Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ilişki yaşamaktan korkuyorum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ilişki yaşamaktan korkuyorum...

selam arkadaşlar...
    benim daha önce 2 ilişkim oldu.birinde erkek arkadaşım benden ayrıldı.ikinci dede ben ondan ayıldım.ne zamandandır ilişki yaşayamıyorum korkularım yüzünden...elini tutsam kendimi kötü hissediyorum.tutmasan sevdiğim kişi beni sevmiyosun diyor.bazende içimden gelmediği halde elini tutmak,öpmek zorunda kalıyodum...böyle davranmayınca sevmediğimi söylüyorlar çünkü...bu yüzden ilişki yaşamaya korkuyorum...ya hoşuma gitmeyen şeyler yaparak karşıdakine sevdiğimi ıspatlamaya çalışacam ya da hiçbirşey yapmayıp ayrılacam..
    evlenmeyi düşünüyorum ancak bu korkularım yüzünden kimseyle görüşemiyorum.bana akıl verirseniz sevinirim...
    ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Aynı bende sen gibiyim..ne kadar benziyor duygularımız..Bende çözüm arıyorum ama bulamadım,artık sevmekden biriyle görüşmekden korkar oldum...ya buda öyle çıksarsa yaa yine üzülürsem diye..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Bir erkek olarak da ben de soğukluk içindeyim . Hiç düzgün bir kadına denk gelemedik

Yorum

evlilik çağım geldi herkes benden birşeyler bekliyor bende istiyorum ama olmuyor...
        beni yanaktan öptüğü için bile kendimi afedersiniz o... gibi hissediyorum...bunu nasıl şacağım
        ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

Aile yaşantın ve özellikle yetiştirme tarzın seni kötü etkilemiş.Hani derler ya ağır başlı (sen fazla ağır başlı)kız oluvermişsin.Çok kötü değil bence durumun, hoşlandığın biri karşına çıkınca rahatlıkla aşarsın bu olayları.Sadece kendi içinde hesaplaş,kötü birşey yapmadığına karar ver,yoksa ilerde daha kötü problemlerle karşılaşabilirsin(cinsel manada)

Yorum

teşekkür ederim canım cevapların için...
            cinsellik anlamında birşeyler yaşayınca kendimi suçlu hissediyorum...
            ne yapmam gerekir bu duygulardan kurtulmam için

Yorum

Şimdi öle tuhaf bir toplum oldukki,biriyle çıkarsın öptürmezsen dediklerini yapmazsan,kapıya koyuluverilirsin.Dediklerini yapsan herkeslemi yaptın,oynak muamelesi görürsün.Dediğim gibi hoşlandığın biri karşına çıktığında o duyugu yaşamak istiyorsan sadece kendin için,yaşamalısın.Onu kaybetmemek adına değil ama haa (işe yaramıyor bilesin) Önce yanlış bişey yapmadığına kendini inandır,sınırlarını çiz kendince..ilerde pişman olacağın şeyleride yapma..

Yorum

bence bir kız ahlaklı olmalı ve bazı şeyleri evlendikten sonra yaşamalı.....ekek içinde çoğu şeyler geçerli onurlu ve izetli olmalı.....kız bence çoğu şeyde sınırlarını çizmeli kapıya konulcağını bilsede.....hem niye kapıya konulsunki tam tersine ben kendini koruyan sınırlarını çok sert çizen bir kıza daha çok sevgi duymaya başlarım...sağlam kızdır en azından zaten bende sağlam kız isterim......BİZLER NE İÇİN YAŞIYORUZ AHLAK VE NAMUS İÇİN EVLİLİK KURUMU NEDEN VAR.....ALLAH DOĞRU İNSANLARI DOĞRU İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN NE DİYİM......SAYGILARIMLA

Yorum

benim düşüncem evlenmeden önce cinsel anlamda paylaşım olmamalı...ama bunu herkes yadırgıyor...beni sevdiğini söyleyen insanlar bile...ben istemeyince beni sevmiyosun diyolar...arada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum...

Yorum

Bence bir kizda bulunabilicek en büyük özellik (( ahlak ve namusudur)) kendini her ne koşulda olursa olsun koruyabilmesidir)))
                    bir kizin namusu bence onun en büyük hazinesidir......yok kiz güzel yemek yapiyomuş....yok mesleği iyiymiş yok para kazaniyomuş.. Ahlaken biraz zayifsa bence sifir.......................

