arkadaşlar sürekli sıkıntı içindeyim sinirleniyorum kafayı yiyeceğim hiç birşey düzgün gitmiyor şansım yok 0 hiç iyi birşey çıkmaz çıksada kesin bir şey tersdir üstümde 10 yıla yakındır bir garip kas hastalığı var kaslarımda tutulma var boynumdan tutun el-ayak parmaklarımdaki kaslara kadar tutulma var mesala otobüse felan binerken inerken ayaklarım kilitlenip kalıyor elimi sıkıp açmaya kalkınca kilitlenip kalıyor ama 5-7 kez yapınca normale dönüyor aradan 20 dk geçtikten sonra kilitlenme tekrar geliyor spor felan yaptığım zaman daha beter oluyor ağrılar başlıyor yorgunluk sürekli sinirlilik sürekli oluyor uykum geliyor sürekli doğru dürüst bir yerde çalışamıyorum işe girmekde istemiyorum kendimi çok ezik görüyorum en salak en becereksiz olarak görüyorum bir iş yapamam edemem şimdi batırırım o işi hiç gitmiyim felan düşünürüm hep pek arkadaşımda yok yaşım 20 ama ben sanki 40 yaşında gibi hissediyorum bu tür şeyler kaç senedir var ne yapacağım ben ? :S siyanür arıyorum ama bulamadım en kısa ölüm ondaymış içince hiç birşey hissetmeden 5 sn de ölüyormuşsun ama bulamadım buralarda....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BEN LANETLENMİŞ BİRİYİM GALİBA !
Collapse
X
-
ailemle sürekli tartışıyorum küçüklükten beridir ablam ve kız kardeşim istemiyorlar beni kardeş yerine bile koymuyorlar ben sinirlenmekten geceleri uyuyamıyorum düşünmekten kafayı yiyeceğim bu olay kaç senedir var orta okula giderkende vardı küçükken okulda felan çok aşşağılarlardı beni hayatım bu tarz şeylerle geçti yani okul hayatım boyunca lise hatta üniversiteye kadar iyi olmamın sakin olmamın acısını çektim içki sigara felan kullanmıyorum kız arkadaşım zaten hiç olmadı teklif bile etmek istemiyorum benim gibi salakla ne yapacak felan düşünüyorum öyle gidiyor hayat siyanür bulmam lazım biriniz siyanür gönderebilirmi ? lütfen canım iyice sıkılınca içip gidicem umrumda değil öbür taraf zaten ölünce hiç birşeyden haberim olmaz !!!!
-
biliyorum ard arda 3.mesajım oldu şuan bile sinirliyim kafayı yiyeceğim böyle neler yaptığımı bilseniz :S ruh sinir hastalıkları hastanesine kaldırsalar sakinleştiri felan verselerde 100 yıl uyusam diye düşünüyorum kimse beni istemiyor suratım daima düşük her kez neden üzgünsün neden negatifsin diyip duruyor herkez söylüyor bunu bu kas tutulması yüzünden çokda rezil oldum annem babamla sürekli tartışıyorum babam askere git kendini silahla vur diyor :S annemde öyle hiç iyi yaklaşan yok kaç senedir böyle ne yapacağım ben çok çelişkili çok kötü birşey içindeyim bilemezsiniz yani anlat anlat bitmez bu hepsi üstüme üstüme geliyor siyanür istiyorum siyanür
Yorum
-
bir kere psikiyatriste hiç gittin mi?
Evet gittim 2 hap yazdı yine sinirlerim aynı :S
kas sorunun için doktora gittin mi hiç?
