dışarı çıkınca toplumda doktorun karşısnda birinin karşsında dilim tutuluyor basit cevaplar veriyorum konuşmalarım eksik yetersiz oluyor bu yüzden kompleks takıntı agresflik çok oluyor kendimi hiç sevmiyorum çoğu zaman.. konuşmalarımı beğenmiyorum.. beni tanıyan bi doktororda benim böyle şeylerim olduğunu bilerek hissederek bana bi ilaç yazdı cipralex.. allahım oda beni odun yaptı 2-3 gün içtim dayanamadım bıraktım bana rahatlatır seni demişti ama tam tersine daha kötü oluyorum eve bağımlı olmaktan bıktım.. ilaç içemiyorum yemek yesem işkence ilerki hayatım için endişeleniyorum ailede tekim annem babamın yaşları biraz var yani onlar olmasa bittim.. kendi ayaklarımın üstüne duramam bi işim bi vasfım bile yok bi okul bitiridk o kadar.. morale ihtiyacım var kendimi teselli edip moral veremiyorum yalnız kalınca korku basıyor her tarafımı.. kaygı.. en büyük eksikliğim olumsuz tarafım bence çabuk sinirlenmem laf kabul etmemem bazen yanlış yapmam ama farkında olmamam hatamın farkına sonradan varıyorum sahip olduğum bazı şeyleri yitirince bana bazen çok iyi birisin diyenler oldu oluyor bazende kişilikisiz seviyesiz saygısız ukala vs.. neyim ben bilmiyorum ki iyi mi yoksa kötümü...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bıktım ya!!!
Collapse
X
-
merhaba metin...evet sende sosyal fobi var..ama ileri düzeyde..doktora gittiğini söledin..ne kadaradır gidiyosun psikoloğa?..Hiç işe yaramadı mı peki?..
bence sinirli olsan da elinden geldiğince olumlu düşünmeye,kendi kendini motive etmeye ve korrkularınla yüzleşmeye çalış bnece..mesela dışarı çık gezmeye çalış..kalabalık yerlere git..mesela otobüse falan bin.. bak korkularının üstüne gidince nasıl iyi geliyo
:10:
Yorum
-
merhaba metin...evet sende sosyal fobi var..ama ileri düzeyde..doktora gittiğini söledin..ne kadaradır gidiyosun psikoloğa?..Hiç işe yaramadı mı peki?..
bence sinirli olsan da elinden geldiğince olumlu düşünmeye,kendi kendini motive etmeye ve korrkularınla yüzleşmeye çalış bnece..mesela dışarı çık gezmeye çalış..kalabalık yerlere git..mesela otobüse falan bin.. bak korkularının üstüne gidince nasıl iyi geliyo
:10:
Yorum
-
meraba metin
)) cokiyi anlıyorum seni. yardımcı olabilirim. ekle gel senle dertleselim bakalım biseyin kaliyomu 
msn adresim:
yankeecarter@gmail.com
Yorum
-
arkadaşım uzun süre cipralex 20mg ve saz arkadaşlarını birlikte kullandım..=)) odun olmadım ne odunluğundan bahsediosun ayrıca 2 günde ne anladın cipralexten sen psikolojik olarak kendini huzursuz hissetmişsn..Durakta üç kişi
Adam kadın ve çocuk
Adamın elleri ceplerinde
Kadın çocuğun elini tutmuş
Adam hüzünlü
Hüzünlü şarkılar gibi hüzünlü
Kadın güzel
Güzel anılar gibi güzel
Çocuk
Güzel anılar gibi hüzünlü
Hüzünlü şarkılar gibi güzel
Yorum

Yorum