Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Keşkeler, pişmanliklar ve iyikiler

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Keşkeler, pişmanliklar ve iyikiler

...................
    Last edited by Sadet; 16-12-2009, 07:39 PM.

Üzüldüm durumunuza hemde düğüne 8 gün kala,aynı evi paylaşmadan mahkeme salonlarına taşınmanıza.Anladığım kadarıyla nışanlınız kendi kararlarını kendi veremeyen birisiymiş,hep ailesinin itelemesi kakalamasıyla yaşamış.Baksanıza evliliğinizi bitirmenizi resmen onlar istemiş onunda sesi çıkmamış,anca hastalanmış.Evlenseniz bile zor günler sizi bekliyormuştu,ne diyeyim bilmiyorumki böylesi hayırlı olmuş galiba..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

......................
      Last edited by Sadet; 16-12-2009, 07:40 PM.

Yorum

Bence nişanlın içinde vicdan muhasebesi yapma,sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın.Düşünsene rahatsız olan sen olsaydın,inan bak anında kapıya koyulurdun.Oda bazı şeyleri anlaması gerekti,sana sahip çıkması gerekti.Annesinin kollarının altına sığınmakla değil.Onuda düşünme değmez canım,inşallah Rabbim sana daha güzel günler gösterir ve yaşadıklarını unutursun.Her şey gönlünce olsun arkadaşım..

Yorum

Teşekkür ederim, Allah herkesin gönlündeki nasip etsin...

Yorum

İnsanları öldürmeyen acılar daha güçlü kılarmış, geçekten öyle, ilk gün iş yerinden fırlayıp arabayla şehirler arası karayoluna çıktım adeta çıldırmış gibi arabayı kullandım ölüme gidiyordum biliyordum, en son onun sesini duyup telefonu kapattım, ramazan ayı idi ve birden oruçlu olduğum aklıma geldi içimden bir ses hayır yapma dedi bir kenara çekip arabayı hayatta hiç ağlamadığım kadar ağladım. Onu Mevlana ya olan aşkından dolayı sevmeye başlamıştım, benim gibi mesnevi hayranıydı, ancak artık benden taş kalpli ve insanlara hiç güveni olmayan bir insan yarattı. Her zorluğun, her şerrin arkasında çok güzel günler olacaktır, ben o güzel günlerin geleceğine inanıyorum...

Yorum

Yasını tut,ağlamak istiyorsan ağla,bağır çağır..ama bu süreyi çok uzatma.Bak, hayat sen istesende istemesende devam ediyor.Bir ömür boyu o kişiyi düşünerek,ah çekerek,geçmişinle yaşayarak mı geçireceksin,kendine zehir etme.Hiç kimse vazgeçilmez değildir.Senin gibi değerli birini kaybetmiş,boşver be canım ya...

Yorum

Çok teşekkür ederim sonbaharr, gerçekten 3 ay önce çok kötü günler geçirdim ve o dönemlerde söylediğin sözler bende çok güzel moral kaynağı oldu, artık mantıklı düşünebiliyorum, o kişiye ne kadar çok değer yüklediğimin farkına vardım ve kendime yazık diyorum, benim gibi birisi nasıl olurda değmeyecek bir insana bu kadar değer yükler, çalıştığı yerden bir öğretmen sadece sizi tayini için kullandı dedi, çünkü çok sevdiği ve takıntı haline getirdiği bir bayan varmış rotasyonla tayini çıkınca orada bulunmak istememiş, benim gibi akıllı ve mantıklı birisi nasılda bunları göremedi diyorum ama mesneviyi, mevlanayı, inançlarımı bana karşı kullandı, yazık diyorum tek kelimeyle, ondan tamamen kurtulduğuma şükrediyorum, onun karşısına çıkıp söylenecek o kadar çok söz var ki, konuşmaya bile deymez, ilahi adalet muhakkak bir gün yerini bulacak, Allah ıma çok şükür şu an çok iyiyim, oysaki ilk günler atlatamayacağımı sanmıştım, dünyada neden bu kadar çok kötü ve sadece kendini düşünen insanlar var...

Yorum

Kendine geldiğine düzeldiğine çok sevindim.Ne mutlu sizi böyle görmek.İnşallah dahada iyi olacaksın.Bırak gitmek isteyen gider.Ben inanıyorumki sizin karşınıza sizi anlayacak ve değerinizi bilecek biri çıkacaktır.Bazı şeyleri sonradan gördüğünüz içinde üzülmeyin,insanoğlunun nerde ne zaman ne yapacağı hiç bilmiyor malesef,siz kendin gibi gördünüz onu,tek suçunuz bu.Artık geçmişi düşünmek anca üzer sizi,boşvermeyide öğrenin,elbet acı çektirenler günlerini görecektir bir gün.Siz yolunuza bakın.Mutlu günler..

Yorum

Sadet sana hayran kaldım. Sen rahatsızlığı olduğunu bilmeden onunla evlenmişsin ve bitiren taraf değilsin.
                    Bravo sana, senin gibi iyi insanlar hala var, ne güzel.
                    Dilerim karşına çok iyi biri çıkar ve mutlu olursun.
                    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

ALLAH yar ve yardımcın olsun.Gerçekten çok büyük acılar yaşamışsın,çok büyük fedakarlıklar yapmışsın.
                      ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

İşleniyor...
                      X