Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardım edermsiniz..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yardım edermsiniz..

4 aydır aknetrent kullanıyorum. son zamanlarda yaklaşk 1 aydır yüz kızarması sorunu oluştu, zaten beyaz tenliyim ve çok rahatsız etmeye başladı bu durum.güneşe çıkamıyorum buna önlem olarak her gün 50 faktörlü güneş kremi kullanıyorum. ASIL SORUN ŞU Kİ ; güneşe bile çıkmadığım halde yani normal bi zamanda bile yüzüm kızarmaya başladı. biraz gülünce kızarıyo hatta şöle ki konuşunca bile kızarmaya başladı. normalde çok sosyal bi insan olmama rağmen şu anda gülmekten bile çekiniyorum çok sinir bozucu bi durum bunu önüne nasıl geçebilirim? ilacın etkileri arasında yüz kızarması var fakat; benimki psikolojik bi hal aldı lütfen yardım edin..

çok saolun arkdaşlar yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim bu forumun bana garezimi var yha ?? o kdar görüntüleme var tek bi kişi bile cevap yazmaya tenezzül etmemiş çok teşekkürler saolun... ayrıca bu ilk dğil yani daha önceden de yardım istediğim konularda cevap yazılmıodu sanırım sorun bende kusura bakmayın gerçekten o zahmet edip de ne yazmış bu gerizekalı diye bakan arkdaşların da 2-3 dk sını çaldıım için özür dilerim

Yorum

Ben bu konuyu okumuştum ama herifin1i'ninde belirttiği gibi ilk kez duydum bu ilacın ismini ve eminim okuyan kişilerde aynıdır. Bak ben ilk üye olduğum zamanlarda bir ilaçla ilgili bilgi istemiştim ve inan o konuya cevap uzunca bir aradan yaklaşık bir yıl sonra geldi. Öyle düşünüp üzme kendini. Niye tenezzül etmesinler?
      Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Evet yaklaşık bir yıla yakın süre sonra cevap gelmişti sanırım o ilaç yeni piyasaya sürülmüştü, hangi ilaç şimdi hatırlamıyorum.
        Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

canım kullandığın ilaç akne tedavisi ilacı bildiğim kadarıyla..Bak canım bu tip ilaçların böyle yan etkileri var..Bende kullanıyorum fakat bende böyle bi sorun oluşturmadı..Bi arkadaşımda yüz kızarması yapmıştı fakat ilaç bitince gecti umarım seninde öle olur

Yorum

evt aknetrent akne tedavisinde kullanılan bi ilaç rouccutane la eşdeğer bi ilaç. cevaplarınız için çok teşekkür ederim. umarım ilaçdan sonra geçer

Yorum

keşke benim yararıma olsaydı !!!

Yani inanılmaz şekilde basit sorunlar bunlar.keşke benim yararıma olupta az zarar veren sorunum olsaydı!!!!
              Yani ne diyim !!! benim sorunumu etraflıca anlayabilen yakınım olupta anne babama anlatsaydı. O'na heralde baya borçlu olurdum ben......
              Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

İşleniyor...
              X