Evet 4-5 doktora gittim sonuç 0 ankara tıp araştırma merkezine felan git diyorlar :S
üniversitede okuyor musun bitti mi?
hayır okuyamadım maddi sebeblerden dolayı bıraktım
bittiyse işin var mı?
işimde yok çalışmayıda düşünmüyorum çünkü hemen yoruluyorum şuan bile yorgunluk ve acayip sinirlilik var ve suratım asık önceki girdiğim yerler neden gülmüyorsun felan derlerdi gülümse az derlerdi bu kas hastalığı ender görülen türlerden ama doktor sinirsel olduğunu sinirlerin yıprandığını psikolojik olduğunu söyledi şuan bu ağrıdan dışarda gezmek bile istemiyorum yürümek bile istemiyorum en iyisi uyku uyuyunca rahatlıyorum hiç birşey düşünmediğim için ama uykuda uyuyamıyorum son günlerde 1-2 saate bir dönüp duruyorum tam uyuyamyorum :S küçükken tifo hastalığı geçirmişim onun etkileri felan kalmış olabilir diyor doktorlar şuan başım ağrıyor hap verdi doktor onu kullanıyorum ama oda biraz sanki mide bulantısı yapıyor gibi :S aileme beni sorsan ben hatalıyım küfür ettiğimi bile bilemiyorum :S ne söylediğimin farkında değilim sürekli arkadaşlar içinde dışlanırım daima dışlanacağım :S artık düzeleceğimede inanmıyorum kendimin bir ezik salak olduğunu düşünüyorum bence zehirli iğne yapılmalı bana ölmem gerekli
Yorum
-
siyanür nereden bulabilirim ciddiyim eczanelere sordum ondan satmıyoruz biz çok etkili bir zehir dedi :S ne yapacaksın onunla dedi intihar edeceğimi anladı galiba bende gittim eczaneden tabi tek sorunum o değil derin benim sorunum hayat yaşamak bile istemiyorum kimse istemiyorki zaten ölmem gerekli gerçekten böyle düşünüyorum zaten tifo geçirirken ölecekmişim neredeyse ölümden dönmüşüm işte orada ölmem gerekliydi galiba ama herhalde bir şekil yaşadık keşke yaşamaz olaydımda bu yaşıma kadar gelmez olaydım diyorum kendimi hiç beğenmiyorum arkadaşlarıma bakıyorum sanki onlar benden daima üstün gibi görürüm kendimi onlardan ezik görürüm aciz haldeyim biliyorum yani istediğinizi söyleyebilirsiniz umrumda değil ölmem gerekli ama yaşayıp dünyada boşa nefes tüketmemeliyim ben siyanür arıyorum nereden bulaibilirim ? kim satar bunu yani ?bileniniz yokmu hiç
Yorum
-
biliyorum ölümden sonrasını merak etme ama sonuca baksana ? gerçek dünyayı daha erkenden göreceksin sonuçda herekz ölecek bir gün ha bu arada kafayı yedim haklısın xD hastaneye kaldırılmam şart ama bu dünyadan haberim olsun istemiyorum deli olarak geziyim yeterki insanlardan haberim olmasın bu dünyadan gece gündüzden öteki dünyadan bunlardan haberim olmasın silinsin hepsi şimdi uyumak istiyorum uyumayı deniyeceğim umarım uyuyabilirim haplarda fayda etmiyor gidip dövesim geliyor o doktorları nediye doktor olmuşlarsa madem çözemeyeceksin neypaıyorsun orada (burada bile küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum yoksa 3 cümlede bir küfür ederim ben)
Yorum
-
