Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CİPRALEX

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• CİPRALEX

doktor bana bu ilacı verdi kullanmam için.günde 1 tane kullanıorum ve çenemde kasılma oluyo.sürekli esnetiyo.Esnemek bişey değilde çenemin kasılması , dişlerimi sıkmam beni rahatız ediyor.Normal bir duurmmudur bu

Ve birazda mide bulantısı

evet çok ensiyorsun

bende içmiştim acayip esniyordum 2 haftaya kadar geçicek ensemeler mide bulantısı felan oluyor prospekdüse bak orda yan etkileri yazıyor

Yorum

ben de kullandım fakat hiç bi etkisini göremeyince başka bi antidepresana geçtim. depresyonu tedavi etmediğini düşünüyorum.

Yorum

Normaldir vücudun zamanla uyum sağlayacak.Uykun da bir süre sonra düzene girecektir.Yani esnemeyecek ve çok uyumayacaksın.Sana tavsiyem doktorun bilgisi olmadan ilacını bırakmasan iyi olur.
        öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...

Yorum

buların olması gayet normal...
          bende ilk zamanlar çok esniyordum ....
          dişlerim ,çenem çok ağrıyordu ...zamanla geçti hepsi ...1 ay tanı kendine ...
          bende kullanıyorum .....bazen hala daha mide bulantısı yapıyor...
          bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

İlacı 2 yıl kullandım 2 aydır bırakmaya çalışıyorum bir haftadır hiç atmadım çok kötüyüm ama inat ettim bir daha kullanmayacağım ilaca bağımlı yaşamak istemiyorum. İlacın faydası olmuştu hep olumlu düşünüyordum.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
            X