Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insan ailesine nasıl davranır???

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• insan ailesine nasıl davranır???

ailemle iyi olmya karar verdim.onlara güvenmemekle kendime zarar veriyorum.bakalım güvenince neler kazanacağım.böyle olunca yanlış batağına giriyorum.kendimi istemedğim şeyleri yaparken buluyorum.ama benimde suçum değil arkadaşlar bana güven vermemişler o yüzden hiçbişimi onlarla paylaşamıyom en son ailem duyuyor herşeyi.onlar da bana güvenmemekte haklılar.
    annem ve babamla aramı düzeltmeye çalışacam.ama çok çabuk pes ediyorum.bana olumsuz bişi söylediklerinde hemen onları siliyorum direnmeyi öğrenmem lazım.nedeni ne bilmiyorum.hemen dolduruşa gelip kin tutuyorum aileme karşı,onları sevmek istiyorum ama olmuyor.onları sevdiğimde tersliyolar bende gurur yapıp cephe alıyorum.
    insan ailesine nasıl davranır?neyine karışmasına müsade eder?herşeyine müdahale edilmesine izin verir mi?

yine kendimi ifade edemedim galiba
    aileme güvenmememin sebebi ne bilmiyorum.beni yeterince sevmediklerine mi inanıyorum.bana düşman gibi zarar evreceklerini mi düşünüyorum anlamadım ama annemin etkisi çok bence.babam beni pek sevmez daha doğrusu sevdiğini bugüne kadar hiç görmedim.sürekli senden ne kadar nefret ettiğimi bilemezsin diyor.öle diyince bende benden nefret ettiğine inandım.annemde pek sevmez ama istediklerimi yapmak onun hoşuna gider.ama annemde babamdan çok korkar ve baban bunu duyarsa kızar,bunu yapığını görürse senden nefret eder.bunu görürse seni döver diyip durdu.yane babamı annemle tanıdım.beni hiç sevmediğini,hangi hareketime ne tepki vereceğini annemden öğrenipkendimi kısıtladım bazen böle oluncada babamdan nefret ettim hep.annemdende çünkü bana bunları anlatmasa babamdan nefret etmicem.beni nefretle doldurduğu için annemdende nefret ediyom

Yorum

merhaba minik 21

haklısın bazen anne ve babalar yada aileler çocuğa ihtiyacı olduğu kadar ilgi,sevgi,güven ve anlayış vermezler..arkalarında yeterince destek olmazlar..Ama inan bana aile gibisi yoktur..anladığım kadarıyla yaşın çok genç..bak inana bana bizim yaşımıza geldiğinde ailenin önemini daha iyi anlıyacaksın..hele yokluklarında değeri daha iyi anlaşılıyor..bak benim babam ben çok küçükken vefat etmiş..keşke yaşasaydı ama takdir i ilahi işte..
      uzun lafın kısası nekadar haksız davransalarda onlar bizim ailemiz..
      Buarada yanlış anlama ben sen haksızsın dmeiyorum..sadece bana kalırsa onlarla daha çok konuşmaya,daha çok şey paylaşmaya çalış..sana yaptıkları ve yanlış gördüğün şeyleri onlara kırmadan anlat..sevgiler
      :10:

Yorum

İşleniyor...
      X