bonnie iyi güzel yazmışsında ben çalıştım merak etme bir doktorun (üroloji) doktorunun yanında 6-7 ay sekreterlik yaptım tabi çok az paraylaydıda neyse o rada bile sinir krizleri geçiriyordum ölmeyi istiyordum zaten siyanür aramam o vakitlerden başladı ben birde şöyle düşünüyorum bu dünyada delide olacak akıllıda olacak yani salakda olacak ezikde kralda taht da olacak yani bunlar olması gerekiyor bu güne kadar oldu bundan sonrada olacak peki ya bunlar kim olacak ? kral bir başkası deli ben işte bukadar basit :S ama diyorum tabi keşke bu kaslarım kasılmasaydı bacak baldırlarım kollarım ağrımasaydı diyorum çünkü kaslarım kilitlenirken eğer karşı koyarsam yani kilitlenmesine karşı koyup ileri atarsam kendimi bu seferde lifler felan kopuyor sanki onun ağrısı ile uğraşıyorum bunu kaç senedir kimseye anlatmıyorum içime atıyordum hep anlatsamda inanan pek olmuyordu gerçekten manyağın biriyim galiba keşke ağır uyku ilaçları verselerdi her vakit uyur dururdum ölene kadar uyuyayim başka birşeyistemiyorum ama emin olun eğer önceden yani 14-15 yaşında felan bir tabancam olsaydı şimdiye bunları bile yazmıyor olurdum çünkü yoktum
Yorum
-
o gittiğime söylemiştim oda birşeyler söylemişti aynı senin gibi işte :S bende pek takmadım unuttum gittim tabi şuan bacaklarımda baldırımdaki ağrılar yüzünden kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum hepsinin sebebide dün dışarda 3-5 saat yürümem merdiven çıkmam görende iş yaptı sanacak :S işte benim hayatım bu tarz ve böyle şeyler etrafında dönüyor okul okumak isterdim ama okuyamadım okuldada aşşağılanırdım hep yok giyim tarzım uymuyormuşda yok bilmem nede bira içmiyor sigara kullanmıyorum süt müşümde artık o hale geldimki yani sorun bir değil 1000 ve her geçen gün yenisi çıkıyor kafamı tırmalıyor bunlar eğer yaşarsam da geleceğim hakkında düşüncem sokaklarda yatan çöplük karıştıran bir çulsuzun teki olacağım böyle düşünüyorum bir kış ayındada dışarda -30 derecede yattığım içinde ölürüm giderim herhalde sonrada haberlere belki çıkarım
ben ciddiyim yani şuanki çocuklara bakıyorum heleki kızlara tek dertleri sevgili felan :S bu ne ya ? çocuklar şımarık oh oynuyorlar eğleniyorlar geziyorlar felan bu pis batıyor ha birde böyle bebekleri felan görünce delleniyorum nediye bebek yaparlarki anlamam ? zaten yeterince insan yokmu
Yorum
-
kötü yanını görme sebebim herşeyin kötü gitmesinden dolayı olmasın ? :S internet kafede felanda çalıştım ama 2-3 haftadan sonra danamayıp bıraktım çünkü çok yoruluyordum klavyeye basacak halim kalmıyordu eve gelince 24 saatten fazla uyuyordum sonra işteki halimde yavan adam sürekli benden şikayetçi olurdu işimi sevmezdi okuldada derslerimde başarı değildim gerçi bu olay orta 1 den sonra olmaya başladı işte bu deprasyona felan girmemle bir arkadaşım vardı sen ezilmeye mahkumsun demişti ben bu lafı aklımdan silemedim inanmamıştım ama doğru söylüyor malın biriyim :S benden hiç bi s..m olmaz kısacası keşke bir imkanım olsada hafızamı silip hayat yeniden başlasam diye düşünüyorum bazende :S ama bu imkansız en yakını ise ölüm
birde buradaki testler sahtemi gerçekmi bilmiyorum ama
http://www.testler.org/psikolojik-testler.html
hep negatif yönde çıktı paranoya olduğumu felan söylüyor testin biri hastaneye gitmem gerektiğini felan söylüyorlar hep :S
Yorum
-
konuyu yanlış yerde açtın arkadaşım
kimse sana siyanür ü nasıl bulacağını söylemez sana,,haklı olarak..
ayrıca kendinle ilgili sorunların varsa kendini geliştirmek yönünde olmalı çabaların bence,,
kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin mesela..
çok büyük kayıplar,,acılar yaşayıpta hala hayaatta olan insanlar var..unutma bunu!!..
ve kendini toparla derim bir an önce..
