbuki en önemlisi biz onların sevgisini istiyoruz. Bugün ben kendine güvenmeyen biriysem bunda ailemin payı büyük. ama artık onlara da kızmıyorum. Ben adım atmaya çalışıyorum. Diyorum ki bak seni çok seviyorum ama yaptıkların kalbimi çok kırıyor ve beni kızdırıyor. Bu söylediklerim onlara çok yeni geliyor ve şımarıklık sanıyorlar. Öyle görmüşler çünkü. Bu yönden bakmak bir şeyleri çözmek için belki de yardımcı olabilir. Yüklerinden kurtulman dileğiyle..
        Kaybetmeye gerek yok, bulmak için.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aptal View Post
          Merhaba duhan_, bazen sanıyoruz ki anne babamız bizden büyükler diye her şeyi biliyorlar ve doğru yapıyorlar. Aslında onlarda bizim gibi tecrübeyle öğreniyorlar. evet, babanın sana yaptığı çok üzücü çünkü hepimiz çocukluktan yaşlılığa kadar sevgiyle büyümeyi yaşamayı hakediyoruz. ama onlar da bir zamanlar çocuktu ve belki o da babasından senin ondan beklediğin sevgiyi bekliyordu. Belki de hiçbir yerden o sevgi ihtiyacını karşılayamadı. Bazen aileler zannediyor ki yemek vermek, okula göndermek yeterli. Halbuki en önemlisi biz onların sevgisini istiyoruz. Bugün ben kendine güvenmeyen biriysem bunda ailemin payı büyük. ama artık onlara da kızmıyorum. Ben adım atmaya çalışıyorum. Diyorum ki bak seni çok seviyorum ama yaptıkların kalbimi çok kırıyor ve beni kızdırıyor. Bu söylediklerim onlara çok yeni geliyor ve şımarıklık sanıyorlar. Öyle görmüşler çünkü. Bu yönden bakmak bir şeyleri çözmek için belki de yardımcı olabilir. Yüklerinden kurtulman dileğiyle..

bunlara varya anne- baba demek bile caiz değil....

Yorum

İşleniyor...
          X