Kizlara söylüyorum eğer bir erkek gerçekten bir kizi seviyorsa gerçekten ama onu korur ,,,ondan evlenmeden önce cinsel anlamda bir paylaşimda bulunmasini istemez ona zarar vermek istemez....onu kulalanmak istemez......bedenini kullanmak isteyen kişi bence o kizi gerçekten sevmiyor....bence erkekler kizlari kullaniyor...erkekler önce kizin ruhunu sevsin onun kalbini fethetsin evlensin gerisi evlenince zaten olur....
                    çünkü ilerde evlilik olmazsa ve kiz bişeyler yaşamişsa o kizin vebalini nasil öder. Hepimizn ablasi kiz kardeşi var. Ahiret var...çuvaldizi batirin önce kendinize sonra bşaksina ......çalma kapimi çalarlar kapini.....onun için doğru yaşayalim doğru ollaim....
                    Doğruluk-dürüstlük ve güzel ahlak hayattaki en büyük değerlerdir...

Yorum

(((benim düşüncem evlenmeden önce cinsel anlamda paylaşım olmamalı...ama bunu herkes yadırgıyor...beni sevdiğini söyleyen insanlar bile...ben istemeyince beni sevmiyosun diyolar...arada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum...))))

TAM TERSİNE SENİN NAMUSLU OLDUĞUNU ANLAYAN ERKEĞİN SANA DAHA ÇOK BAĞLANMASI LAZIM....NE KADAR NAMUSLU BİR KIZ BENİM BU KIZI KAÇIRMAMAM VE BI KIZA DEĞER VERMEM LAZIM DİYE DÜŞÜNMESİ LAZIM SİZİ DAHA ÇOK SAHİPLENMSEİ LAZIM BENCE....BU ZAMANDA SİZLER BİR ALTINSINIZ BENCE SİZLER GİBİ DÜŞÜNEN KIZLAR DİĞERLERİİİİ KENDİ DEĞERLERİNİ YİTİRMİŞ.....SİZ DOĞRU YOLDASINIZ.....KİMSEYİ DİNLEMEYİN BENCE...O TİP ERKEKLER S,İZİ DEĞİL BAKIN RUHUNUZU DEĞİL BEDENİNİZİ SEVİYOR........SİZİ DEĞİL BEDENİNİZİ İSTİYOR

Yorum

yaren 25 demişkiii (((((benim daha önce 2 ilişkim oldu.birinde erkek arkadaşım benden ayrıldı.ikinci dede ben ondan ayıldım.ne zamandandır ilişki yaşayamıyorum korkularım yüzünden...elini tutsam kendimi kötü hissediyorum.tutmasan sevdiğim kişi beni sevmiyosun diyor.bazende içimden gelmediği halde elini tutmak,öpmek zorunda kalıyodum...böyle davranmayınca sevmediğimi söylüyorlar çünkü...bu yüzden ilişki yaşamaya korkuyorum...ya hoşuma gitmeyen şeyler yaparak karşıdakine sevdiğimi ıspatlamaya çalışacam ya da hiçbirşey yapmayıp ayrılacam..
                        evlenmeyi düşünüyorum ancak bu korkularım yüzünden kimseyle görüşemiyorum.bana akıl verirseniz sevinirim...)))

peki sevginin göstergesi bir kızın bir erkeğe kendini öptürmesi ve orasını burasını tutturmasmıdır genel olarak konuşuyorum....bu sevgi değildir KULLANMADIR ......SEVEN İNSAN ZATEN NİKAH OLMADAN O KIZA ZARAR VERMEZ

Yorum

Biyolog çok güzel ve doğru konuşuyorsunda, senin gibi düşünen erkek pek yok yaa..Şimdi birde o tarz kızlar yoğunlukda, erkekler pek böyle ağır kızlarla uğraşmak istemiyorlar.Diğerleri her yönden cazip geldiği için an ve an kapıda buluyorsun kendini..Sonrada yok hayatımda cinselliğin olması lazım,banada bunu sağlayacak birinin,sende işimi görmüyorsun,mantığıyla diyerek bir yol gösteriyorlar açıkcası..

Yorum

teşekkür ederim biyolog arkadaşım...
                            malesef kii karşıma çıkan erkekler senin gibi düşünmüyolar...ilk fırsatta öpüp,dokunmak istiyolar ben istemeyince de aramız bozuluyor...görücü usulü evlenecem galiba...çünkü severek yapamadım...ya da gerçekten sevmemişler,ciddi düşünmemişler...

Yorum

Bence siz doğru yoldan şaşmayiniz...bir kizin kalitesi namusudur...bu kaliteyi bulan bir erkekte tam tersine ben bir altin buldum deyip sizi birakmamasi lazim....
                              Bakin o dedğiniz erkekler aslinda evlilik flan düşünmüyor amaç cinsellik beden kullanma yani kizi filan düşündüğü yok kendi haz ve zevki peşinde...... Tekrar sölüyom seven kişi evlilik öncesi kiz zarar vermez belki eski kafali düşünüyom... Esasinda entellektüel bir insanim fakat bu konuda katiyim.... Bir kiz 50 yaşinda da olsa bakire olarak evlenmeli ben namusumla yaşiyom namusumla ölcem en azindan mezara namusumla giderim. Kimseyi dinlemem ben böle düşünüyom.

Yorum

İşleniyor...
                              X