Yorum
-
ya bilmiyorum ben ilk okuldan işte lise bitene kadar böyle geçti yani :S üniversiteninde 1. dönemini okuyabildim tek işte maddi den dolayı kredi işine başvurdum ama çıkmadı sınıfta 60 kişiydik 2 kişiye çıktı zaten normal ödemeli kredi vardı onada başvuramadım çünkü verdikleri rakam çok fazla geri ödeyebilirmiyim diye düşündüm ya ödeyemezsem ailemi zora sokmanın anlamı yok felan dedim kredide almadım işte öyle benim hayatımda okudum 6 ay sürece üniversitede pek birşey değişmedi yine aşşağılandım para yüzünden cimri oldum kıyafet tarzım yüzünden eski mode oldum onlara uymayıp sigara içki içmediğim için yine en ezik ben oldum yani pek değişmedi hastaneye tekrar gideceğim başka bir psikoloji doktoruna bakalım o nediyecek :S
Yorum
-
öyle acımasız insanlar varki zayıf yönlerine vururlar kendilerinin eksikliklerini anca böyle kapatırlar bazıları var acıları vardır ezilirler bazıları vardı acılar vardır ama ezerler onları dert etme sadece kulaklarını kapa ben müzik dinlerdim kitap okurdum sınıfta bana deseler bile duymayım görmeyim diye kabuğum vardı onu bile kıracak insanlar çıktı karşıma intihar etmeyi düşündüm binlerce kere sırf belki o zman bana dokunmazlar diye hastayım diye yalanlar söyledim kendi kişiliğimi örtücektim oysaki benim hatalarım onarılırdı ama onların kalbi onarılmazdı kimseye diyecek bir sözüm yok bende belki insanların kalplerini kırmışımdır umarım beni affetmişlerdir ben affetim.
sana tek diyeceğim var bu hayat sana verilmişken doyasıya yaşa pişman olacağın şeyler yapma zorluklar çekmişsin belli çoğu insandan çok ama hala şansın var birşeyleri düzeltmek için sadece biraz çaba biraz dişini sık başaracağına inanıyorum.
Yorum
-
yorumlarınız için teşekkürler ama bilmiyorum halen kendimi iyi hissetmiyorum hissedemiyorum düşündükçe kafayı yiyorum düşündükçe sinirlerim geriliyor herkez bana bakınca sanki bir eksikliğimi görüyr gibi düşünüyorum paranoyaklık da var galiba ama ben yok diyorum ama ailem var diyor 20 dk sakin olsam 2 saat sinirli oluyorum değişen birşey olmuyor yani halen benden hiç birşey olmaz düşüncesindeyim çok denedim bundan önceki zamanlardada düşüncem böyleydi aşarım dedim ama olmadı yine aynı yine aynı herhalde hayatım boyunca böyle assalak bir şekilde yaşayacağım saçlarımda aklar iyice çoğalıyor her zaman mutsuzum keşke hiç doğmamış olsaydım diyorum keşke bu dünyayı görmemiş hiç birşeyi tatmamış olsaydım diyorum hep yok olmak istiyorum bir anda böyle yok kimse bilmesin beni bilenlerde unutsun umrumda değil hayat alın sizin olsun siz kullanın siz değerlendirin diyesim geliyor hep
Yorum
-
diren diren nereye kadar kendimi bildim bileli direniyorum :S anlamıyorsun derin beni pek herhalde çalışamıyorum diyorum diğer mesajlarımı okursan neden çalışamadığımı çalışmak istemediğimi anlarsın ha ben halen çalışmak istiyorum ama okadar ağır işlerde çalışmak istesemde oradakiler çalıştırmaz beni bu kas tutulması yüzünden başıma herşey geliyor beni yıpratıyor off ya görseniz sanki yaşlı gibi kalkıp oturuyorum
yaşım 20 ama 40 gibi hissediyorum artık herşeyden soğudum böyle çok sıkılıyorum çok sinirleniyorum :S durduramıyorum kafamı sürekli tırmalıyor bişiler kardeşlerimle aram yii değil annemle babamla aram iyi değil derdimi anlatacak arkadaş yok zaten sevgili-kız arkadaş olaylarına hiç yanaşmıyorum annemin babamın benim hakkımda düşündükleri aklıma gelince içim eriyor böyle olmasını hiç istemiyordum artık herşey karman çorman düzelmez bir yere girdim çıkamıycamda hiç
lanet olsun
Yorum
-
çözüm arıyorum işte doktor doktor geziyorum herhalde ankara yada kayseriye gidiceğim bilmiyrum ailemde pek takmıyor artık elinden gelseler evden kovacaklar iyice karışıyor ortalık kısacası benim öbür tarafa gitmem gerek biletimi alıp... okul işi artık yaş babam asla göndermem diyor hem maddi hemde kendi isteği öyle
Yorum

Yorum