Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil Yardım:( Ne yapmalıyım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Acil Yardım:( Ne yapmalıyım?

Sevgilimle konuşurken bebeğim erkek olursa ismini Serhan koyarım dedi.
    Neden diye sorucunda herşeyi öğrendim

12 yaşında serhan diye birine aşık olmuş. gelmiş şimdi 20 yaşına hala o aklında. Ben varken bile!!!

kendimi aldatılmış olarak hissediyorum ayrılmayalım diye yalvarıyor, ama onu da unutamıyor, ayrılamam zaten ondan, ama ne yapmalıyım
    off offffff...

nasıl unutabilir o serhan deden çocuğu?
    http://gidilecekmekanlar.blogspot.com

''Ayrılamam zaten ondan'' diyorsun nasıl oluyorda ayrılmayalım diye yalvarıyor !..?

Bu gibi ufak ayrıntılara takılıpta ilişkinizi yıpratmayın ,çocukluk aşkları bir başka yer eder zihinlerde unutması kolay değildir ,aşkın en saf halidir,zaman zaman insanın hatrına gelir ama geçicidir.

Kendinizi aldatılmış olarak falan da hissetmeyin.Yapacağınız tek şey olayı daha fazla büyütmemektir.

Sevgiler.
    Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

çok kıskancım sanırım

anne ve babasını nasıl görüyorsa ona da öyle sevgisi varmış.Nasıl oluyor da benle birlikteyken hala bu sevgi devam ediyor.

12 yaşındayken eli eline bile değmemiş diyor...

İlk çıktığı kişi benim, acaba alışık olmadığında mı yapıyor bunları:/
      http://gidilecekmekanlar.blogspot.com

Yorum

Yaşın kaç bilmem ama ilişkiler konusunda çok bilgisiz olduğunu düşünüyorum.

Eğer aklında hala o çocuk olsaydı sana söylemezdi. Özellikle kızlar bu gibi konularda inanılmaz sinsi olabilirler. Yaşadığını da bir çocukluk aşkı gibi düşün. Aklında ama şu anki hayatına etki eden bir yanı yok. Senle varken de ara ara aklına gelebilir çok doğal.

Hadi ayrıldın, birkaç ay sonra başka bir kızla birlikteliğin oldu. Onun da mazisinde unutamadığı biri olmayacağı kesin mi, üstelik o sevgilin gibi dürüstçe sana bunu söyleyecek mi sanıyorsun?

Boş yere stress yapma kendine..

Yorum

İşleniyor...
        X